Rusça Tavsiye Postu

Barbaros Kaplan

Cezalı
Aslan Üye
Merhaba renkdaşlar.Yılbaşında Moskova’ya gideceğim.3 ay orada kalacağım.Moskova’ya daha önce 2 defa gittim fakat bu sefer yerleşmeyi düşündüğüm için dile ve ülkeye uyum sağlayıp sağlayamayacağımı test etmek istiyorum.Rusça öğrenmeye çalışıyorum.Rusça bilen arkadaşları bir adım öne alabilir miyiz?Nasıl bir çalışma sistem ile çalışmak gerekli?Tavsiye edeceğiniz kaynaklar?Rusya’da yaşanabilecek zorluklar?Genel olarak bilgilendirirseniz çok sevinirim.

Dilden ziyade seyahat konusunda uzman birinin arkadasa yardimci olmasini bekliyoruz

2 bin dolarla kievde 3 ay kal güzel bir hatunla aynı evde sökersin :)

Kremlin duvarı mezarlığını ziyaret edip benim için o duvar dibinde yatanların fotoğraflarını çekebilir misin ?

Moskovadan uzak dur bence yasanmasi en zor sehir.Tavsiyem Peterburg.

Kendine litre litre stereoid enjekte etmiş bir renktaş vardı onun tavsiyelerini almak lazım. İsmi Alex idi yanılmıyorsam.

Bütün çevre orada.Önceliğim dili öğrenebilmek.Petersburg’a bu sefer gideceğim.Hep pas geçmiştim.Aşırı derece övüyorlar çok merak ediyorum.

Peterburg Izmirdir Rusyanin Italyasi Moskova baskent iste heryerdeki gibi para kirlilik dil Moskova lehcesi farklidir belli edersin kendini heryerde.

Geri
Üst Alt