Rüştü Reçber'den Terim'e Şok Sözler!

Rustuyu seversınız, sevmezsiniz.. Gecmişte basarılı olmuştur, olmamıştır. Dayak yedi yada yemedi.. Bunlar Rustu nun yazdıklarındaki dogruları yok etmez. Bence Rustu halkın sesine tercuman oldu. Bu FT yi basarılı bulan, aman kalsın Milli Takıma FT lazım diyen bir forumdas yoktur herhalde..

Rustuyu seversınız, sevmezsiniz.. Gecmişte basarılı olmuştur, olmamıştır. Dayak yedi yada yemedi.. Bunlar Rustu nun yazdıklarındaki dogruları yok etmez. Bence Rustu halkın sesine tercuman oldu. Bu FT yi basarılı bulan, aman kalsın Milli Takıma FT lazım diyen bir forumdas yoktur herhalde..

Var kardeş var. Biz Terim gittikten sonra Milli takımın ne hallere düştüğüne defalarca şahit olduk yeteri kadar yaşımız var. Koskoca Türk ırkında Stoperler Ömer, Hakan, Serdar, Ersan forvetinde Burak, Enes, Mevlüt, Cenk, Pektemek adlı yeteneksizler güruhu ise kusura bakma morinho gelse rezil oluruz. Olduk ta!

fatih terim i hoca zannedenler var haala saka gibi

Var kardeş var. Biz Terim gittikten sonra Milli takımın ne hallere düştüğüne defalarca şahit olduk yeteri kadar yaşımız var. Koskoca Türk ırkında Stoperler Ömer, Hakan, Serdar, Ersan forvetinde Burak, Enes, Mevlüt, Cenk, Pektemek adlı yeteneksizler güruhu ise kusura bakma morinho gelse rezil oluruz. Olduk ta!

300.000 nufuslu Izlanda 80 milyon nufuslu Turkiye ye futbol dersi veriyorsa, asıl mesleği Diş Hekimliği olan bir TD , dunyanın en fazla kazanan TD si Terim e ders veriyorsa bundan sonuc çıkaracak kişi ben değilim : FT halktan ozur dileyip istifa etmelidir.

Rezil rüsva oluruz bu günlerimizi ararız. Öyle elinde hazır Galatasaray Kadrosuda yok onu başarıya ulaştıracak.

valla ister rezil ister vezir olsunlar reis sorun yok bi şekilde aristo şenolu milli takıma ikna edip bjkye bilici falan kazandırmalılar tekrar.

Terim ilahtır,tapılır. Eleştirilemez. Herkes onsuz başarısız olur. Galatasaray olmaz, Milli Takım olmaz. Haşa, eleştirilemez. Rüştü'nün veya onu eleştiren herkesin bir kaç ay önce söyledikleri tutarsızdır(ki öyle) ama neredeyse iki sözünden birisi başkalarını suçlamak olan, tutarsızlığı için ay değil saat gereken Terim günahsızdır. Ha ayrıca Terim'i eleştirmek için gazetede köşe yazısı yazmak gibi medeni eylem hadsizlilktir, çıkıp delikanlı gibi düelloya davet edilmeli silahlar konuşmalıdır. Yoksa eleştirilemez. İster onu alır ister bunu, ister onu çektirir ister bunu. Hep haklıdır, hep haklıdır. Piontek önemsizdir, Denizli MT'de başarısızdır, Şenol Güneş kötüdür, benzer sonuçları alan Hiddink hoca değildir vs.. Bir tek Terim vardır ve ona tapılır.

Ne demişler şeyh uçmaz, müritler uçurur.

ft'nin niteligi kisa yoldan engin sisman'in ftci olmasi uzerinden de saptanabilir pek teabi

Bakıyorum TV'lere bir çoğu (ödlerinin patladığı) Terim'e sallıyor, olmayacak laflar ediyor. Onlarda biliyor birilerinin Terim'in kalemini kırdığını, sırf güçlünün yanında yerini almak için sıralanıyorlar yalakalar.

Bakıyorum TV'lere bir çoğu (ödlerinin patladığı) Terim'e sallıyor, olmayacak laflar ediyor. Onlarda biliyor birilerinin Terim'in kalemini kırdığını, sırf güçlünün yanında yerini almak için sıralanıyorlar yalakalar.
Reis kalemi kırmasa bu medya soytarıları böyle rahat konuşamazdı. Nabza göre şerbet veriyorlar anlayacağın. 2y modelinde birini yalama bitmiş, birine yaranma dönemi başlamış.

Reis kalemi kırmasa bu medya soytarıları böyle rahat konuşamazdı. Nabza göre şerbet veriyorlar anlayacağın. 2y modelinde birini yalama bitmiş, birine yaranma dönemi başlamış.

efsane ikili geri dönüyormuş bu hafta murhan ne diyorsun?

Ched-Semih.

Kuyruk acısıyla uslup biraz sert olmuş, ama yazdıklarına da katılıyorum aynı zamanda... Ne yorum yazsam bilemedim.

Geri
Üst Alt