Rüştü Reçber'in Oğlu Galatasaray Altyapısında!

GS ya keşke gitseydim diye açıklamaları var,ayrıca bizi Türkiye'nin milanı olarak görüyor.

Hatırladığım kadarıyla aynı açıklamanın içinde Trabzonsporluyum da demişti. Bu arada Ömer de ayrı bir konu. Adam bizi sinir etmekten başka bir halta yaramadı, sonra Galatasaraylı olduğu söylenince şoke olmuştum..

Rustu adam gibi adam . Zaten oyle bir adamin kus camiasini tutmasi imkansiz gibi bir sey .

Hatırladığım kadarıyla aynı açıklamanın içinde Trabzonsporluyum da demişti. Bu arada Ömer de ayrı bir konu. Adam bizi sinir etmekten başka bir halta yaramadı, sonra Galatasaraylı olduğu söylenince şoke olmuştum..

yıllarca trabzon forması giydi,olacak o kadar

Tamam diğer takımlarda oynayan futbolcular içinde elbette küçüklüğünde Galatasaraylı olanlar vardır. Hatta bu sayı hiç de azımsanmayacak boyuttadır ama Galatasaray'da oynayan her futbolcu da küçükken Galatasaraylı değildir herhalde. İçlerinde fb ve bjkli olanlar da vardır. Hatta Arif Erdem'in çocukken Beşiktaşlı olduğunu okumuştum bir yerde. Diğerlerini bilmiyorum. Aslında güzel bir araştırma konusu. Tüm futbolcuların küçükken tuttuğu takımlar bulunabilir araştırmacı bir gazeteci tarafından..

İnsanın aklına şu emre denen karaktersiz geliyor.

Yarın pro olup fenere gidince , bir diğer karaktersiz caner gibi; " Galatasarayda istemeyerek oynadım" tarzında konuşmaz inşallah.

Gerçi sizlerinde dediği gibi bende Rüştü'yü Galatasaraylı diye biliyorum.

Ama ne demişler ; " Bu devirde babana bile güvenme"

rustu-nun-aslan-oglu--3939042.Jpeg

Rüştü'nün senelerce hizmet ettiği iki camia Fenerbahçe ve Beşiktaş... Ancak Rüştü'nün 2007 doğumlu oğlu Burak, babasının özdeşleştiği takımları değil Galatasaray'ı seçti.Ayrıca Rüştü Reçber iyi bir Galatasaraylı olarak biliniyordu çevresi tarafından.

Minik Burak, Sarı-Kırmızılıların altyapısında kalecilik yapıyor. Her gün Florya'da ter döken Burak, Reçber ailesinin en küçüğü...

AMKSPOR

1995 de gelmis ? (resim kalitesinden):DD

Valla Rüştü Fenerli yada değil, adam gibi adamdır. Severim Rüştü'yü. Zaten başkada adam çıkmadı o takımdan.

rüştüyü zamanında milli takıma alip galatasaraya aldırmayan kim acaba

Farketmez hangi takımlı olduğu,herkes Rüştü'yü sever. :encouragement:

yıllarca fenerde oynayıp Galatasaray aleyine acıklama yapmayan ender adamlardandır,severim Rüstüyü,2002 dünya kupası döneminde cok cocugu kalecilige özendirmistir

çocukların resimde giydiği kıyafetler futbol okullarının kıyafetlerinden. büyük ihtimal akademi değilde florya futbol okuludur .

la neolacak en kotusu yedek kaleci olur babasida biliyor .. galatasaraya yedek kaleci olarak kapagi atan 30 yil kaliyor

Geri
Üst Alt