Rüştü Reçber'in Oğluna Yol Verilsin!

70 sene fbde oynamis ama hala GSli falan
ne dionuz birader
biz de gercek ismimizle girsek biz de mi boyle degisik seyler yazacagiz acaba merak ediom

Buldum okudum , mantikli olmasina mantikli da , esi acisindan mantikli bir yorum

Bir futbolcu Gs alt yapisinda fb li de olsa oynayabilir lafim yok

Ama fb nin sampiyonluk sansini bitiren Gs golunde boyle tepinir mi ?

Eger hakkaten fb li ise , tukureyim oyle fenerbahcelilige

Bizden cok fb ye saygisizlik yani

Buldum okudum , mantikli olmasina mantikli da , esi acisindan mantikli bir yorum

Bir futbolcu Gs alt yapisinda fb li de olsa oynayabilir lafim yok

Ama fb nin sampiyonluk sansini bitiren Gs golunde boyle tepinir mi ?

Eger hakkaten fb li ise , tukureyim oyle fenerbahcelilige

Bizden cok fb ye saygisizlik yani
Sinan... çocuk orada 8 yaşında yahu.
4-5 yıldır alt yapıda oynuyor çocuk. Olduğu ortam sarı kırmızılı ortam. Oynadığı kulübe saygısı sevgisi var demek ki bir şekilde. Değişik bir model ama olabilir bir durum açıkçası. Belkide gönlü bizim için atıyor olabilir üstelik ama babası fenerli olunca bende fenerliyim alışkanlığına kapılmış olabilir.

Çocuk işte. Neyin ne olduğunu bilmiyordur tam olarak.

Hesap nasil sahte oluyor?
Bu arada fenerli de olsa oynamasina karsi degilim ama o tip mesajlar mutlaka engellenmeli

Galatasarayin g sini görmek istemiyorum diyen bir cocuk hqla neden bizim altyapida ? Yollayin gitsin torpille girmiştir

Koyu Galatasaray'lıyım diyenleri de gördük. Emre Çolak, Arda Turan. Benim açımdan hiçbir sakıncası yok hangi takımı tuttuğunun.

Bu yasta, gercek dahi olsa mesaj, profesionallik beklemekden ziyade ailesinin durumu incelenmeli.

te doy una hostia!!

Doğuştan şu takımlıyım muhabbeti de çok saçma. Herhangi gibi bir takımı tutma ve destekleme eğilimi aile, arkadaş ve çevreden gelir. Benim babam Galatasaray'lıydı, babamın babası da öyleymiş.

ulan sanki galatasaray hapishanesinde. istemiyorsan git yavrucum zorla mı giydiriyorlar o formayı.

Geri
Üst Alt