# Ruud Van Nistelrooy

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Van Nistelrooy %80 Galatasaray’da!

ben bu habere güler geçerim.. starın biliyoz ne olduğunu..

Artık zaten geleceksede dünkü maçtan sonra o yüzde 20 olasılık yüzünden gelmez.Ne yapıcak adam türkiye'de gider suudi arabistana 3 sene sonra parasını da alır takır takır.

Ne transferi ya biz elimizdeki yıldızları tutabilecekmiyiz bakalım...

juninhoda derbi sonrası çıkan olaylar için gelmek istememişti Nistelrooyunda gelmek istiyecegini hiç sanmıyorum....

Arda'da kalmak istemeyecek gibime geldi.

juninhoda derbi sonrası çıkan olaylar için gelmek istememişti Nistelrooyunda gelmek istiyecegini hiç sanmıyorum....

Juninho'nun parası koltuklara gittiği için gelememişti. Yanlış hatırlamıyorsam 20 milyon $ lık bir hasar oluşmuştu.

CL' e gidmek lazim, yosa Nistelrooy'i birak, Kewell,Baros ve Arda'yi tutmak zor olur.

Son gunlerde sanki bir sessizlik var transfer hakkinda. Derby'den sonra baslarlar gibime geliyo.

Yanlış hatırlıyor muşum demekki :)

Juninho'nun parası koltuklara gittiği için gelememişti. Yanlış hatırlamıyorsam 20 milyon $ lık bir hasar oluşmuştu.

Yanlış hatırlıyor muşum demekki :)

20m $ yanlış hatırlama ötesi oldu ama. :)

20 000'i kırıldı sahaya atıldı desek ki ondan daha azdır.

Tanesi 20 lira desen plastik bir koltuğun.

20 000 x 20 = 400 000 TL

İstersen 100 lira de 1 plastik koltuga o iyice saçma olur ama 2 milyon TL eder.

İstedigin kadar zorla 20m $ ın yanından bile geçemez. :) Kusura bakma.

Aziz Üstel takımın üst düzey idarecileri ile iyi ilişkiler içinde; ama gerçekse bence şuan açıklamaya gerek yoktu,zira buna t araftarı inandırmak şu an için kolay olmaz.

yalan haberdir niye gelsink Nistelrooy bizim takıma

Van Nistelrooy Galatasaray'a faydali olacagina inaniyorum, ama nezaman'a kadar? adam 33 yasinda ve, daha 2 sezon felan oynar.

Van Nistelrooy'un yerine, daha genc ve kontrati bitecek olan santrfor'ler de var, mesela Djibriel Cissè.

Van Nistelrooy Galatasaray'a faydali olacagina inaniyorum, ama nezaman'a kadar? adam 33 yasinda ve, daha 2 sezon felan oynar.

Van Nistelrooy'un yerine, daha genc ve kontrati bitecek olan santrfor'ler de var, mesela Djibriel Cissè.

Cisse serbest kalmıyor, sezon sonu Marseille'ya geri dönecek. 2012 Haziran'ına kadar sözleşmesi devam ediyor. tabi Marseille'da kalmayacaktır. :)

Ligde 5.olan bir takıma gelmek istemez Nistelrooy!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt