# Ruud Van Nistelrooy

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # Ruud Van Nistelrooy

kewellada herkes sakat diyodu ama gördük neler yaptığını.biz istiyozki hem iyi futbolcu olacak,hem ucuz olacak,hemde genç olacak.o zaman biz real madrid olmalıyız.

kewellada herkes sakat diyodu ama gördük neler yaptığını.biz istiyozki hem iyi futbolcu olacak,hem ucuz olacak,hemde genç olacak.o zaman biz real madrid olmalıyız.

Ruud için risk almaya değer sakatlık konusu kafalarda soru işareti oluştursa da alınması büyük yankı uyandırır ve sağlam bir Ruud ortalığı yıkar buna en çok F5 liler üzülür Ruud vuruyor ve 6-2 yapmayın çocuklar:D

az önce hollanda radyosundaki raportajda real madridin butun hollandali oyuncularnia faks cektigini belirtti ruud van nistelrooy (kendinize baska takim bulun diye).

şaşkın olduğunu belirtti, umarım takımda kalırım, real madridi seviyorum real madridde kalmak istiyorum dedi, zaten kendisi ağustosun başında anca düzelebilirmiş, birazda christiano ronalda transferinden bahsetti

kaynak: radio1 hollanda

az önce hollanda radyosundaki raportajda real madridin butun hollandali oyuncularnia faks cektigini belirtti ruud van nistelrooy (kendinize baska takim bulun diye).

şaşkın olduğunu belirtti, umarım takımda kalırım, real madridi seviyorum real madridde kalmak istiyorum dedi, zaten kendisi ağustosun başında anca düzelebilirmiş, birazda christiano ronalda transferinden bahsetti

kaynak: radio1 hollanda

Evet bu haberi bende bugun 'Metro' gazetesin'de okudum.

Umarim Ruud bize gelmeyi kabul eder.

Umarız gelir orda işi kalmamış onun biz kapalım hemen başka kulüpler devreye girmeden.

Valla Başkan tiyoyu verdi. Transferlerimizden biri medyada geçen isimlerden dedi. Bakalım hangisi olcak:)

Ruud Totenham'a daha yakin gibi malesef..

Eğer Madrid'ten ayrılacaksa ve önünde Tottenham ve Galatasaray varsa Tottenham'ı seçeceğini hiç sanmıyorum.Lig kalitesi olarak tamam ama Tottenham o ligde orta sıralarda oynuyor.Ama biz her zaman büyük hedefler içerisindeyiz.

Bence 2 tane yeni forvet alacaz..Yerli+yabancı..

Nonda ve karan'da gidici..

Özgürcan alternatif..

bu ne ya adam kaç yaşında oldu hala kiralıolar yaşladın adam valla:D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt