# Ruud Van Nistelrooy

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # Ruud Van Nistelrooy

Oldum olası hazzetmediğim bir adamdır RVN.Hiç gerek yok bu yaştaki 2 sonra emekli olacak bir adamı almaya.Kaldı ki yaşadığı sakatlıklarda ortada nüksetme durumunda ayıkla pirincin taşını.Başımız ağrır gerek yok.

cazip bir kiralama imkani olursa neden olmasin? ama, oyle boyle yillik en az 3 milyon isteyecktir.... ki bence 3 milyon toplam verilse bile yine cok.. ama faydali olur mu? olur, cok isabetli gol vuruslari var.

Rijkaard aciklamis,adamin gelisi paraya bagliymis!

Ingiltere 'den talibi varmis! GORECEGIZ!

33 yaşındaki Viera Manc Citye gidiyormuş , 32 yaşındaki Henry halen daha Barcada oynuyor vs

Bu yaş işinden ürkmeyin bu kadar artık:) Önce bende karşı çıkmıştım sonra bunları düşününce ve 35lik Yusufun bile bu ligde neler yaptığını düşününce Ruud neler yapmaz neler off düşünemiyorum bile

Ayrıca 2. Nonda olabilir diyenler var . Nonda zamanında benimde çok beğendiğim bir golcuydu Avrupanın sayılı forvetlerinden biriydi ama Ruud ancak Shevchenkolarla , Thierry Henryler ile kıyaslanabilir bir tutulabilir

Ruud Van Nistelrooy... Düşünmeden kabul ederim. Harika olur...

Nedense bu transferin gerçekleşeceğini söylüyor 6. hissim

Not : 6. hissim kuvvetlidir O kadar TD adayı geçerken Rijkaard´ın geleceğini söylemişti ;)

Nonda gönderilmeden Nistelrooy hayalden öteye gidemez.Hiçbir kulüp,sadece forvet hattı için 3 yabancı harcamaz.Bunu bi BJK yapar,onların da başındaki tüpçüyü biliyosunuz zaten :D

Nonda gönderilmeden Nistelrooy hayalden öteye gidemez.Hiçbir kulüp,sadece forvet hattı için 3 yabancı harcamaz.Bunu bi BJK yapar,onların da başındaki tüpçüyü biliyosunuz zaten :D

kesinlikle katılıyorum.o kadar para verilip iki yabancı forvet yedekte bekleyemez.bizim öyle bir lüksümüz yok..kaldı ki ruud şu durumda bize transfer olmaz..

Hiçbir enayide Sercana Bursanın istediği miktarı vermez . Bizimde öyle bir lüksümüz yok

Ruud´un ölüsü bile Barosu çok güzel bir yedek yapar . Nonda yada Linderothada yol verilir .

Nonda gitmeden olmaz bu iş.Linderothun gönderilmesiyle alakası yok.

Sisteminde tek forvet oyuncusu tercih eden bi teknik adam,2 yabancı yıldız forveti yedek kulübesinde oturtmaz.

Hadi diyelim ki Nonda gönderildi.Bana forvette,hem Baros hem de Nistelrooy'un olduğu bir kadro kurarmısın?

Nonda gitmeden olmaz bu iş.Linderothun gönderilmesiyle alakası yok.

Sisteminde tek forvet oyuncusu tercih eden bi teknik adam,2 yabancı yıldız forveti yedek kulübesinde oturtmaz.

Hadi diyelim ki Nonda gönderildi.Bana forvette,hem Baros hem de Nistelrooy'un olduğu bir kadro kurarmısın?

Okan Damgaci'ya göre Linderoth Elfsborg'a yakinmis. Ozaman iki yabanci kontenjanimiz açik kaliyor. Sezon sonuna kadar 3 yabanci forvetle idare ederiz. Sezon sonu Nonda gider. Baros'ta yedeklikten mutsuz olursa. Getirir güzel bir miktar para veren takimi, alir bonservisini, hem biz kazaniriz hem kendisi mutlu olur.

Tabiiki benim istedigim Baros ve Nistelrooij'un rekabet ortaminda çatir çatir savasmalari o kutsal forma için

bu adam tek bacakla çıksın sahaya yine gol atar.van bastenden sonra hollandanın en golcü oyuncusu

Bence de Nonda gönderilmediği sürece gereksiz ve büyük masraf olur. Bu tür isimlerin takıma gelmesini istiyorum; ama yaşı 34, bir yıla yakındır sakat, en son 10 dakika sahada kalıp, tekrar sakatlandığını gördüm.

Nistelrooy geliyor (TAKVİM)

Galatasaray taraftarına müjde veren Hollandalı hoca, "Mutlaka bir forvet ve bir stoper alacağız" diye konuştu

Galatasaray Teknik Direktörü Frank Rijkaard'ın TAKVİM'e yaptığı özel açıklamalar Sarı-Kırmızılı camiada büyük heyecan yaratacak... Antalya yolculuğu sırasında arkadaşımız Yaşar Yalçın'ın görüştüğü Hollandalı hoca, transfer etmek istedikleri dünya yıldızının ismini açıkladı: Ruud Van Nistelrooy!.. Hollanda Milli Takımı'nda birlikte çalıştıkları golcü futbolcuyla görüştüklerini söyleyen Rijkaard, "Kendisiyle konuştum. Gelmeye hazır. Fakat maddi yönden onu tatmin etmek gerekiyor. Yani şu anda her şey paraya dayanıyor. Bu nedenle fazla bir şey söyleyemiyorum. Konuyla yönetici arkadaşlar ilgileniyor. Umarım olurlu sonuç alırız" ifadesini kullandı.

Yeniler kampa yetişecek

Nistelrooy'a İspanya ve İngiltere'den de teklifler olduğunu söyleyen Rijkaard, "Şu anda forvet ve stopere ihtiyacımız var. Yöneticilerle sık sık görüşüyoruz. Bu bölgelere mutaka takviye yapacağız. Nistelrooy'un gelmesini çok istiyorum. Stoper transferi için de çalışmalarımız sürüyor. Ligin ilk yarısında bu bölgede büyük sıkıntılar yaşadık. Transferleri kampa yetiştirmek istiyorum" diye konuştu. Avrupa'nın en iyi golcülerinden biri olan 33 yaşındaki Ruud Van Nistelrooy, sakatlığı nedeniyle Real Madrid'de uzun süredir forma giyemiyor.

Transferi yine Üstünel bitirecek!

Sezon başında Elano ve Keita'nın transferlerinde başrol oynayan yönetici Haldun Üstünel şimdi de Nistelrooy için kolları sıvadı. Üstünel'in iki gün içinde İspanya'ya gideceği ve Hollandalı yıldızla görüşeceği öğrenildi. Üstünel'in hedefi Nistelrooy'la birlikte İstanbul'a dönmek.

Thierry Henry

Yaş 33 ve Barcada geçen sene banko oynadı bu senede oynadığı maçlarda iyi işler yapıyor

Yaş olayına bu kadar takanlara iyi bir örnek

Thierry Henry

Yaş 33 ve Barcada geçen sene banko oynadı bu senede oynadığı maçlarda iyi işler yapıyor

Yaş olayına bu kadar takanlara iyi bir örnek

Neden takiyoruz.

Cünkü bu adam Türkiyeye gelmesi icin cok büyük Para isticek senelik.

Diyelim getirdik.

Onca sakatliktan sonra eski Ruud olabilcekmi Süphesi var.

O paralari alipta gelip yatmak var Türkiyede.

Henry Barcelonada Dünyanin önünde ve kendini kanitlamak icin oynuyor.

Buraya gelen büyük yildizlar,kendimi kanitlamisim zaten,Dünya buraya bakmiyor,Yan gelip yatsamda,parami alcam Mentalitesiyle gelmis olabiliyor.

Örnek Carlos!Lincoln(Yasi okadar ilerlememis halde ve okadar büyük star olmamis halde)

Tabikide illah böyle olacak diye birsey yok.Ama Genc oyuncu alsan,böyle risklere girmessin.Cünkü adamlar daha kendini kanitlamaya calisiyor!

Yinede Van Nistelerooy gibi adama Hayir demem!Ancak Sercani daha cok isterim!

Neden takiyoruz.

Cünkü bu adam Türkiyeye gelmesi icin cok büyük Para isticek senelik.

Diyelim getirdik.

Onca sakatliktan sonra eski Ruud olabilcekmi Süphesi var.

O paralari alipta gelip yatmak var Türkiyede.

Henry Barcelonada Dünyanin önünde ve kendini kanitlamak icin oynuyor.

Buraya gelen büyük yildizlar,kendimi kanitlamisim zaten,Dünya buraya bakmiyor,Yan gelip yatsamda,parami alcam Mentalitesiyle gelmis olabiliyor.

Örnek Carlos!Lincoln(Yasi okadar ilerlememis halde ve okadar büyük star olmamis halde)

Tabikide illah böyle olacak diye birsey yok.Ama Genc oyuncu alsan,böyle risklere girmessin.Cünkü adamlar daha kendini kanitlamaya calisiyor!

Yinede Van Nistelerooy gibi adama Hayir demem!Ancak Sercani daha cok isterim!

katilmiyorum van nistelrooy dünya sampiyonasinda oynamak istiyordur !

o yüzdenn ben hicde öyle düsünmüyorum ;)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt