# Ruud Van Nistelrooy

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # Ruud Van Nistelrooy

Marmara bölgesi sallandı.Korkumdan yatamadım.:DHatta ailemi bile kaldırdım.:D

7.4 ü istanbulda yaşadıktan sonra 5 in altındakileri bünye hissetmiyo bile artık :D

Bence çok iyi bir transfer olur. Hatta gerçekleşmek üzere olduğunu duymuştum. Ne kadar doğru göreceğiz..

Bence Kanoute, Van Nistelrooy, Morientes veya Sercan Yıldırım tarzı bir oyuncu transfer edilecek ama hangisi olacak göreceğiz..

Morientesi hayatta istemem gelecekse Ruud gelsin. Valla cok istiyorum ya.

Bazen gece yatarken Ruudu kadroda hayal bile ediyorum yani o sekil :)

Gelmesini istemeyenleri anlamıyorum.Gelirse reklamlardan vs baya para kazanırız.

Morientesi hayatta istemem gelecekse Ruud gelsin. Valla cok istiyorum ya.

Bazen gece yatarken Ruudu kadroda hayal bile ediyorum yani o sekil :)

Gece 3'e kadar heyecandan uyuyamadım yemin ederim.Eğer yalan çıkarsa Allah Kanal 24'ün de Aziz Üstel'inde belasını versin.:D

Ne Ruud ne de Morientes maximum performans sergilemeyecek sonuçta reklam ve forma için istiyorum bende.. Maksat show olsun..

Performans bekleyen Kanoute'yi alsın veya gitsin Brezilya'dan Arjantin'den genç alsın...

Ruudu tutabilecek defans yok bizim ülkede. Barosla ikisi darmadagan ederler her macta 3 atariz :D

Aziz üstel yönetime resmen posta koydu..Yalansa çıksın yalanlasınlar dedi..Ayrıca çokda iddaalı konusuyorlar..Aziz üstel haziranın ilk yada 2. hafatsında İstanbul'a gelecek resmi imzayı artacak dedi..Eğer yalan atıyorlarsa çok kötü rezil olacaklar..

Şu zamanda kimse transfer açıklaması beklemesin, herkesin tahmin ettigi gibi bitmiş birkaç transfer var ama bunlar transfer sezonu açılmadan açıklanmaz bence.

Aziz üstel yönetime resmen posta koydu..Yalansa çıksın yalanlasınlar dedi..Ayrıca çokda iddaalı konusuyorlar..Aziz üstel haziranın ilk yada 2. hafatsında İstanbul'a gelecek resmi imzayı artacak dedi..Eğer yalan atıyorlarsa çok kötü rezil olacaklar..

Peki ama tutarsızlıklar var... Yani bizim yönetim gizli yürütüyor transferi. Kimse duymasın da fiyat artmasın diye. Ama Aizi Üstel çıkmış bu tip açıklamalar yapıyor. Yani bir yerlerde bir tutarsızlık var... Ama nerelerde....?! Aziz Üstel nereden bilebiliyor bunları? Yönetime yakın nasıl bir istihbaratı var acaba? Eğer bu istihbaratı varsa, Aziz Üstel bu transferin gizli tutlması gerektiğinin farkında değil mi? Ya da herşey çoktan bitti, imza bile atıldı da Ruud haziran ayında geliyor, ki böyle konuşuluyor.

Peki ama tutarsızlıklar var... Yani bizim yönetim gizli yürütüyor transferi. Kimse duymasın da fiyat artmasın diye. Ama Aizi Üstel çıkmış bu tip açıklamalar yapıyor. Yani bir yerlerde bir tutarsızlık var... Ama nerelerde....?! Aziz Üstel nereden bilebiliyor bunları? Yönetime yakın nasıl bir istihbaratı var acaba? Eğer bu istihbaratı varsa, Aziz Üstel bu transferin gizli tutlması gerektiğinin farkında değil mi? Ya da herşey çoktan bitti, imza bile atıldı da Ruud haziran ayında geliyor, ki böyle konuşuluyor.

En son ihtimali tercih ederim:D

Dedikleri gibi ön anlaşma imzalanmıştır belkide onun için açıklamakta bir sakınca görmüyordu..Aziz üstel eskiden yönetimim içindeydi bukadar rezil olma pahasına böyle iddaalı açıklamalar yaptığı için haberin doğru olduğunu düşünüyorum..Çünkü yalan çıkarsa gerçekten çok kötü rezil olacaklar..

Dedikleri gibi ön anlaşma imzalanmıştır belkide onun için açıklamakta bir sakınca görmüyordu..Aziz üstel eskiden yönetimim içindeydi bukadar rezil olma pahasına böyle iddaalı açıklamalar yaptığı için haberin doğru olduğunu düşünüyorum..Çünkü yalan çıkarsa gerçekten çok kötü rezil olacaklar..

Doğru. Zaten tutrasızlıklardan biri de o. Aziz Üstel yönetimde de bulundu. Kongre üyesi de aynı zamanda.... Camianın önünde kendini rezil etmek istemez. Kaldı ki Aziz Üstel, enetellektüel bir insan. Belli bir adı ve kariyeri var. Harcatmaz kendini bu şekilde.

Beck neyse de Ruud olayında sıkıyorlarsa gerçekten acayip rezil olacaklar öyle böyle değil.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt