# Ruud Van Nistelrooy

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # Ruud Van Nistelrooy

Valla ben lafımı ortaya kodum:D

Eğer yalansa A.Üstel'in de Kanal 24'ün de Allah belasını versin.Resmen anlaşıldı diyorlar.Bu önemli birşey.

2rp5s93.png

Kanal 24'ün binasını bilen var mı? Aksi takdirde hemen harekete geçelim diye. :)

Adres: SER PLAZA-24TV Yenibosna Merkez Mh. Kavak Sk. No:3 K:2 Bahçelievler İSTANBUL

Tel: (0212) 496 24 24 - (0212) 496 24 00 Fax: (0212) 496 24 38

Arayıp sorabilirsiniz:D

Ya arkadaşlar kesin bilgi lazım.Lütfen.

Kesin bilgiyi resmi siteden aliriz arkadaslar.

Schusterede kesin oldu deniyordu sonra olmadi.

Kaptirmayin kendinizi, biliyorum hayal etmesi bile güzel ama aksi ciktiginda cok aci olur:)

Melih abini söylediğine göre Transfer bütcemiz 10 milyonmuş..Şaka gibi..

Acaba 10 milyon euro ile yönetimin söz verdiği hangi dünyaca ünlü bir futbolcuyu alabiliriz çok merak ediyorum..Ayrıca dünyaca ünlü futbolcu olmasa bile hangi kaliteli oyuncuları transfer edebiliriz..ÜStelik bir çok mevkiye takviye ihtiyacı varken..

Melih abini söylediğine göre Transfer bütcemiz 10 milyonmuş..Şaka gibi..

Acaba 10 milyon euro ile yönetimin söz verdiği hangi dünyaca ünlü bir futbolcuyu alabiliriz çok merak ediyorum..Ayrıca dünyaca ünlü futbolcu olmasa bile hangi kaliteli oyuncuları transfer edebiliriz..ÜStelik bir çok mevkiye takviye ihtiyacı varken..

2009 bütçesi 310 milyon TL

Fenerbahçe Kulübü'nün seçimli olağan genel kurul toplantısında, Aziz Yıldırım başkanlığındaki yönetim kurulu, 2008 yılı ve 2009 yılının ilk 4 ayındaki faaliyetleri için ibra edildi.

Kongre Divan Başkanlığı'nın yaptığı oylamayla yönetim kurulu oy birliği ile aklandı.

Tüzüğün 19. maddesi gereğince profesyonel futbol şubesi hesapları da oy çokluğu ile ibra edildi.

2008 yılı denetleme kurulu raporları da oy birliği ile kabul gördü.

-2009 BÜTÇESİ KABUL EDİLDİ-

Yönetim kurulunun 2009 yılı için hazırladığı 310 milyon TL'lik bütçe tasarısı oy çokluğu ile kabul edildi.

2009 yılı bütçesinde kulüplere ödenecek transfer gideri için 46 milyon TL, futbolculara ödenecek transfer gideri için de 56 milyon 500 bin TL ayrıldığı görüldü.

Sarı-lacivertli kulüp, 2009 yılında VIP kombine kartların satışından 47 milyon TL, localardan 10 milyon TL gelir bekliyor.

Kaynak : AA

:rolleyes:

Sadece bonservise ayrılan miktardır o da yeter Franco Mustafa Sarp Ruud bedava geliyor nasılsa:D

Arkadaşlar koskoca TV kanalı yalan yazmaz.Ruud hepimize hayırlı olsun.

Oliveira vs geliyordu.:)Hatta tezahurat bile yapmıştım.:DBakalım kimler için gece nöbetleri yapacağız.:D

Nöbet demeyin bana :D 00:00 - 06:00 transfer nöbetini az tutmadık :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt