# Ruud Van Nistelrooy

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # Ruud Van Nistelrooy

bu adam galatasaray' a gelsin manisa tarzanı olarak dağa cıkıcam :D:D:D:D::D:D:D

bu adam galatasaray' a gelsin manisa tarzanı olarak dağa cıkıcam :D:D:D:D::D:D:D

Sen bence de büyük konuşma hocam...:)

Futbol bu hiç belli olmaz ve bu transfer haberinin kaynakları çok sağlam ve benimde güvenilir bir kaynaktan haber aldığını bildiğim bir arkadaşım doğruladı...

Ben çok ümitliyim..Ayrıca bu yaz yapılacak yerli yabancı transferler hepimizi memnun edecek emin olun..

Ya ruud dan bahsediyoruz ya az adam degil ruud van nistelrooy İm-Kan-Sız! :D

Imkansiz diye birsey yok ama espirin güzeldi birader :D

Onunla bu bir degilki. Bu adam 32 olmus artik. Carlos gibi bi adami fener getirebiliyosa bizde ruudu getirirz ne var bunda :)

Onunla bu bir degilki. Bu adam 32 olmus artik. Carlos gibi bi adami fener getirebiliyosa bizde ruudu getirirz ne var bunda :)

Carlos yatmaya gelmiş resmen belli ruud da bunun için gelicekse gelmesin kimse GALATASARAY' dan büyük degildir :f50::f50::f50:

Saol kardeşim de :cool: Şimdi sana messi barcelona dan ayrılıp Galatasaray'a gelicekmiş desem inanır mısın :eek::m26:

Messi'nin bonservis bedeli şu an en az 80 milyon yapar ancak Ruud'un bonservisi hatır için 5 milyon yapar o da kariyerinin hatrı..

Yaşlı oyuncularla rezil olmak istemiyor avrupa takımları oyuncular da aynı şekilde ya katar ya ülkeleri ya da çok para veren Türkiye gibi ligleri tercih ediyorlar...

Ben de Numan 'a hatırlatacağım. Her formadan tipinden 1 adet alacaktı. :)

Valla abi ben hala ayni fikirdeyim, degismeyecek fikrim. Alsinlar seve seve her modelden birtade alacagim :D

Alamazlar diye demiyorum bunu, gelmesini cok istedigim icin diyorum.

Benim gibi düsünen bir sürü kiside olduguna eminim:)

Burada bazıları Real Madrid'in kontratını fesh edeceğini okuduğunu söylüyordu.

Acaba nerede okumuşlarsa bizimle paylaşabilirler mi?

Valla abi ben hala ayni fikirdeyim, degismeyecek fikrim. Alsinlar seve seve her modelden birtade alacagim :D

Alamazlar diye demiyorum bunu, gelmesini cok istedigim icin diyorum.

Benim gibi düsünen bir sürü kiside olduguna eminim:)

Bitanesinide bana hediye yollarsın demi abi:p

https://www.galatasaray.org/

Veee beklenen oldu. Ruud Van Nistelrooy Galatasaray'da. :007: :007: :007:

ruudc.jpg

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt