# Ruud Van Nistelrooy

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # Ruud Van Nistelrooy

shuscter geldi dediler fos cikti juninho gelecek dediler ayni sekilde sonuclandi hic biri guvenilir degil

bu arada la fontaine cok kotu sinav anilarimi hatirlatti:D

Elbet doğru dedikleri vardır da ben dediğin gibi çok şey gördüğümden artık fazla da ciddiye almıyorum.Bilsem La Fontaine yerine Ezop falan derdim. :ka23:

Elbet doğru dedikleri vardır da ben dediğin gibi çok şey gördüğümden artık fazla da ciddiye almıyorum.Bilsem La Fontaine yerine Ezop falan derdim. :ka23:

bekliyelim bakalim her cumlenin basina turkspor net yaziyorlar insan bu kadarmi kendini over:D

Ésope o da ayni:D fransizca oldugu icin istedigim gibi anlatamiyorum yazarlarin duygularini vs...belki turkiyede okumaya devam etseydim o kotu anilar hic olmazdi :ka05:

Ya bu turkspor un sahipleri veya istihbarat elemanlari kim acaba..ADAMLAR GUNDEMI BELIRLIYOR !!! :D

Aslan'da Pizzaro ve Nistelrooy harekatı

Ligin son haftasına girilirken bir yandan da gelecek sezon için transfer çalışmalarını sürdürüyor. Kaleci konusunu Leo Franco'ya imza attırarak çözüme kavuşturan, Bursaspor'dan Mustafa Sarp'la da anlaşan sarı kırmızılılar Werder Bremen'in golcüsü Pizzaro için Almanya'ya gitti.

Başkan Adnan Polat ve Haldun Üstünel'in bu sezon Werder Bremen'de attığı gollerle dikkat çeken Perulu golcü için Almanya'da hem kulübü hem de oyuncunun menajeriyle görüşerek transferi noktalamak istedikleri belirtildi.

Almanya'dan da Hollanda'ya geçecek olan yönetcilerin burada da geçirdiği ciddi sakatlık döneminin ardından tedavisi sürdürülen Ruud Van Nistelrooy'u ikna etmeye çalışacakları öğrenildi.

Dizindeki sakatlık nedeniyle futbolu bırakma aşamasına gelen Hollandalı futbolcunun 1 yıl daha futbol oynaması ve Türkiye'ye gelmesi konusunda iknasına çalışılacağı ayrıca yüksek olan ücretinde de indirim talep edileceği ifade edildi.

Sarı kırmızılı yöneticilerin Hollanda'da ayrıca bu sezon Salzburg'u şampiyon yapan Hollandalı teknik adam Coadriaanse'e de teklif götürecekleri öğrenildi.

Kaynak : LİG TV

Bu arada turkspor haberi yayinladi...

Turkspor.net çıktı mertlik bozuldu..

Bugüne kadar yalan üstüne yalan haber yazan spor medyasında artık YALAN MEDYASININ MUMU YATSIYA KADAR BİLE YANMIYOR..

Aşağıda Fanatik ve Fotomaç gazetelerinde yer alan ve Galatasaray'ın Nistelrooy ve Kanoute ile gelecek sezon için anlaşıldığı haberleri yer almakta..

Transfer haberlerinde gerçek istihbaratın tek adresi Turkspor.net kendi istihbaratlarının dışındaki transfer haberlerine itibar etmemekle birlikte, sayıları bir elin parmağı kadar bile olmayan bazı güvenilir kaynaklardan gelen haberleri de kaynak göstererek vermekte..

Yalan haberlerle tirajına tiraj, hitine hit katmak isteyen spor medyası, turkspor.net in haberleri yalanlamasından sonra O YALANLARI BİRAKIP YENİ YALANLARA YELKEN AÇIYORLAR..

Aşağıdaki haberleri okuduğunuzda inanmamak mümkün değil.. Gerçekten yalanları o kadar güzel beslemişler ki bazen biz bile ACABA? diyoruz..

Yine ACABA? diyen turkspor.net yaptığı istihbaratlarda, hiç bir yöneticinin HOLLANDA'ya gitmediği, hiç bir futbolcu ile görüşmediği, NİSTELROOY VE KANOUTE'nin transfer görüşmelerinin yalan olduğu bilgisine ulaştı..

Turkspor.net 'in iki aydır sürekli yazdığı gibi, Galatasaray yönetimi listesindeki futbolcuları ile ön görüşme yapıyor ancak ilk adım AVRUPA KUPALARINA KALABİLMEK..

ikinci adım TEKNİK DİREKTÖR

üçüncü adım ön görüşmesi yapılan futbolcularla ilgili tüm bilgileri yeni Teknik adamın önüne koymak ve yeni Teknik Adamın kendi listesindekiler ile yine sarı kırmızılı takımın bütçesine göre tercih yaparak , resmi görüşmelere başlamak..

Yine turkspor.net in iki aydan fazladır yazdığı gibi kesin olan kaleci LEO FRANCO (ki hala bazı spor medyası Leo Franco ile anlaşılmak üzere yazıyor) Bir digeri ise Mustafa Sarp, anlaşılan üçüncü bir isim yok..

Kısaca spor medyası sadece hit amacı ile günü kurtarma adına yalan transfer haberlerini manşetlere taşırken bir yandan da biri tutarsa DÜŞEŞ atmış oluruz mantığı ile hareket ediyorlar..

YALAN MEDYASI NİSTELROOY VE KANOUTE KONUSUNDA İSE YİNE ZAR ATTI AMA HEP YEK BİLE GELMEDİ..

Adamlar hayal bile kurdutmadi...

Yalan oldu yalan oldu

Aşkımız toz duman oldu:D:D:D

:m26::m26::m26:

Hayal etmesi bile güzeldi.Ama Aziz Üstel ve Kanal 24 neye dayanarak bu kadar kesin konuşuyorlar aklım almıyor.Hadi Kanal 24'ü geçtim ki onlar da Aziz Üstel'e güvenerek söylediler.Aziz Üstel öyle büyük yalan atıp kendini rezil edecek adam değil???

Son gunlerin gozde ismi Melih agabey e sorsak acaba o bize net bisey soylermi..Aslinda gelmese bile eger biz teklif goturduysek o bile bu yil bazi seylerin farkli olacagini gosterir kanaatindeyim..

Son gunlerin gozde ismi Melih agabey e sorsak acaba o bize net bisey soylermi..Aslinda gelmese bile eger biz teklif goturduysek o bile bu yil bazi seylerin farkli olacagini gosterir kanaatindeyim..

Melih abi oyuncu transferleriyle ilgili sorulara cevap vermiyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt