# Ruud Van Nistelrooy

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # Ruud Van Nistelrooy

Van Nistelrooy tiene una oferta del Galatasaray

· Haldun Ustunel, directivo del 'Galata', es la persona que lleva la negociación · A 'Van Gol' sólo le queda una temporada de contrato con el Real Madrid

Ruud van Nistelrooy podría jugar en el Galatasaray la próxima temporada. El delantero holandés se ha convertido en uno de los objetivos de este club, según revela el diario turco Milliyet. E l directivo de Galatasaray, Haldun Ustunel, podría tener un acuerdo verbal con 'Van Gol' para concretar su fichaje.

A Van Nistelrooy le queda una temporada más de contrato con el equipo blanco, una vez que Mijatovic y Calderón le renovaron de forma automática por haber superado una cantidad de partidos disputados. Pero la entrada de un nuevo presidente y un entrenador le pueden abrir las puertas del club blanco.

marca 25.05.2009 20:21

cevirebilen ?

Cevirmeye gerek yok hoca. Onlar da bizden aliyorlar haberleri.

:) güzel iş. spor yazarı olmak ne kadar kolaymıs.

yeni t.d gelene kadar yabancı transferi yapmasınlar..

Turkspor.net Perrin diyo Eğer Perrin Gelecekse Bülent Korkmaz Dursun Daha iyi....

Arkadaslar, daha demin hollanda televizyonda bir spor programi izliyordum, ruud van nistelrooyu konusuyorlardi, adam acayip antreman yapiyormus. Kendisi Real madrid deki antremanlara baslamis, Real madridden ayirmiliyacani ve hollanda milli takimta oynamak istedigini acikladi.

Ben de www.rvn10.com sitesinde okumuştum o dediğin şeyleri.Ama kimsenin umudu kırılmasın diye yazmadım.O sitede de diyorki : idmanlara sıkı bir şekilde başlamış seneye laligada formda bir şekilde oynamak için.

not: rvn10 fan sitesidir.

Yalniz bu adami alirsak reklamin allahini yapariz. Google'i arayin isterseniz, Manu forumlarinda bile tartisiliyor konu, adamlar bize geri gelsin diyorlar.

Ben de www.rvn10.com sitesinde okumuştum o dediğin şeyleri.Ama kimsenin umudu kırılmasın diye yazmadım.O sitede de diyorki : idmanlara sıkı bir şekilde başlamış seneye laligada formda bir şekilde oynamak için.

not: rvn10 fan sitesidir.

İyi de kendi sitesindeki en yakın haber 1 Mayıs 2008.Ne yazdığnı bilmiyorum ama tarihi okuyacak kadar ingilizcem var:D

bence nisterroyda galatasarayda lincolnden farksız olur .. Lincoln de başka bir takımda belki çok verimli olabilir ama bizim takımın yapısına pek uymadı sanırım. Ara pasları ve teknik kalitesi olsun ikiside aynı tarz oyuncular gibi..

bence nisterroyda galatasarayda lincolnden farksız olur .. Lincoln de başka bir takımda belki çok verimli olabilir ama bizim takımın yapısına pek uymadı sanırım. Ara pasları ve teknik kalitesi olsun ikiside aynı tarz oyuncular gibi..

Lincoln geldiğinde 3 günde 15 bin forma mı ne sattırnıştı.Nistelrooy gelirse imkan olsa ilk gün 2 milyon forma satılır.

Lincoln'le Nistelrooy'u aynı kefeye koymak garip olmuş.Nistelrooy'un ara pası atmasına gerek yok sahada dursun,hatta yedek otursun çakma yıldız Lincoln'den daha çok katkısı olur.

Ruud'un profesyonelliği tartışılmaz Lincoln kim onun yanında Lincoln bez bebekle oynasın gözümden çok fazla düştü!

Ruud bize çok katkı sağlar.Hem tecrübesiyle hem de kalitesiyle.

Ne Lincoln'ü abi Ruud'dan bahsediyoruz.Şaka mı yapıyorsunuz? Keşke ihtimal olduğuna bile inanabilsem...

maratondaki haberi okuyan var mı ! cevap lütfen.

nihayet okuyabildim :

Turkcell Super Lig'de 5.sırada bulunan ve UEFA umutlarını son haftaya taşıyan Galatasaray bir dünya yıldızını kadrosuna katmak üzere.

İtalyan spor sitesi Tuttomercatoweb.com'da yer alan bir habere göre Galatasaray, Real Madrid'in dünyaca ünlü golcüsü Ruud Van Nistelrooy'un transferini sonlandırmak üzere.

Haberde Van Nistelrooy ile Galatasaray'ın anlaştığı ve şimdi kulüpler bazında anlaşmanın beklendiği belirtilirken Nistelrooy'un Galatasaray'a 1 senelik imza atacağı iddia edildi.

Uzun bir sakatlık dönemi geçiren 32 yaşındaki Hollandalı golcünün transfer olduğu takdirde göstereceği performans şimdiden merak konusu oldu.

MARATON.COM.TR ÖZEL

HABER : İLKER EZİBAY

ruud gelirse gerçekten türkiyeyi ayağa kaldıran bir transfer olur ama zor gözüküyor...

78548_13_090526165514.jpg

Böyle bir haberin çıkması bile hoş, keşke gelse diyorum. :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt