# Ruud Van Nistelrooy

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # Ruud Van Nistelrooy

Arkadaşlar şimdi kahve içiyorum kendime gelmek için zafer sarhoşuyum mazur görün :D

Bu saatten sonra Ruud da gelir Eto'o da gelir bir başka kaliteli isim de gelir ama gerçek olan şu Rijkaard'ın istediği gelir

bana kalırsa bu isim genç birisi olucak

Rijkaardı yıldız delisi zannetmeyin tam tersidir mesela artık lincolnun işi cok zor muhtemelen ilk 18e bile almaz gecen seneki hareketleri yaparsa (tabi satılırsa ayrı mesele)

bence RVNi istemez Rijkaard..

Bir yazıda 3 bomba transferden bahsetmişlerdi..

Bu transferlerden birisi Carlos Tevez olabilir mi sizce?

İnşallah Ruud gelmez, U.Karan ne kadar bitikse Ruud da oyle...

Zaten Schuster'in gelmesinde olumlu olabileceğini düşündüğüm şey bu tarz bağlantılarının olabileceğidir. Tabi RVN ne kadar itibar eder bu hocaya bilmem. Ama belki Houllier ya da Co olsa ben gelmesine daha çok ihtimal veririm. O kadar çok sessiz kalındı ki aslında aklımdan hem TD hem futbolcu bazında bir patlama olacak diye geçiyor dünden beri. Kaptan yollandı, harekat başladı. Bence bizim yöneticilerin de aklında ilk olan sezonun erken açılacağıdır. Bu yolda toplu bir harekat olabilir.

Abi ilk patlama oldu,gerisi çorap söküğü gibi gelir:D

Yine sağ gösterip sol vuracak galiba yönetimimiz :D

Bu forumda yazan isimlerin bize transfer olduğunu ben pek görmedim :D

Genellikle alakasız,akla hayale gelmeyecek,fakat çok kaliteli yıldız ayarında topçular alınıyor.Bu yılda mı böyle olacak,cidden çok merak ediyorum..

Abi 8 gün sonra öss var benim düşündüğüm tek şey transfer :D

Şu öss geçse de transfere odaklansam diyorum, ne cazibeli bir konu bu ya :D:D

Ruud Ruud Ruud demek isterdik ama hem sakatlıktan yeni çıktın,hem de yaşın çok geçti be şekerim..

üzgünüz,başka bi dünyada belki..

Kaliteli santrofor taktiğe bağlı.Eğer 4-3-3 oynarsak ki %80 öyle oynayacağız,Nistelrooy gelmez.Yabancı gelirse +2'ye gelir Baros'un yedeği olarak.Yada kaliteli türk forvet gelir.(M.Yıldız,Mevlüt,Halil,Sercan)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt