# Ruud Van Nistelrooy

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # Ruud Van Nistelrooy

nistelrooy avrupanın en iyi birkaç golcüsünden biridir.yaşı ne olursa olsun,hangi ligde oynarsa oynasın adam leblebi gibi gol atar.ama bizim taraftarlarımızın bir kısmı istemiyor .adamda gelmeye meraklı değil zaten. nisterrooy transferine boşuna çok para harcanmış olur diyecek dünyada hiçbir takımın taraftarı olmaz diye düşünüyom.ama gel görkü bizim taraftarların bir kısmı boşa harcanmış para olur diyo.yazık vallaha biz barcelona.madrid.chelsea değilizki.

barosun 20 gol attığı ligimizde ruud en az 30a yakın gol atar.

zaten gelmezde. benim anlamadığım şey nisterrooyu bile beğenmeyenlerin olması.

Bu adam gelirse betssoncular yasar Ruud bu macta gol atarmi?Evet Oran:1.85

Barosun sayesinde az kupon tutmadi ruud ile banko olur

Nistelrooy'un begenmeyen, kimi begenir, cok merak ediyorum....

Deminde yazdigim gibi:

Nistelrooy'u begenmeyenler varya, helal olsun!!!!! Yaw, Messi'yi mi istiyorsunuz? yada nefret ettigim ronaldo'yu mu? Kaka'mi? onlarida beyenmesiniz... yok ronaldo, aptal sarisin parisle beraber eglendi, bize yaramaz.... yok messi, *öt'ünden bacakli, olmaz... Ya arkadaslar RUUD diyoruz RUUD!

Sakat makat, ben anlamam, adi yeter, ölüsü ciksa bile sahaya, gol makinasi gibi takir takir isler!

Umarim gelir!

Bu arada Lyon lisandro lopez ile anlasti 20 milyon avro civari

nistelrooy avrupanın en iyi birkaç golcüsünden biridir.yaşı ne olursa olsun,hangi ligde oynarsa oynasın adam leblebi gibi gol atar.ama bizim taraftarlarımızın bir kısmı istemiyor .adamda gelmeye meraklı değil zaten. nisterrooy transferine boşuna çok para harcanmış olur diyecek dünyada hiçbir takımın taraftarı olmaz diye düşünüyom.ama gel görkü bizim taraftarların bir kısmı boşa harcanmış para olur diyo.yazık vallaha biz barcelona.madrid.chelsea değilizki.

Yaw kardesim bak ne güzel söylüyorsun.Biz Chelsea,Barcelona,Madrid degiliz ki.

Van Nistelrroy´un kalitesine kimse bisey demedi zaten.

33 yasinda bir adama neden 5-6 Milyon bonservis verelim ve senelik 4 Milyon Euro verelim?Tipik Fenerbahce transferi olur.Ayrica Nistelrooy´un nasil dönecegi de belli degil.Eski gücüne kavusacak mi yoksa sakatligini saklayip son bir transfer mi yapacak?Servet´den gelen parayi Nistelrooy´a harcamak pek de mantikli gelmiyor bana suan itibariyle.Daha ucuza gelecekse basimin üstünde yeri var.

Cok da sevinirim.Ama Servet´den gelen parayi Nistelrooy´a yatirirsak cok da sevinmem.Daha cok gelecegi olan bir yildiz görmek isterim takimda..

fener biraksa Carlosu hemen Galatasaraya transfer edicek insanlar var burda...

Nede olsa dünyanin top 10 sol beklerden birisidir kendisi...

Yaw kardesim bak ne güzel söylüyorsun.Biz Chelsea,Barcelona,Madrid degiliz ki.

Van Nistelrroy´un kalitesine kimse bisey demedi zaten.

33 yasinda bir adama neden 5-6 Milyon bonservis verelim ve senelik 4 Milyon Euro verelim?Tipik Fenerbahce transferi olur.Ayrica Nistelrooy´un nasil dönecegi de belli degil.Eski gücüne kavusacak mi yoksa sakatligini saklayip son bir transfer mi yapacak?Servet´den gelen parayi Nistelrooy´a harcamak pek de mantikli gelmiyor bana suan itibariyle.Daha ucuza gelecekse basimin üstünde yeri var.

Cok da sevinirim.Ama Servet´den gelen parayi Nistelrooy´a yatirirsak cok da sevinmem.Daha cok gelecegi olan bir yildiz görmek isterim takimda..

imzami atarim!

evet yaşı var ama 25 yaşındaki nistelrooyu alacak halimiz yokya.tabiiki belli yaşa geldiğinde anca türkiyeye gelebilir.ben geleceğinide sanmıyom.ayrıca lincoln yıllık nerdeyse 3 milyon dolar alıyosa nistelrooyun 4_ 5 mil. dolar alması gayet normaldir.

Yok abi gelmesin ya ,,

Haketmiyor bizim taraftarimiz boyle adamlari..

P.S; Zaten gelmez de bizde burda takiliyoz oyle..:confused:

Hem gelirse, o paralar fazlasiyla cikar!

Kombineler ve forma satislariyla.

Galatasaray taraftari almazsa bile, Nistelrooy hayranlarinin alis'lari yeter!!

bizim taraftarımıza özhan canaydının yaptığı gibi genç yetenek olarak tamas,bratu,petre lazım.bizim neyimize nistelrooy.ayrıca yaş önemli değil.adam sakatlanmadan önce leblebi gibi gol atıyodu.nerden nereye lukunkularla,inamotolarla,oynarken şimdi dünyanın en iyi golcülerinden birini istemiyoz.

bizim taraftarımıza özhan canaydının yaptığı gibi genç yetenek olarak tamas,bratu,petre lazım.bizim neyimize nistelrooy.ayrıca yaş önemli değil.adam sakatlanmadan önce leblebi gibi gol atıyodu.nerden nereye lukunkularla,inamotolarla,oynarken şimdi dünyanın en iyi golcülerinden birini istemiyoz.

2 sene sonra futbolu biraktiginda toplam ödedigin 20 Milyon Euro´yla ortada kalirsin ama bunu da unutma.

ben barosun yanına uzun boylu nisteroy crauc gıbı bırı lazım ama nisterroy gelirse geldigi paranın daha fazlasını gs kazanır

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt