# Ruud Van Nistelrooy

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # Ruud Van Nistelrooy

ben şunu söyleyim son olarak,yönetimin alacağı forvet nistelrooy un yarı kalitesinde olsun razıyım.

2 sene sonra futbolu biraktiginda toplam ödedigin 20 Milyon Euro´yla ortada kalirsin ama bunu da unutma.

Sadece Nistelrooy'dan kazanacağın 15M€+Prestiji de sen unutma.Ha arada 5 milyon kalmış dersenizde,Lİncoln'ün 15milyon maliyeti olduğu yerde de kimse Nistelrooy için harcanan 5 milyona bakamaz..

taraftarımız beğenmediği için yönetim geri adım atmış.

beğenmeyen taraftarlar.daha iyisini almamız gerekir diyenler.

taraftarımız beğenmediği için yönetim geri adım atmış.

Sana mi söyledi Haldun Üstünel?Ayrica neden geri adim atsinlar?

Inaniyorlarsa Nistelrooy´a neden taraftari dinlesinler?

Biz profesyonel miyiz?Onlar biliyor Nistelrooy´un durumunu...

Daha ucuza gelecekse basimin üstünde yeri var..

Nistelrooy´u begenmiyorum demedim hicbirzaman.

Yasina göre maliyeti fazla dedim...Ayrica sakatligi düsündürüyor...

Bahsettiğimiz o bu şu değil yahu Ruud Van Nistelrooy. Bu adamı beğenmiyen kimi beğenecek...

Manu taraftarı bu adamın geri gelmesi çok istiyor. Bizim taraftar adamı beğenmiyor ilginç.

Ruud'u beğenmeyen futboldan anlamıyordur.

Ama transfer şansımız zaten sıfır, zenginin malı züğürdün çenesini yorar misali 134 sayfa konuşulmuş.

33 yaşında ve sakat bir adam. beğenmemek değil de, istememek, hatta riske girmemek diyelim biz.

G.Saray'da gündem yoğun!

Galatasaray, Servet Çetin için Marsilya ile 8 milyon Euro karşılığında el sıkıştı. İki gündür Fransız yöneticilerle görüşen sarı kırmızılılar yöneticiler tecrübeli defans oyuncusunu Marsilya'ya vermeyi kabul ettiler.

Teknik Direktör Rijkaard'ın da transferine onay verdiği Servet Çetin'e Marsilya yıllık 2 milyon Euro ödeyecek. Çetin'in, Başkan Adnan Polat ile birebir görüşerek "Başkanım hem ben para kazanacağım, hemde Galatasaray, izin verin gitmek istiyorum" diye konuşmasının ardından transfere son nokta konuldu ve onay verildi.

Galatasaray'da yabancı yıldız transferi merakla beklenirken, Real Madrid'in dünyaca ünlü golcüsü Ruud Van Nistelrooy'un sarı kırmızılı yöneticilere menajeri aracılığıyla haber göndererek "Rijkaard'ın olduğu takımda oynamak benim için büyük bir mutluluk olur" dediği ve Galatasaray'a transferinin an meselesi olduğu belirtildi.

Türkiye haklarını elinde bulunduran menajer Slbodan Komlyenovıg aracılığı ile mesaj gönderen Ruud Van Nistelrooy'ın "Real Madrid bonservis bedelimi 5 milyon Euro olarak belirledi, eğer kulubümle bonservis sorununu hallederseniz, Rijkaard gibi büyük bir ismin olduğu takımda oynamaya seve seve hazırım" dediği ama Hollandalı yıldız için Tottenham'ın da devrede olduğu öğrenildi.

Bu arada İngiliz ve İtalyan medyası Galatasaray'ın Ruud Van Nistelrooy'dan sonra başka bir Hollandalı yıldız Ryan Babel'i transfer etmek için girişimlerde bulunduğunu iddaa etti. Haberde sarı kırmızılı yöneticilerinin Babel için 10 milyon Euro'yu gözden çıkardığı ve Hollandalı yıldızın Rijkaard'dan dolayı Galatasaray'ın teklifine sıcak baktığı belirtildi.

1986 doğumlu olun Ryan Babel, Hollanda futbolunun son dönemlerde yetiştirdiği en büyük yeteneklerden biri olarak gösteriliyor. İngiliz basını uzun boyu ve fiziği ile gerek yerden gerekse havadan çok etkili olan Hollandalı yıldızın Liverpool'daki antrenörü Rafa Benitez ile yaşadığı problemlerden dolayı İngiliz ekibinden ayrılmasına kesin gözüyle bakıyor.

Öte yandan İtalyan'nın ünlü futbol portalarından Tuttomercatoweb.com, Nice takımının genç golcüsü Loic Remy'ın Galatasaray tarafından transfer edilmek istediğini belirtti. 1987 doğumlu Fransız genç yıldız bu sene Fransa Ligi'nde oynadığı 32 maçta 11 kez fileleri havalandırdı.

ligtv.com.tr

33 yaşında ve sakat bir adam. beğenmemek değil de, istememek, hatta riske girmemek diyelim biz.

Sakat adam alınır mı abi? Kontrolleri yapılacak, sakat değilse gelecek.

Adama 33 yaşında bu dakikadan sonra macera aramaz, rahat bir lige gelir. 3 sezon rahat rahat oynar. Baros ile tecavüz eder bu lige.

Bence Babel gelsin, RVN bize cok pahali gelir, senede 5 milyon ister.

Ruud şahsen PSV'den beri çok beğendiğim bir oyuncudur, dünyanın gelmiş geçmiş en iyi golcülerindendir, orası kesin. Ha transfer edilmeli mi, geçen sene Crespo söylentileri varken nasıl karşı çıkmışsam, şimdi de aynı şekilde transfer edilmesini istemem. 33 yaşındaki, kariyerinin zirvesinde İngiltere'de ve İspanya'da gol kralı olmuş, şampiyonluklar yaşamış bir adamın Türkiye'ye adapte olması mümkün değil. Real'den ayrılırsa gideceği yer Hollanda olur.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt