# Ruud Van Nistelrooy

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # Ruud Van Nistelrooy

bizler nistelrooy gibileri değil lukunku vb gibileri hakediyoz.kombine almayız,lisanslı ürün almayız,20 bin kişilik stadı zor doldururuz.bizim neyimize yıldız oyuncu.

Vallaha renktaş, benim yeminim var. Haldun Baba Huntelaar 'ı getirsin, İstanbul'da olmamama rağmen kombine alıcam. :cool::cool::cool::cool:

ama olurmu nistelrooy gelirse yaşı 33.ama lukunku bize geldiğinde genç bir yetenekti.zaten 1 sene oynadı bütün avrupa peşine düştü adamın.dünyanın en iyi golcülerinden birini istemeyenler varya diyecek söz yok.

Mutlu, güzel kardeşim RVN'nin oynadığı topa haşa söyleyecek laf yok. Fakat biz sisteme uymaz diye (çok iyi oynayacağının varsayalım) iyi bir Lincoln bile olmaz işlemez zihniyetindeyiz. Bu bağlamda RVN ile de bu işin oynadığı futbol yapısı ile uymayacağını düşünüyorum. RVN, Milan gibi 40-50 Metre top sürsün hızlı olsun yıkılmasın o zaman eleştiriye okey. İhtiyacımız olan şey tek patları çift patlara hatta sensei Kewell ile üç patlara dönüştürmek. Şimdi Kewell olayını da şöyle açıklayayım; gittiği yere kadar Kewell sonrası ikame futbolcularımızla yer değiştirir diye düşünüyorum. İdda ediyorum bu takımda klonlanmış bir Baros daha olsa nicelerini delik deşik ederdik şu kadroyla.

Mutlu, güzel kardeşim RVN'nin oynadığı topa haşa söyleyecek laf yok. Fakat biz sisteme uymaz diye (çok iyi oynayacağının varsayalım) iyi bir Lincoln bile olmaz işlemez zihniyetindeyiz. Bu bağlamda RVN ile de bu işin oynadığı futbol yapısı ile uymayacağını düşünüyorum. RVN, Milan gibi 40-50 Metre top sürsün hızlı olsun yıkılmasın o zaman eleştiriye okey. İhtiyacımız olan şey tek patları çift patlara hatta sensei Kewell ile üç patlara dönüştürmek. Şimdi Kewell olayını da şöyle açıklayayım; gittiği yere kadar Kewell sonrası ikame futbolcularımızla yer değiştirir diye düşünüyorum. İdda ediyorum bu takımda klonlanmış bir Baros daha olsa nicelerini delik deşik ederdik şu kadroyla.

sensei Kewell Süpersin renktaş :wave::wave:

ya tutturdunuz sistem sistem.ya gidin teknik direktörlük kursu alında iu krizde işsiz kalmayın bari.hepiniz t.d gibi konuşuyoz ya.herşeyi çok biliyosunuz ya.eminim ki bu sisteme laf edenler bu yıldızlara laf edenlerin evinde bir tane lisanslı forma yoktur.gider bi bayrak alır ben gs liyim diye fink atar forumlarda.bu kafayla biz feneri kurumsalda zor geçeriz zorr:ka10:

sensei Kewell Süpersin renktaş :wave::wave:

Onur inan Hagi'den sonra ilk defa bu kadar saygı duyuyorum bir oyuncunun futboluna. Arda ve yeni yeteneklerimizi yermiyorum. Kewell, aklı ve ayakları bir işleyen bir futbolcu. Sıfır panik. Yahu dün gece Kral Baros resitalini veriyor bizim tv. Kewell bir ortalar kesiyor o topun inişi dönüşü var ya... Aklıma Hagi geldi dün gece. 10'un vedasında ağlamıştım. Oradan aklıma geldi. Ne kadar can alıcı ne kadar kadere etki eden hareketler... Bu adamda bu var.. Sonra Kewell'in bizdeki gollerini izledim dün gece netten. Sabah yedide yola işe çıkıcam gece üçü geçti ben Kewell izliyorum. Yıllardır hasretim böyle gollere ben. Yayın yanı dışı sağı solu.... hepsi bakarak hepsi adrese... İşte "koşmasın bu adam, dursun yeter" diyebileceğim ender futbolculardan, lider futbolculardan. Yıldızlar ordusu İngiliz hegamonyasından sadece milli maçlarda kurtulup lider olabilmiş bir adam. Mütevezi, delikanlı. Tek kelime ile saygı duyuyorum. Neyse...

RVN gelse neden niye diye eleştirmezdim bundan üç hafta önce ama şu an hele ki Neeskens ve Puyol'u dün izledikten sonra bu adamların ilimle bilimle hareket ettiklerini anladım. Total futbolu benimsemiş adamlar. Bir ekole adamışlar kendilerini ve hatta aramızda bu yolda hiyerarşi yok bile diyebiliyorlar. Ekol adamı bunlar inanmışlar savunmuşlar kupa almışlar ekolleri hepimizi şaşkına çevirmiş bir ay öncesine kadar. Chelsea ile benjamin geçmişler 90 dakika. Bu futbolu izledik anladık artık. Forvet dediğimiz adam bir sağda bir solda bir ortada. Kimin gol atacağı belli değil... ama topla sürekli oynayan bir 11.. Burada RVN ayarı forvetler eleniyor işte. Sürekli girişken sürekli arayışta ayağı top yapan top taşıyan forvetler akla geliyor. RVN oynasın yeter mantığını silip atmalıyız. Umarım anlatabilmişimdir.

ya tutturdunuz sistem sistem.ya gidin teknik direktörlük kursu alında iu krizde işsiz kalmayın bari.hepiniz t.d gibi konuşuyoz ya.herşeyi çok biliyosunuz ya.eminim ki bu sisteme laf edenler bu yıldızlara laf edenlerin evinde bir tane lisanslı forma yoktur.gider bi bayrak alır ben gs liyim diye fink atar forumlarda.bu kafayla biz feneri kurumsalda zor geçeriz zorr:ka10:

O lisanslı formaları benim evimde üç gün giy giy bitmez haberin olsun Uğur. Hatta bizim adetimizdir ailede iddalar forma üzrine kurulur. Bilip bilmeden... Lütfen.

Tamam forman varsa üzerine alınma. Sen de biliyorsun ki bu konuda hala çok geriyiz. Kulübe katkımız çok az. Bu böyle gitmez. Her sene almamız lazım. Ama şu sistem işin de bırakın da Rijkaard düşünsün..

Kimse kimsenin Galatasaray'lılığını sorgulayamaz burada elbette.

Biraz dikkat edelim, yorumlara saygı gösterelim.

Nistelrooy dedigim gibi 4-3-3 siisteminde olmaz. Eger aliyor ise, kimi kesecegiz. Baros'u kesemeyiz. Performansi iyi. Baros'u 4-3-3'un sag tarafina cekmek benim acimdan intihar olur. Baros bir winger degil. Benfica macinda iyi oynamis idi sag tarafda, sonra Skibbe Benfica macinda sag kanata iyi oynadi diye Fenerbahce karsisinda sag kanata cikarmis idi, bu sefer tutmamisti. Sag kanata Baros'u oynatir isek, verimi azalir, ne yapacagini bilemeyiz. Bizim icin Baros'a bir yedek lazim. Bu isim Nistelrooy olamaz. Nistelrooy'un kariyerine hakaret etmis oluruz. Bu isim, bir Turk olmali. Taner Gulleri kafamdaki adamdi, yanliz kendileri I.b.b'ye ati imzayi. Mutlaka Baros'u yedekleyecek bir Turk alinamli. Baros'un sol tarafindaki partneri Babel,Dos Santos gibi bir oyuncu olmali. Sol tarafindaki partneri Kewell olacak.4-4-2 oynasak, Eyvallah Nistelrooy gelebilir idi. Simid olmaz !

Eğer elinde Nistelrooy ve Baroş varsa ikisini bir oynatırsın,4-4-2 oynarsın.İlla 4-3-3'te takılmaya gerek yok.İleride basan,sürekli gol atmayı düşünen,5 yese 6 atmayı düşünen takım yaratıldıktan sonra sistemin önemi yok.

Ayrıca Taner'i alana kadar Özgürcan'ı oynatırız.Yerli forvet transferine gerek yok.Mevcut forvetler kadar bizim paf takımımızda da var.

Nistelrooy dedigim gibi 4-3-3 siisteminde olmaz. Eger aliyor ise, kimi kesecegiz. Baros'u kesemeyiz. Performansi iyi. Baros'u 4-3-3'un sag tarafina cekmek benim acimdan intihar olur. Baros bir winger degil. Benfica macinda iyi oynamis idi sag tarafda, sonra Skibbe Benfica macinda sag kanata iyi oynadi diye Fenerbahce karsisinda sag kanata cikarmis idi, bu sefer tutmamisti. Sag kanata Baros'u oynatir isek, verimi azalir, ne yapacagini bilemeyiz. Bizim icin Baros'a bir yedek lazim. Bu isim Nistelrooy olamaz. Nistelrooy'un kariyerine hakaret etmis oluruz. Bu isim, bir Turk olmali. Taner Gulleri kafamdaki adamdi, yanliz kendileri I.b.b'ye ati imzayi. Mutlaka Baros'u yedekleyecek bir Turk alinamli. Baros'un sol tarafindaki partneri Babel,Dos Santos gibi bir oyuncu olmali. Sol tarafindaki partneri Kewell olacak.4-4-2 oynasak, Eyvallah Nistelrooy gelebilir idi. Simid olmaz !

Ya Arda?

Arda Sagda oynadiginda Soldaki gibi verimli olamiyor.....

Arda(kewell)-------VNistelrooy(Baros)--------Babel-Dos Santos (Kewell)

Olmazmi?

Hemde daha bomba gibi geleçek olan bir Serkan çalik birde Özgürcan var unutmayalim.

Salih bey de ondan basediyor zaten.4-3-3 oynarsak Nistelrooy(gelirse) ile Baroş'tan biri yedek olacak.Hangisinden vazgeçebiliriz ki?

Adnan Polat sürekli geleceğin takımını kuruyoruz diyor, sizce geleceğin takımına bu yaşta bir adam alınırmı!

Eğer o yaştaki adamın adı Ruud Van Nistelrooy'sa alınır.

Futbol anlamında katkısı olmasa bile takım sadece Nistelrooy üzerinden 15M€+prestij kazanacak.Şu anda 5 reklamı varsa 15-20 olacak.Lütfen bunları da düşünün.Ayrıca Nistelrooy gelir ve iyi oynarsa seneye genç ve yetenekli futbolcuların Türkiye'ye gelmesi daha kolay olur.

Nistelrooy yaşlı gelmesin demek yanlış anlamayın ama biraz at gözlükleriyle bakmak oluyor.Sadece saha için performansına bakılıyor.

Arkadaslarim Nistelrooy un geldigi falan yok zaten bosuna tartismayin..

ya bu haber ler kac alik niye buraya giriyonuz anlamiyom 3ay oldu aziz abi dedi bunu yeni konu koyun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt