# Ruud Van Nistelrooy

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # Ruud Van Nistelrooy

36 bin kere görüntülenen konu ikinci sayfaya düsmüs yakısırmı :mad:

Nistelrooy'un gelmesi prestij, reklam, vs açısından faydalı olabilir ama takımın sistemini dinamitlemek olur. Rijkaard'ın sisteminde hem Baros hem Nistelrooy'a yer olmayacak. O zaman da ya biri yedek kalacak ya da Rijkaard kendi istemediği bir sisteme geçecek. Saçma bir durum olur. Ha geldiği gün herkes coşar, kıyamet kopar, ama sezon geçtikçe bunun zararımıza olduğunu anlarız...

Nistelrooy'un gelmesi prestij, reklam, vs açısından faydalı olabilir ama takımın sistemini dinamitlemek olur. Rijkaard'ın sisteminde hem Baros hem Nistelrooy'a yer olmayacak. O zaman da ya biri yedek kalacak ya da Rijkaard kendi istemediği bir sisteme geçecek. Saçma bir durum olur. Ha geldiği gün herkes coşar, kıyamet kopar, ama sezon geçtikçe bunun zararımıza olduğunu anlarız...

Ayrıca

5-7milyon € gibi rakamlardan bahsedilirken alacagı yıllık ücreti de dusunursek cok fazla bir rakam cıkar ve 33 yasına gelmis birini kac yıl oynatabilirsin ki bu kadar ucreti vereceksin?Lakin bonservisi elinde olsaydı alınabilirdi dogrusu

Eğer o yaştaki adamın adı Ruud Van Nistelrooy'sa alınır.

Futbol anlamında katkısı olmasa bile takım sadece Nistelrooy üzerinden 15M€+prestij kazanacak.Şu anda 5 reklamı varsa 15-20 olacak.Lütfen bunları da düşünün.Ayrıca Nistelrooy gelir ve iyi oynarsa seneye genç ve yetenekli futbolcuların Türkiye'ye gelmesi daha kolay olur.

Nistelrooy yaşlı gelmesin demek yanlış anlamayın ama biraz at gözlükleriyle bakmak oluyor.Sadece saha için performansına bakılıyor.

Ben Futbolcunun saha içi performansına bakarım arkadaş bu parayı kara kaşı kara gözü için vermiyor bu kulüp yöneticileri afedersin ama.

Sistemi dert edenler var.

Nistelrooy pekte sandığınız gibi driblingi olmayan bir forvet oyuncusu değil. Milli takımda çok kez adam çalımlayarak attığı golleri izledim. ManU'da da öyle. Kezâ Fenerbahçe maçında Ümit Özat'a bacak arası yapmıştı.

--- Baros --------- Kewell ---

--------- Nistelrooy ---------

Gayette verim alınır.

Şöylede olabilir;

---------------------- Kewel ---

------ Milan Baros --------------

------------- Nistelrooy --------

Ben Futbolcunun saha içi performansına bakarım arkadaş bu parayı kara kaşı kara gözü için vermiyor bu kulüp yöneticileri afedersin ama.

Bize gelecek kadar sağlamsa ki sağlam değilse gelmesi imkansız.İki yılda toplamda 50'den fazla gol atar.Var mı tanıdığın böyle biri hem oynadığı zaman iyi oynayacak hem takıma prestij kazandıracak...

Bazı renkdaşlar galiba Nistelrooy'la başkalarını karıştırıyor. :)

Bize gelecek kadar sağlamsa ki sağlam değilse gelmesi imkansız.İki yılda toplamda 50'den fazla gol atar.Var mı tanıdığın böyle biri hem oynadığı zaman iyi oynayacak hem takıma prestij kazandıracak...

Yıldız oyuncunun ismini yazıp 50 gol atar diye konuşmak kolay. Ancak, bu işler belli olmaz. Hele hele sakatlıktan sonra ne performans verir hiç belli olmaz, sezonun yarısında sakat, geri kalanın yarısında da formsuz falan olur, aldığımızla kalabiliriz. Üstelik diğer oyuncuların performansına etkisi ne olur belli olmaz, özellikle Baros'dan verim almak zorlaşır. Baros'a az da olsa kanat görevi vermek onun hücum etkinliğini düşürecektir, bu kesin. Performansı düşük olsa oynatmamazlık edemezsin, edersen sorunlar başlar, medya gevezelik eder.

Ayrıca, yaşı söz konusu. Diyelim oynadı, hatta etkili oldu. 2 senelik bir oturmuş kadromuz ve teknik kadromuz oluştu. Tam Avrupa'da başarı umut edeceğimiz zamanlar geldi, e kendisi geldi 33-34 yaşına, elbette eskisi kadar iyi olmayacak. Yerine birini alabilir misin? Alırsan ne olur? Onu zaten yollamak da zor. Planların altüst olur. O sebeple eğer uzun vadeli bir planla takım ve teknik altyapı kuruyorsak o takıma performansı şüpheli 30 kusür yaşında bir forvet getirmek risktir, planlarınızı sekteye uğratabilir.

Kısacası ben bu prestij önceliği mantığı ile transfer yapmaya karşı olduğumdan dolayı kendisinin ismi beni sizin kadar heyecanlandırmıyor.

Yıldız oyuncunun ismini yazıp 50 gol atar diye konuşmak kolay. Ancak, bu işler belli olmaz. Hele hele sakatlıktan sonra ne performans verir hiç belli olmaz, sezonun yarısında sakat, geri kalanın yarısında da formsuz falan olur, aldığımızla kalabiliriz. Üstelik diğer oyuncuların performansına etkisi ne olur belli olmaz, özellikle Baros'dan verim almak zorlaşır. Baros'a az da olsa kanat görevi vermek onun hücum etkinliğini düşürecektir, bu kesin. Performansı düşük olsa oynatmamazlık edemezsin, edersen sorunlar başlar, medya gevezelik eder.

Ayrıca, yaşı söz konusu. Diyelim oynadı, hatta etkili oldu. 2 senelik bir oturmuş kadromuz ve teknik kadromuz oluştu. Tam Avrupa'da başarı umut edeceğimiz zamanlar geldi, e kendisi geldi 33-34 yaşına, elbette eskisi kadar iyi olmayacak. Yerine birini alabilir misin? Alırsan ne olur? Onu zaten yollamak da zor. Planların altüst olur. O sebeple eğer uzun vadeli bir planla takım ve teknik altyapı kuruyorsak o takıma performansı şüpheli 30 kusür yaşında bir forvet getirmek risktir, planlarınızı sekteye uğratabilir.

Kısacası ben bu prestij önceliği mantığı ile transfer yapmaya karşı olduğumdan dolayı kendisinin ismi beni sizin kadar heyecanlandırmıyor.

Katılıyorum kayıtsız şartsız. Nistelrooy u isterim ama R.Madrid değiliz yani sokağa atcak milyonlarımız yok. Daha genç ve ileriye dönük kadro kurmamız lazım buda ancak genç yetenekli kumaşı sağlam olan ve süratli oyuncularla olucaktır.

Sistemi dert edenler var.

Nistelrooy pekte sandığınız gibi driblingi olmayan bir forvet oyuncusu değil. Milli takımda çok kez adam çalımlayarak attığı golleri izledim. ManU'da da öyle. Kezâ Fenerbahçe maçında Ümit Özat'a bacak arası yapmıştı.

--- Baros --------- Kewell ---

--------- Nistelrooy ---------

Baros sağ açık oynadı,bu haliyle Carlos cirit attı renktaş ya!

Bu baslık 9. sayfalara kadar gitmiş.Ben yukarılarda olmasını okadar çok istiyorum ki şimdi diyicekseniz sakat yaslı Henry 33 yasında hala Barca 11inde oynuyor Ruudda sakatlanmadan önceye kadar leblebi gibi yazıyordu. Sakatlıgına gelince ameliyetıda basarıyla geçmiş.Takımdaki forvetler Baros ve Nonda Baros ve Nonda iyi oyuncular ama son vurusları facia Ruud gibi bir bitirici olmasını okadar çok isterimki bonservisi elinde forma satıslarınıda patlatır

şu an yaşı 32-33 olupta galatasaraya gelmesini istediğim tek futbolcu

bizim gençlere gol atmanın ne kadar basit olduğunu göstersin

birde 5-6 yıl sonra ibrahimoviçi isterim şimdiden söyliyeyim :)

Bende bu adamı çok istiorum ama bu sistem için alacaksak baroş veya ruudtan biri yedek kalacak,bizimde böyle bir luxümüz yok.

ama 4-4-2 de baroş ve ruud yanyana :eek::eek::eek: düşünemiyorum bile.

Nondanın yerine genç ve hızlı bir forvet bulmak şart.

Yahu bu adamı beğenmeyenlere inanamıyorum! Şu anda hala REAL MADRİD'in oyuncusu!

Bu adam bir efsane. 20 yıl sonra çocuklarımıza anlatılacak futbolcularından birisi.

Adamın almadığı ödül yok. Kaç kere gol kralı oldu. Hollanda'nın Van Basten'den sonra gelmiş en iyi forveti!

İnanamıyorum. E yuh artık be hocam!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt