# Ruud Van Nistelrooy

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # Ruud Van Nistelrooy

Yahu bu adamı beğenmeyenlere inanamıyorum! Şu anda hala REAL MADRİD'in oyuncusu!

Bu adam bir efsane. 20 yıl sonra çocuklarımıza anlatılacak futbolcularından birisi.

Adamın almadığı ödül yok. Kaç kere gol kralı oldu. Hollanda'nın Van Basten'den sonra gelmiş en iyi forveti!

İnanamıyorum. E yuh artık be hocam!

Bende 4-3-3 oynayacak bir takımın elinde Arda - Kewell - Keita - Baros varken RVN ın alınması konusunu tartışan taraftara inanamıyorum ...

Bende 4-3-3 oynayacak bir takımın elinde Arda - Kewell - Keita - Baros varken RVN ın alınması konusunu tartışan taraftara inanamıyorum ...

Barosun torpili mi var arkadasım? Kim iyiyse formayı kapar.Ayrıca Barosun son vurusları fiyasko Tobol maçında o pozisyonlara Ruud girseydi o zaman maç kaç kaç biterdi?Ben söyliyim kesinlikle 2 den büyük fark olurdu bize iyi bir bitirici lazım Ruud gibi

Van Nistelrooy gelir değil Baroş kralı yedek kalır sanırım illa Baroş'u oynatacak formül aramaya gerek yok klübeye gider ancak V.Nistelrooy'un geleceğini sanmıyorum

Barosun torpili mi var arkadasım? Kim iyiyse formayı kapar.Ayrıca Barosun son vurusları fiyasko Tobol maçında o pozisyonlara Ruud girseydi o zaman maç kaç kaç biterdi?Ben söyliyim kesinlikle 2 den büyük fark olurdu bize iyi bitirici lazım Ruud gibi

Doğru diyorsun. Her şey tamam bir Baros un son vuruşları eksik. Kaynakların etkin kullanımı diye birşey vardır. Alinde Baros varken sen RVN u alıp kim iyi ise o oynar diyemezsin. M.City değilsin sen bunu anlayalım bir kere. Baros u almışsan ve Baros geçen sene gol kıralı olmuşsa ve Galatasaray san Baros senin forvetindir ve ona yedek alabilecek Bütçen varsa alırsın.

Topal - Arda - Barış üçlüsü dururken

Gökhan - Servet Tandemi dururken

Sabri dururken

Ruud Van Nistelrooy u almayı düşünmek gereksizdir. Almak değil almayı düşünmek bile gereksizdir ;)

V.Nistelrooy geldi,Deco geldi,Emana geldi peki Servet,G.Zan,Sabri,Barış,V.Yaman,M.Güven,Yaser ilemi oynayacak bu adamlar

Doğru diyorsun. Her şey tamam bir Baros un son vuruşları eksik. Kaynakların etkin kullanımı diye birşey vardır. Alinde Baros varken sen RVN u alıp kim iyi ise o oynar diyemezsin. M.City değilsin sen bunu anlayalım bir kere. Baros u almışsan ve Baros geçen sene gol kıralı olmuşsa ve Galatasaray san Baros senin forvetindir ve ona yedek alabilecek Bütçen varsa alırsın.

Topal - Arda - Barış üçlüsü dururken

Gökhan - Servet Tandemi dururken

Sabri dururken

Ruud Van Nistelrooy u almayı düşünmek gereksizdir. Almak değil almayı düşünmek bile gereksizdir ;)

Ümit gitti Nonda büyük ihtimal yolcu Baros dısındaki forvet kim olucak sen yada ben degil heralde ve Baros gol kralı oldu diye senin 1. forvetin olucak diye bir şart yok.Ben bu transferden çok ümitliyim Rijkaardın Ruudu iyi tanıması ve Aziz Üstelin Rijkaardı tutturmus bu transferi tutturma ihtimali beni heyecanlandırıyor ve İddaa ediyorum Ruud gelirse bu sistemle en azından 20 gol atmassa ben burda yorum yazmıycam

Ümit gitti Nonda büyük ihtimal yolcu Baros dısındaki forvet kim olucak sen yada ben degil heralde ve Baros gol kralı oldu diye senin 1. forvetin olucak diye bir şart yok.Ben bu transferden çok ümitliyim Rijkaardın Ruudu iyi tanıması ve Aziz Üstelin Rijkaardı tutturmus bu transferi tutturma ihtimali beni heyecanlandırıyor ve İddaa ediyorum Ruud gelirse bu sistemle en azından 20 gol atmassa ben burda yorum yazmıycam

Aziz Üstel Ruud Van Nistelrooy gelecek diye bir açıklama mı yaptı

baros un geçen sezon durduk yere gereksizce gördüğü kartlardan dolayı kaç maç ceza aldığını unuttunuz herhalde???

Aziz Üstel Ruud Van Nistelrooy gelecek diye bir açıklama mı yaptı

Aziz Üstel Star

ABD’DE başarılı bir diz ameliyatı geçiren Ruud Van Nistelrooy ile görüşen Galatasaray, büyük çapta anlaşmaya vardı. Hollandalı yıldız şu anda güçlendirme idmanları yapıyor. Dizinin eskisinden de daha iyi olacağını söylüyor. Galatasaray, Real Madrid ile de yakında masaya oturacak. Sportif Direktör Butragueno ile telefonla yapılan ilk ön görüşmede de % 80 onay alındı.

32’lik santrfor, Baros ile birlikte eski futbolunun yarısını bile sergilese büyük bir kazanç olur. Yöneticiler Rijkaard’ın da Nistelrooy ile bir görüşme yaptığını ve birlikte çalışmak istediğini açıkladığını söylüyorlar. Bir tarafta futbolu neredeyse unutmuş bir Ümit, öte yanda oynamakla oynamamak arasında gidip gelen Nonda, Florya’nın kapısına doğru ilerliyorlar.

Galatasaray’ın bundan sonraki hedefi iyi bir kaleci ve iyi bir stoper alıp transferi kapatmak. Kaleci için Alman Ligi inceleme altında. Stoper içinse Doğu Avrupa ülkeleri...

Hemen her konuda anlaşılan Aurelio’nun bel fıtığı ameliyatı geçireceği söyleniyor. Aurelio, Türkiye’de ciddi bir sağlık denetiminden geçecek ve ondan sonra imza atacak.

Bu transferler yapılır ve Rijkaard da göreve getirilirse taraftarlar müthiş bir takım izler. Adnan Polat’ın bu girişmlerinin ardında yeni stadın loca ve VIP biletlerini satmak istemesi yatıyor. Stat bitince transferler birer birer patlayacak, haziran başı gibi yeni stadın kombine biletleri satışa sunulacak.

Bunlar önümüzdeki sezonun süper gelişmeleri! Bir de şu anda gündemde derbi var. Galatasaray’da herkes kenetlenmiş, yönetimi, futbolcusu ve Bülent Korkmaz galibiyetten başka bir şey düşünmüyor. Ama tabi düşünmek başka bir şey, 90 dakikanın sonunda ortaya çıkacak sonuç başka şey. Yalnız bu kez Galatasaray’a galibiyete daha yakın görünüyor...

Önce inanmamıstım ama adam Rijkaardı tutturdu. Aureliodan sakatlıgı yüzünden vazgeçtigimizi söylemişti oda dogru çıktı

Ümit gitti Nonda büyük ihtimal yolcu Baros dısındaki forvet kim olucak sen yada ben degil heralde ve Baros gol kralı oldu diye senin forvetin olucak diye bir şart yok.Ben bu transferden çok ümitliyim Rijkaardın Ruudu iyi tanıması ve Aziz Üstelin Rijkaardı tutturmus bu transferi tutturma ihtimali beni heyecanlandırıyor ve İddaa ediyorum Ruud gelirse bu sistemle en azından 20 gol atmassa ben burda yorum yazmıycam

Barosta geçen sene 20 gol attı :)

-------------Leo--------------

Uğur--Coloccini--Servet--Hakan

----------Mehmet-------------

------Deco-------Arda---------

Keita--------------------Kewell

-------------Baros-------------

Şöyle bir kadromuz olsa ve Baros Kötü oynasa haklısın derim ama bizim böyle bir kadromuz yok.

İlk sorun Ortasaha (Linderoth a bağlı )

İkinci sorun Stoper

Üçüncü sorun Sağ bek

Hayırlısı olsun ne diyeyim. Bu transferin olmayacağı kesin. +2 için düşünülebilecek forvet transferi haricindeki forvetlere yorum yazmayacağım bundan sonra.Bence sizde yazmayın çünkü olmayacak böyle bir şey.

Bu konu neden hareketlendi yine. Aziz Üstel'in eski haberleri değil mi onlar?

Aziz Üstel 2 ay önce yapmıştı böyle bi açıklama sanırım. Bu haberlerin yeni olduğuna emin misiniz?

Aziz Üstel 2 ay önce yapmıştı böyle bi açıklama sanırım. Bu haberlerin yeni olduğuna emin misiniz?

Yeni degil ama Nonda ve Ümit gidince alınıcak demişti Ümit gitti Nonda gidiyor ve bizim Ruud gibi bir bitiriciye ihtiyacımız var Baros çok gol kaçırıyor su yas meselesinede takmayalım 33lük Henry hala Barcanın 11inde oynuyor ve bu adama karsı özel bir sevgi var içimde hiçbir Barcelona maçında bos geçmedi Ruud abimiz:cool:Bir Real Madrid taraftarı olarak benide çok sevindirdi

Gelecek kişi Nistelrooy değil ancak Baros'un yedeği olabilecek biri olur..

Aynen Ömer abi dediğin gibi olur büyük ihtimallede genç bir isim gelir.

Ne olursa olsun defans ve orta saha ya adam öncelikli bizim transfer arayışlarımızda.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt