# Ruud Van Nistelrooy

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # Ruud Van Nistelrooy

Skysports'da bu haber geciyorsa dogruluk payi cok yüksektir

insallah gelir

Zaten röportaj doğru.Ruud ile görüşme yapmış Rijkaard.Sky sports'da sadece bu haberi vermiş.Sallamamışlar yani.

R.van Nistelrooy svarsto "Galatasaray" pasiūlymą

2010/01/17 13:00

Madrido "Real" ekipos pagrindinėje sudėtyje įsitvirtinti nesugebantis puolėjas Ruudas van Nistelrooy (Ruud Van Nistelrooy) svarsto Stambulo "Galatasaray" pasiūlymą.

Traumų kamuojamas 33 metų olandas ateinančią vasarą taps laisvuoju agentu, todėl sklido gandai, kad "Real" gali jį parduoti jau žiemą. Dėmesį futbolininkui rodė keli Anglijos klubai, tarp kurių "Stoke", Londono "Tottenham" ir "Liverpool".

Tačiau dabar panašu, jog galimybė vykti į Turkijos komandą, kurią treniruoja Nistelrooy'aus tautietis Frankas Rijkaardas, yra realiausia: "Frankas man paskambino ir paklausė, ar nenorėčiau atvykti žaisti pas jį.

"Turiu apie tai rimtai pagalvoti, kadangi "Galatasaray" yra puiki komanda."

Skelbiama, jog puolėjui siūloma pustrečių metų sutartis.

Eurofootball.lt - Futbolo pasaulis

Hangi dil bu bilen varmi???? :D

Forvet'in iki adamı Baros ve RVN. İnanılmaz. İnanılmaz. Lütfen gelsin RVN ! Harika olur...

gp_618802.jpg

İngiltere'ye RED, Cimbom'a EVET mi?

İngiltere Premier Lig ekiplerinden Stoke City'nin transfer teklifini reddeden Real Madrid'in Hollandalı golcüsü Ruud van Nistelrooy, Galatasaray'ın teklifini değerlendirmeye aldı.

Galatasaray ara transferde bir bomba daha patlatmaya hazırlanıyor!..

Real Madrid'den ayrılması gündemde olan Hollandalı golcü futbolcu Ruud van Nistelrooy, İngiliz basınına yaptığı açıklamada, Galatasaray'ın transfer teklifini değerlendirmeye aldığını söyledi.

İngiltere Premier Lig ekiplerinin de gözdesi durumundaki Nistelrooy, milli futbolcu Tuncay Şanlı'nın da formasını giydiği Stoke City'nin resmi transfer teklifini reddettiğini açıkladı.

Nistelrooy'un iki-üç gün içinde yeni takımına imza atması beklenirken; Galatasaray teknik direktörü Frank Rijkaard'ın da tecrübeli golcüyü takıma kazandırmak için büyük çaba harcadığı öğrenildi.

Hollandalı teknik adamla bir telefon görüşmesi yaptığını belirten Nistelrooy da, Rijkaard'ın kendisine Galatasaray'a gelmek isteyip istemeyeceğini sorduğunu belirterek, "O'ndan düşünmek için süre istedim. Galatasaray büyük bir kulüp ve bana çok olumlu yaklaşıyorlar" şeklinde konuştu.

https://www.gazeteport.com.tr/SPOR/NEWS/GP_618804

R.van Nistelrooy svarsto "Galatasaray" pasiūlymą

2010/01/17 13:00

Madrido "Real" ekipos pagrindinėje sudėtyje įsitvirtinti nesugebantis puolėjas Ruudas van Nistelrooy (Ruud Van Nistelrooy) svarsto Stambulo "Galatasaray" pasiūlymą.

Traumų kamuojamas 33 metų olandas ateinančią vasarą taps laisvuoju agentu, todėl sklido gandai, kad "Real" gali jį parduoti jau žiemą. Dėmesį futbolininkui rodė keli Anglijos klubai, tarp kurių "Stoke", Londono "Tottenham" ir "Liverpool".

Tačiau dabar panašu, jog galimybė vykti į Turkijos komandą, kurią treniruoja Nistelrooy'aus tautietis Frankas Rijkaardas, yra realiausia: "Frankas man paskambino ir paklausė, ar nenorėčiau atvykti žaisti pas jį.

"Turiu apie tai rimtai pagalvoti, kadangi "Galatasaray" yra puiki komanda."

Skelbiama, jog puolėjui siūloma pustrečių metų sutartis.

Eurofootball.lt - Futbolo pasaulis

Hangi dil bu bilen varmi???? :D

hangi dil olduğunu bilmiyorum ama skysports da yazılan aynı haber büyük ihtimal :)

koydugum haberlerin hepsi bu gecen 1 saat icinde yapilmis

Nistelrooy Galatasaray'a çok yakın

Frank Rijkaard, Hollandalı golcüyü bizzat aradı

İspanya'nın Real Madrid takımında forma giyen ve Galatasaray'ın transfer listesinde bulunan Hollandalı

golcü Ruud Van Nistelrooy'un, sarı kırmızılı takıma transfer olmaya hazır olduğu öğrenildi.

İngiltere'nin Mirror gazetesi, İngiltere'nin Stoke City kulübünden teklif alan ve Tottenham ile Liverpool kulüplerinin de yakından ilgilendiği Ruud Van Nistelrooy'un, İngiltere'den gelen teklifleri geri çevirerek, Galatasaray'ı tercih edeceğini iddia etti. "Galatasaray Teknik Direktörü Frank Rijkaard, Hollandalı golcüyü 8 milyon Pound karşılığında 2.5 yıllığına sarı kırmızılı renklere bağlayabileceğine inanıyor" ifadesini kullanan gazete, Van Nistelrooy'un

ise şu açıklamalarına yer verdi:

"Frank Rijkaard beni arayarak, 'Türkiye gelmek ister misin' dedi. Bunu düşünmeliyim. Çünkü Galatasaray büyük bir kulüp ve olumlu yaklaşımları var."

Nistelrooy Galatasaray'a çok yakın

Skysports'un yalan haber yaptığını görmedim hiç, İngiliz futbol basınını az çok takip eden biri olarak...

rud gelmiyecek bence daha iyi biri gelecek. deco yu hatırlayın o geliyor dediler elano geldi. rud geliyo derler messi gelir :D

Skysports'un yalan haber yaptığını görmedim hiç, İngiliz futbol basınını az çok takip eden biri olarak...

aynen Skysports dünyanin en büyük Spor Haber Ajans'larindan biri yalan haber yapacaklarini hic sanmiyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt