# Ruud Van Nistelrooy

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # Ruud Van Nistelrooy

halil gelsin tek bacağı ile 50 gol atar. hatta 20 assist garanti.

gelll halil.

rvn hikaye varsa yoksa halil.

halil is the besttttt .

Nistelrooy.JPG

Nistelrooy Pertimbangkan Tawaran Galatasaray

Striker Real Madrid Ruud van Nistelrooy menyatakan mempertimbangkan tawaran yang datang dari klub Turki Galatasaray. Pertanyaan mengenai klub Ruud Van Nistelrooy berikutnya setelah Real Madrid sejauh ini belum terjawab, meski beberapa klub top Eropa sudah menyatakan ketertarikan untuk menampungnya.

Klub terakhir yang menyatakan ketertarikan adalah Galatasaray. Diungkapkan Nistelrooy, klub Turki itu sudah melakukan kontak langsung dengannya, melalui pelatih Frank Rijkaard.

"Frank sempat menghubungi saya dan menanyakan, 'Maukah kamu datang ke Turki?" kata Nistelrooy dikutip Sunday Mirror, Minggu (17/1). "Saya harus memikirkan hal itu karena Galatasaray adalah klub yang hebat dengan pendekatan positif," paparnya lagi.

Nistelrooy Pertimbangkan Tawaran Galatasaray | Republika Online

Endonezya'dan bile haber taşıyorsun. :)

Van Nistelrooy considera l’offerta del Galatasaray

Van Nistelrooy considera lofferta del Galatasaray Ruud van Nistelrooy, esperto attaccante il forza al Real Madrid, ha affermato di prendere in considerazione un trasferimento al Galatasaray. L’attaccante olandese è stato spesso accostato a club di Premier come Liverpool, Tottenham e Stoke City ma le ultime indiscrezioni indicano i turchi del Galatasaray in vantaggio. Frank Rijkaard, allenatore del club turco, vorrebbe avere a disposizione il connazionale van Nistelrooy offrendogli un contratto di due anni e l’attaccante sembra disposto ad accettare l’offerta. Sunday Mirror rirporta parole dello stesso van Nistelrooy a riguardo: “Rijkard mi ha chiesto se voglio andare in Turchia, devo pensarci…ma il Galatasaray è un grande club”.

Matteo Baldini

Van Nistelrooy considera l’offerta del Galatasaray | Calcio News 24

Ne yaptın sen reis ? O kadar da değil... :o

Ronaldo ve Messi bile Hagi kadar ünlü değildir.

Hagi gelmiş geçmiş en büyük üstadlardandır (benim için en büyüğüdür). Pele, Maradona sınıfındandır...

Maradona bile geçen günlerde :Hagi'nin futbolunu özledim diye açıklama yaptı.

Üstad doğru diyorsun.

Ronaldo bile daha Hagi'nin sınıfında değildir.

Yok abi ismi geçenler arasında Ruud'dan iyi Mutu var ?

:)

Neye göre iyi amacınız illa flaş transferse yanlış bakılıyor olaya. Yararlı olacak, vizyonumuza uygun adam gelsin kafi. Ruud sanki anasının karnından Ruud olarak doğdu, yada Drogbalar. Hatta H.Şükürler.

34 yaşında sakat ve içi geçmiş adamı nasıl istiyorsunuz anlam veremiyorum. Ayrıca yönetimimizin vizyonu ve hedeflerine ters. Boş haberler.

8801_7900

Ruud van Nistelrooy kan de overstap maken naar Galatasaray. De ploeg van Frank Rijkaard is geïnteresseerd in de aanvaller van Real Madrid en heeft de Nederlander gepolst over een overstap, meldt The Daily Mirror.

Onlangs waagde Stoke City een poging om de 33-jarige aanvaller aan te trekken. Van Nistelrooy werd verder in verband gebracht met een transfer naar Liverpool, Arsenal en Totenham Hotspur.

Van Nistelrooy zelf bevestigt tegenover The Daily Mirror dat Galatasaray interesse heeft in de aanvaller. ''Frank belde me en vroeg of ik naar Turkije wilde komen. Ik zal er over nadenken omdat Galatasaray een geweldige club is met een positieve speelwijze.''

Van Nistelrooy komt dit seizoen weinig aan spelen toe bij De Koninklijke mede door blessures. De aanvaller wil speelminuten maken om mee te kunnen naar het WK in Zuid-Afrika.

Van Nistelrooy denkt na over belangstelling Galatasaray

Nistelrooy'u beğenmiyoruz ya. Ligdeki en büyük rakibimizde Gökhan Ünal'ı alıyor. :o

Beğenmemek değil olay.2 senedir doğru düzgün top oynanamış ve 33 yaşında bu adam arkadaşlar.Yoksa kimsenin Nistelrooy gibi bir adamı beğenmeme lüksü yoktur.Tam randıman alamayız diye düşünüyorum ben.(34 yaşındaymış,75 doğumlu):o

Neye göre iyi amacınız illa flaş transferse yanlış bakılıyor olaya. Yararlı olacak, vizyonumuza uygun adam gelsin kafi. Ruud sanki anasının karnından Ruud olarak doğdu, yada Drogbalar. Hatta H.Şükürler.

34 yaşında sakat ve içi geçmiş adamı nasıl istiyorsunuz anlam veremiyorum. Ayrıca yönetimimizin vizyonu ve hedeflerine ters. Boş haberler.

sen keitayı alırken kewell ı alırken barosu alırken çok mu vizyona baktın. ayrıca senin vizyonun ne merak ettim? toresler villalar mı? yoksa sabriler barışlar mı?

rvn yi boşver zaten halil gelicek. aha bunu da yazıyorum buraya.

64763_hp.jpg

Real Madrid striker Ruud van Nistelrooy is reportedly ready to reject a return move to England in favour of a transfer to Turkish side Galatasaray.

The former Manchester United goal ace has been heavily linked with a return to the Premier League with both Liverpool, Tottenham Hotspur and even Stoke City believed to be interested in signing the Dutchman.

However, that scenario now looks unlikely with the Sunday Mirror reporting that the 33-year-old has admitted he is mulling over a move to Turkey to link up with compatriot Frank Rijkaard.

““Frank [Rijkaard] called me and asked ‘do you want to come to Turkey?’” explained the striker.

“I have to think about it *because Galatasaray is a great club with a positive *approach.”

The report claims the Turks are willing to offer Real £4 million for their forward who they will sign on a two-and-a-half-year deal worth £8m.

Van Nistelrooy has previously admitted he wants to leave the Bernabeu in order to increase his chances of making it to this summer’s World Cup in South Africa.

Goal.com UK

sen keitayı alırken kewell ı alırken barosu alırken çok mu vizyona baktın. ayrıca senin vizyonun ne merak ettim? toresler villalar mı? yoksa sabriler barışlar mı?

rvn yi boşver zaten halil gelicek. aha bunu da yazıyorum buraya.

Halil mi ? Altıntop mu ?

yahu bırak... :o Gökhan Zan'ı forvete koyarım daha etkili olur.

Beğenmemek değil olay.2 senedir doğru düzgün top oynanamış ve 33 yaşında bu adam arkadaşlar.Yoksa kimsenin Nistelrooy gibi bir adamı beğenmeme lüksü yoktur.Tam randıman alamayız diye düşünüyorum ben.

soru: bu adamın ne zaman sakatlandığını biliyor musun?

cevap: ?

34 yaşında gelmesin :D

o kadar cok spor sitesi bu transferi yaziyorsa yalan olamaz bence

:D:DŞaka gibisiniz ya.Devre arasında Pavluychenko yu nasıl alacağız?Ancak belki kiralık alabiliriz.12 milyon euro verip nasıl alalım.Devre arasında millet kazmaları alıyor,biz Nistellroy'a burun kıvırıyoruz:D

Ruud Ruud Ruud Ruud.33 yaşında Uefa kupası kaldıryaım dedi herhalde.

Ne yaptın sen reis ? O kadar da değil... :o

Ronaldo ve Messi bile Hagi kadar ünlü değildir.

Hagi gelmiş geçmiş en büyük üstadlardandır (benim için en büyüğüdür). Pele, Maradona sınıfındandır...

Lütfen her olaya HAGI yi karıştırmayın !!!!

Benim içinde HAGİ den daha üstünü daha efsanesi yoktur...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt