Latif Sarı
Cezalı
- 31 Temmuz 2009
- 3.308
- 0
- 1.306
Cevap: # Ruud Van Nistelrooy
zobanda RVN gelecek diyordu,ben inanmaya başladım gelecek gibi
zobanda RVN gelecek diyordu,ben inanmaya başladım gelecek gibi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ya hep böyle oluyor geliyor geliyor diyorlar oyuncuya gelmiyor sonra işte Goal.com'da yazıyor Ntvspor söylüyor falan filan gelmiyor gelsin bu sefer ya
Tamamda EmiReiz'de farklı bir şey söylemiyor ki ?
Fans of Halil'in s'si fazla olmuş.
Tek fanı sensin.
Arkadaşlar hevesinizi kurutmak gibi olmasın ama eğer kaynak İngiliz basınıysa ve Daily Mail'se 99% atmasyon.
Daily Mail onların Fotomaç'ı.. Tabii kaynak nedir o önemli.. Bilen varsa söylesin
Arkadaşlar hevesinizi kurutmak gibi olmasın ama eğer kaynak İngiliz basınıysa ve Daily Mail'se 99% atmasyon.
Daily Mail onların Fotomaç'ı.. Tabii kaynak nedir o önemli.. Bilen varsa söylesin
Bu adam geçen hafta ruudu savunuyordu![]()

gelmiyecek diyorum hala bu tür haberlere inanıyorsunuz. halil ge-le-cek. kral olacak. layl layyyyy ha- lillllllll
Ruud gelirse uzuntumden aglarım, R.Carlos 2 olur hatta ondan da kotu olur. F.De Boer 2 olur ancak Ruud'dan. Adı kalmıs bır adam Ruud.
Ikı yılda 10m euroyu cope atarız ama ne gam, taraftarın gozu boyansın yeter dıyenlere...
"I have to think about it because Galatasaray is a great club with a positive approach."
Christian Vieri gelsin o zaman ya da Hernan Crespo degil mi?
Crespo ne yapıyor simdi? Balık tutuyordur![]()
Linde yerine de Makalele ya da Almeyda'yı aldık mı tamamdır. Galatasaray'ın imajı yerle bir olur...
Rivaldo, Effenberg, G.Silva, Concecaıo bu adamları istedik zamanında aynı kafayla devam...