# Ruud Van Nistelrooy

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # Ruud Van Nistelrooy

Trt alt yazı geçmişse tamamdır,Linderoth git artık lannnnnnnnnnn! Bak eğerde gitmezsen yatarsa bu transfer Florya'ya gelir seni İsveç'e kadar kovalarım!

Bende gelirim sadece kovalamakla kalmam.

Kendi kendine eğleniyor o.50 golmüş yok (Turgay Şeren)'in lafı

50 gol mü ? 100 Golü aşar.

Bu adam geçen hafta ruudu savunuyordu :D

1 haftada , 1 hafta yaşlandı . Oyüzdendir belki :asd:

Antu sadece tırsan ama belli etmeyen çocuklar gibi davranıyor :D

Gökhan Ünal Uleeen !

Yav arkadaşlar en fazla 1.5 senelik imzalanır.Baros'un yerine iyi olur işte.

2.5 Diyorlar ama ?

Ruud gelirse uzuntumden aglarım, R.Carlos 2 olur hatta ondan da kotu olur. F.De Boer 2 olur ancak Ruud'dan. Adı kalmıs bır adam Ruud.

Ikı yılda 10m euroyu cope atarız ama ne gam, taraftarın gozu boyansın yeter dıyenlere...

Valla dostum orasını bilemem ama adamın istatistiklerine bakıyorum yuh diyorum sadece 514 maç 326 gol atmış adam,adamın gol istatistikleri çok iyi geçen iki senede 16 maça çıkmış ama 11 gol atmış

rvn,crespo,pippo bunlar leblebi gibi gol atan adamlar 35'e kadar devam ederler

Christian Vieri gelsin o zaman ya da Hernan Crespo degil mi?

Crespo ne yapıyor simdi? Balık tutuyordur :)

Linde yerine de Makalele ya da Almeyda'yı aldık mı tamamdır. Galatasaray'ın imajı yerle bir olur...

Rivaldo, Effenberg, G.Silva, Concecaıo bu adamları istedik zamanında aynı kafayla devam...

Ne alakası var ya.Galatasaray'ın imajı yükselir.Kendinize gelin.Neill 32 yaşında bu adam 33 yaşında.Neden abartıyorsunuz

Linde yerine de Makalele ya da Almeyda'yı aldık mı tamamdır. Galatasaray'ın imajı yerle bir olur...

Rivaldo, Effenberg, G.Silva, Concecaıo bu adamları istedik zamanında aynı kafayla devam...

onları istedik, volkan arslan ,bratu, pinto, volkan yaman , cihan,orhan, lukunku, gibi onlardan daha büyük yıldızlar geldi. Şimdi de halil gelicek yeni yıldızımız olacak.

Halil'e 2.5m euro bonservis verilmez veren saftır tek kelimeyle. Sozlesmesi bitren oyuncuya tas catlasın 1m euro verılır bonservis için. Halil Schalke'den net ne kadar kazanıyor? Tahmınım, 1-1.5m arasıdır. 1.5m euro yılık net ucret + 1m euro bonservis verilir en fazla.

Ruud Van Nistelrooy 514 maç 326 gol + Hollanda formasıyla 64 maç 33 gol

Arkadaşlar ayrıca Hakan Şükür 37 yaşına kadar oynadı bizde gol atıyorduda Van Nistelrooy daha 33 yaşında

yas olarak sadece ruuda katlanirim baska yasli oyuncu istemem

ruudun ayakkablari yeter gol atmaya.

SkySports düzgün kaynaktır, hmmmm

Yalnız Sunday Mirror tabloid gazete bildiğim kadarıyla, emin değilim.

Bekliyoruz reiz.

Tamam.

Sen Ruud gol atınca sevinmezsin o zaman , formasını almazsın .Hadi bir şey savunuyorsunda imajımız nasıl yerle bir oluyor.

Daha gelmeden Endonezya basınından bile haber çıktı :asd.

Ruud'un ölüsü bu ligi gol manyağı yapar. Sağdan Keita soldan Arda ile beraber Ruud 2. baharını yaşar.

;)

Ruud'u beğenmemek çok akıllıca değil aman diyim, Ruud sonuçta. Bir bakar TSL'deki defanslar şöyle bir ikinci kez düşünürler hamle yapmadan önce.

Rud 3 sene daha rahat rahat avrupa ligde oynar.

onları istedik, volkan arslan ,bratu, pinto, volkan yaman , cihan,orhan, lukunku, gibi onlardan daha büyük yıldızlar geldi. Şimdi de halil gelicek yeni yıldızımız olacak.

Bir kere de olumlu,anlamlı,mantıklı mesaj yaz şuraya ya.Fenerli misin,Provakatör müsün,nesin sen

Ruud gelsin ilk 11 oynasın her maç gol atmazsa bende ne olıyım. Hayatımda gördüğüm en müthiş 2, 3 golcüden biridir Ruud. Doğuştan yeteneklidir. Jardel'den sonra TSL'ye gelmiş en büyük golcü olur.

Eğer yönetimin böyle bir düşüncesi varsa, hiç düşünmeden kadroya katılmalı bu müthiş oyuncu... Özellikle Elano, Keita, Kewell gibi adamların önünde Ruud'u düşünemiyorum...

Tam bir gol makinesi...

Sonuçta şu an devre arası.Sezon sonu olsaydı 1.5 ay sonunda yönetim Nistelrooy'u alsaydı ilk karşı çıkan ben olurdum ama şu anda böyle bir adam lazım.O yüzden Roberto Carlos'la falan karıştırmayın veya diğer yaşlı oyuncularla.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt