# Ruud Van Nistelrooy

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # Ruud Van Nistelrooy

1243450831_4468.jpg

bu adami Parcali'nin icinde düsünün

Guiza-Baros

Gökhan Ünal-RVN

BU bünye kaldırmaz bunu :D

Sonuçta şu an devre arası.Sezon sonu olsaydı 1.5 ay sonunda yönetim Nistelrooy'u alsaydı ilk karşı çıkan ben olurdum ama şu anda böyle bir adam lazım.O yüzden Roberto Carlos'la falan karıştırmayın veya diğer yaşlı oyuncularla.

aynen cok mantikli düsünmüssün.

imkanlar böylekine en mantikli transfer !

Valla dostum orasını bilemem ama adamın istatistiklerine bakıyorum yuh diyorum sadece 514 maç 326 gol atmış adam,adamın gol istatistikleri çok iyi geçen iki senede 16 maça çıkmış ama 11 gol atmış

Arkadaslar anlamıyor musunuz? Ruud zaten halen fit olsa Galatasaray'la aynı paragrafta adı bile gecmez. Teklifi ciddiye bile almaz. Sanki Galatasaray'ın buyuklugune inanıp geliyorda Ruud. Adam son iki yılda sadece 16 maç oynamıs, belki fiilen futbol hayatı bitmis. Son bir vole vurmak için geliyordur.

Ruud efsane tamam ama eskide kaldı.

Bir futbolcu ne kadar yetenekli olursa olsun, futbol oynayacak kondisyona, saglık durumuna sahip degilse anlamı yok.

Aman Arzu'ya totem yaptırmayın uğursuz geliyor :D

RVN GALATASARAYDA photoshopunu yapıcak babayiğit varmı :D

Arkadaşlar ayrıca Hakan Şükür 37 yaşına kadar oynadı bizde gol atıyorduda Van Nistelrooy daha 33 yaşında

Ne işkenceler çektik 35'inden sonra Hakan Şükür'ü izlerken.:oVan Nistelrooy 34 yaşında 2010 Temmuz'unda 35'ine girecek.

Ruud 25 yasında PSV'den ya da M.Unıted'tan geliyomus gibi yazmasak daha mantıklı degil mi? Kewell olur mu? Zor, Haldun bile bile bunu yapmaz insallah

Arkadaslar anlamıyor musunuz? Ruud zaten halen fit olsa Galatasaray'la aynı paragrafta adı bile gecmez. Teklifi ciddiye bile almaz. Sanki Galatasaray'ın buyuklugune inanıp geliyorda Ruud. Adam son iki yılda sadece 16 maç oynamıs, belki fiilen futbol hayatı bitmis. Son bir vole vurmak için geliyordur.

Ruud efsane tamam ama eskide kaldı.

Bir futbolcu ne kadar yetenekli olursa olsun, futbol oynayacak kondisyona, saglık durumuna sahip degilse anlamı yok.

Kewell'da öyleydi hocam görüyoruz,yıldız oyuncular için final bölümü çok önemlidir,her zaman bitmediğini ispatlamak için elinden gelenin en iyisini yapar son dönemeçte Rudd'un bu kalitesinden yararlanmamız lazım ne kaybederiz 10 milyon varsın çöp olsun,onu Sami Yen çimlerinde görmek kadar büyük bir haz olamaz herhalde,forma satışları+reklamlar+sponsor gelirleri,adamı bedavaya getirirsin!

Neden yaş konusunda R.Carlos ile karşılaştırılıyor da Van Hoijdonk ile karşılaştırılmıyor.O da geldiğinde aynı yaşlardaydı ve 2 yıl üst üste şampiyon yapıp gitti FB yi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt