# Ruud Van Nistelrooy

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # Ruud Van Nistelrooy

kaç maç oynuyorlar

hep yedekler artık bazen kadroya bile alınmıyorlar

Paul Scholes:19 maç,3 gol,2 asist...

Ryan Giggs :18 maç,3 gol,11 asist...

Hem ruud'la Baros'u karşılaştırmak bile saçma...Baros kaleciyle karşı karşıya kaldığında 10 pozisyondan 4'ünü atıyorsa ruud bunların hepsini gol yapar.Yani ruud oynadığında Baros gibi press güne çok ihtiyacı yok.Adamın son vuruşları süper.Ama baros'un son vuruşları çok iyi değil.Bu yüzden press yapmak zorunda...

merhaba arkadaşlar yazmak adetim değil ama mecbur kaldım.Barcelona Larson u 33 yaşında alıp Avrupa Şampiyonu olmadımı.Manchester 35 yaşında Blancı alıp Avrupa şampiyonu olmadımı.sanırım yeterli.

niyeki ?

kewellde girmedikmi riske kactane sakatlik gecirmisti.

no risk no fun ;)

Aynı şeyleri yazıyoruz :D

Neyse yazayım tekrardan

Sene başı değil alternatifsiz bir bölge takımda forvet yok

Kewellın olayıyla aynı şey değil Kewella alternatif çoktu

Boşuna yazmışız açıklamalarımız takmış herkes "yaştan" dolayı istemediğimize. Yemin ederim yoruldum açıklamaktan. Gelsin gelsin çekirdeği birlikte çitleriz tribünde.

Ya bişey söyliycem herkes seni anlıyor ama sen herkesin yaşı ağıza aldığından dolayı senin bahsettiğin sakatlık prolemini anlamadığını düşünüyorsun...Öyle değil.Haldun üstünelde Rijkaard'da bu forumdaki kimseyle kıyaslayamayacağımız kadar iyi biliyorlar bu işleri.Yani biz ruud'u alıcaz ama ne H.Üstünel nede Rijkaard bu problemi göz önenünde bulundurmıyacaklar öylemi?

merhaba arkadaşlar yazmak adetim değil ama mecbur kaldım.Barcelona Larson u 33 yaşında alıp Avrupa Şampiyonu olmadımı.Manchester 35 yaşında Blancı alıp Avrupa şampiyonu olmadımı.sanırım yeterli.

Yeterli değil.Barça Larsson'u alırken gayet fitti Larsson maç eksiği yoktu dizinden ağır bir sakatık geçirmemişti.Sakat olsa bile Larsson Barça bu kumarı oynayabilir ama sen oynayamazsın.Senin böyle bir maddi gücün yok.Sen devre arası transfer yapıp bir çuval para döküyorsan o adam seni taşıyacak başka şansın yok.

173743p.jpg

Ogah ke Inggris, Van Nistelrooy Lirik Turki

MADRID, KOMPAS.com - Striker Real Madrid, Ruud van Nistelrooy, ternyata tak tertarik kembali bermain di Premier League. Dia malah akan menyusul Frank Rijkaard di klub Turki, Galatasaray.

Sebelumnya, Van Nistelrooy dikabarkan akan kembali bermain di Inggris. Klub-klub Premier League seperti Liverpool, Tottenham Hotspur, dan Stoke City tertarik mendapatkannya. Namun, pemain asal Belanda tersebut justru melirik liga lain.

Menurut Sunday Mirror, pemain berumur 33 tahun itu mengaku sangat tertarik bermain di Turki. Dia ingin membela Galatasaray yang kini dilatih orang Belanda, Frank Rijkaard.

"Rijkaard meneleponku dan menanyakan apakah aku ingin bermain di Turki. Aku harus mempertimbangkannya. Galatasaray termasuk klub hebat dengan pendekatan yang positif," jelas Van Nistelrooy.

Media itu juga menjelaskan, Galatasaray sudah menawar 4 juta pounds sekitar Rp

59,8 miliar) kepada Real Madrid. Van Nistelrooy akan dikontrak dua setengah tahun dengan nilai 8 juta pounds (sekitar Rp 12,6 miliar). (SM)

Kompas Bola - Ogah ke Inggris, Van Nistelrooy Lirik Turki

Aynı şeyleri yazıyoruz :D

Neyse yazayım tekrardan

Sene başı değil alternatifsiz bir bölge takımda forvet yok

Kewellın olayıyla aynı şey değil Kewella alternatif çoktu

iyi ya iste bu yüzden bu transferin anlami dahada artiyor :D

Olayın özeti budur.Sakat olmadığı sürece Ruud her eve lazım.

Ya bişey söyliycem herkes seni anlıyor ama sen herkesin yaşı ağıza aldığından dolayı senin bahsettiğin sakatlık prolemini anlamadığını düşünüyorsun...Öyle değil.Haldun üstünelde Rijkaard'da bu forumdaki kimseyle kıyaslayamayacağımız kadar iyi biliyorlar bu işleri.Yani biz ruud'u alıcaz ama ne H.Üstünel nede Rijkaard bu problemi göz önenünde bulundurmıyacaklar öylemi?

Ya ben de bunu anlamıyorum.Herkes tutturmuş Haldun Üstünel ve Rijkaard istiyorsa bir bildikleri vardır diye.İyi de ne biliyorsunuz Nistelrooy'u istediklerini?Var mı resmi birşey,bir kesinlik var mı?Basında çıkan hangi transfer gerçekleşmiş ki bu gerçekleşsin.:)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt