# Ruud Van Nistelrooy

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # Ruud Van Nistelrooy

Baroş var deme ne zaman eski formuna döneceği bile belli değil he sen Ruudu alıcaz yanında Sercan veya M.Pekdemetide alıcaz dersen ağzımı açmam :D

sonuda öyle olacak aha buraya yaziyorum ruud gerlirse yaninda pektemek gelecek ve ruudan cok sey ögrenecek ;)

Bence Sercan'ı almak Ruud'u almaktan daha büyük bir risk bu sezon açısından.Ruud oynarsa şampiyon yapabilir bu takımı ama Sercan konusunda şüphelerim var.

Ya ben de bunu anlamıyorum.Herkes tutturmuş Haldun Üstünel ve Rijkaard istiyorsa bir bildikleri vardır diye.İyi de ne biliyorsunuz Nistelrooy'u istediklerini?Var mı resmi birşey,bir kesinlik var mı?Basında çıkan hangi transfer gerçekleşmiş ki bu gerçekleşsin.:)

Problemde o ya zaten.Hiçbirşey garanti değilken adamlar ruud kesin gelicekmiş gibi olusuz yönlerini tartışıyorlar.Ama benim anlatmak istediğim eğer gelirse bi sağlık kontrolünden filan geçiririz heralde en azından...Gözümüz kapalı almayız ani...

Dünya gözüyle Galatasaray'da görmek isteyeceğim 3-5 oyuncudan biriydi vakti zamanında. Gol Machine lakabını sonuna kadar hak eden bir isim.

Denildiği gibi ölüsü bile iş yapar ancak son iki yıldır yaşadığı ciddi sakatlığı ve ligimizdeki kazmaları düşününce insan şüphe duymuyor da değil.

Konuşulan ücretler gerçekten ciddi rakamlar. Değer mi derseniz, sakatlanmıycaksa eğer sonuna kadar derim.

Mesela konuşulan rakamın iki mislisini maç başına bölüp vermeyi tercih ederdim. Tabii bu sadece örnek, yoksa RVN'un bunu kabul etmeyeceğini az çok tahmin edebiliyorum.

Sonra bir de kontrat süresi meselesi var. RVN bu yaştan sonra uzun süreli bir kontrat imzalamak isteyecektir. Bana kalırsa 2.5, 3.5 yıllık bir kontrat imzalamak akıl karı değil.

1.5 yıllık bir kontratla ücretinin hatırı sayılır bir bölümünü maç başı olarak vereceksek başarılı bir transfer olur. Ancak dediğim gibi bunu da RVN kabul etmez.

Yıllık 2-3 milyon pound'dan 2.5-3 yıllık sözleşme ise fazlasıyla riskli ve uzun vaadede aleyhimize olur.

Uzun sözün kısası RVN'u parçalıyla ASY'de görmek iserim, ancak hangi şartlarda olduğuna bağlı.

Gelmemiş bir adam için yapıyoruz şu tartışmayı ya neyse.

Ben diyorumki, bu adam sakat değilse, doktorlar bu yönde rapor vermişse, bizimkiler de emin olmuşlarsa getirirler.Sizler muayene etmediniz RVN'yi, şu anda ne durumda olduğunu bilemezsiniz.Eğer sakatlığı konusunda şüpheleri olursa bizimkilerin veya sakatlığının tekrar edebileceği konusunda bir rapor olursa bizimkilerde almazlar.Yöneticiler de en az senin benim kadar düşünüyor bu tür şeyleri.Tek akıllı biz değiliz diyorum.

Olursa da vardır bir bildikleri, olmazsa da vardır bir bildikleri.

+1905. herkes dr. ünvanı almış zaten.

Baroş var deme ne zaman eski formuna döneceği bile belli değil he sen Ruudu alıcaz yanında Sercan veya M.Pekdemetide alıcaz dersen ağzımı açmam :D

Bence en mantıklısı o 3 forvetimiz olmalı birisi genç.. ama sercan gibi 10 milyonluk genc degil =) mustafa gibi ucuz genc.. digeri de kısa vadede her an Barosla kapısabilecek birisi RVN gibi..

Şuanda gencten once acilen Barosla kısa vadede kapısabilecek forvet lazım cunku senin dedigin gibi adama ne olacagı belli degil.. onun icin 2 senelik RVN bence gayet mantıklı.. eger saglıklı ve de kazık yemiyorsak!!

bu da bizim hcbirimizin bilecegi birsey degil o yuzden yorum yapmamız gereksiz bence bu konularda.. adam iyi mi olur kotumu onu tartısabilirz

Dünya gözüyle Galatasaray'da görmek isteyeceğim 3-5 oyuncudan biriydi vakti zamanında. Gol Machine lakabını sonuna kadar hak eden bir isim.

Denildiği gibi ölüsü bile iş yapar ancak son iki yıldır yaşadığı ciddi sakatlığı ve ligimizdeki kazmaları düşününce insan şüphe duymuyor da değil.

Konuşulan ücretler gerçekten ciddi rakamlar. Değer mi derseniz, sakatlanmıycaksa eğer sonuna kadar derim.

Mesela konuşulan rakamın iki mislisini maç başına bölüp vermeyi tercih ederdim. Tabii bu sadece örnek, yoksa RVN'un bunu kabul etmeyeceğini az çok tahmin edebiliyorum.

Sonra bir de kontrat süresi meselesi var. RVN bu yaştan sonra uzun süreli bir kontrat imzalamak isteyecektir. Bana kalırsa 2.5, 3.5 yıllık bir kontrat imzalamak akıl karı değil.

1.5 yıllık bir kontratla ücretinin hatırı sayılır bir bölümünü maç başı olarak vereceksek başarılı bir transfer olur. Ancak dediğim gibi bunu da RVN kabul etmez.

Yıllık 2-3 milyon pound'dan 2.5-3 yıllık sözleşme ise fazlasıyla riskli ve uzun vaadede aleyhimize olur.

Uzun sözün kısası RVN'un Galatasaray'a gelmesini isterim, ancak hangi şartlarda olduğuna bağlı.

Atmosfer süper olur gelirse varya...

Galatasarayımızın 4. golü ... numara Ruud Vaaaaaaaaaaaaaaaaaaaan ------- Nistelroooooooooooooooooooooooooooooooooooy!!!

OFff be isimi yeter :)

Bence en mantıklısı o 3 forvetimiz olmalı birisi genç.. ama sercan gibi 10 milyonluk genc degil =) mustafa gibi ucuz genc.. digeri de kısa vadede her an Barosla kapısabilecek birisi RVN gibi..

Şuanda gencten once acilen Barosla kısa vadede kapısabilecek forvet lazım cunku senin dedigin gibi adama ne olacagı belli degil.. onun icin 2 senelik RVN bence gayet mantıklı.. eger saglıklı ve de kazık yemiyorsak!!

bu da bizim hcbirimizin bilecegi birsey degil o yuzden yorum yapmamız gereksiz bence bu konularda.. adam iyi mi olur kotumu onu tartısabilirz

Orta yolda buluştuk yayında yapımda emeği geçenlere teşekkürler :D

Uzun sözün kısası RVN'un Galatasaray'a gelmesini isterim, ancak hangi şartlarda olduğuna bağlı.

iste mantikli yorum !

Bence gelmeyecek Ruud, bunca tartışma da yanımıza kâr kalacak.:)

Orta yolda buluştuk yayında yapımda emeği geçenlere teşekkürler :D

renkdaş buluştuk tabi ama siz de sercan demeyin abi adamın cidden büyük kulüplerden ne yapabilecegi belli değil ve o paralar verilmez =)

hiç olmazsa rvn nin sakat degilse ki sakatsa alınmayacagını dusunuyorum ne yapacagı belli =)

ama gidip sol bek adama cahil fenebahzee gibi senede 3.5 milyon vermeyecegiz en azından onun için su adamı carlosla kıyaslamayın..

dünyanın her yerinde forvetler sol beklerin neredeyse 3 katı maaş alırlar.. o yüzden eger ruuda senede 10.5 milyon vereceksek haklısınız eleştirinizde=)

renkdaş buluştuk tabi ama siz de sercan demeyin abi adamın cidden büyük kulüplerden ne yapabilecegi belli değil ve o paralar verilmez =)

hiç olmazsa rvn nin sakat degilse ki sakatsa alınmayacagını dusunuyorum ne yapacagı belli =)

ama gidip sol bek adama cahil fenebahzee gibi senede 3.5 milyon vermeyecegiz en azından onun için su adamı carlosla kıyaslamayın..

dünyanın her yerinde forvetler sol beklerin neredeyse 3 katı maaş alırlar.. o yüzden eger ruuda senede 10.5 milyon vereceksek haklısınız eleştirinizde=)

Şu saatten sonra taş çatlasa 5 milyon :D

Rijkaard ve yonetim enayi degil adami sakat sakat alicak halleri yok fiziksel testlerden gecicektir bir kere... Ama hayatda neyin ne olucagi belli olmaz hic sakatlanmicak dedigin adami da talihsiz sakatlik gecirebilir ayagi kiralabilir. RVN gibi adam 40 yasinda gelsin oynucak durumdaysa bu ligde oynadigi her mac en az 1-2 gol atar.

Şu saatten sonra taş çatlasa 5 milyon :D

Ruud'e vericegimiz para max 3-3.5 milyon avrodur zaten Ispanya'da da aldigi para asagi yukari bu kadar (kagit uzerinde 6.5 falan gibi gozuksede vergiler oralarda cok yuksek zaten Guiza ve Ferrari gibi adamlar buraya bosuna gelmiyorlar).

beyler herşey bir yana siz RVN'nin yerinde olsanız EPL'de Stoke City ayarında bir takıma gidip senede vergiler kesildikten sonra 2 milyon gibi bir paraya mı top oynamak istersiniz?

yoksa Galatasarayımıza gelip senede 1.5 + maç başına 75 bin euro'ya senede 20 maç yapsanız 1.5 milyon daha cebe atıp CL'de mi oynamak istersiniz ? =)

ben şahsen 2. yi tercih ederim :D:D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt