# Ruud Van Nistelrooy

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # Ruud Van Nistelrooy

Ruud'e vericegimiz para max 3-3.5 milyon avrodur zaten Ispanya'da da aldigi para asagi yukari bu kadar (kagit uzerinde 6.5 falan gibi gozuksede vergiler oralarda cok yuksek zaten Guiza ve Ferrari gibi adamlar buraya bosuna gelmiyorlar).

Sercandan bahsediyorum sevgili scout arkadaşım:rolleyes:

başka bii forumda okudum ruud hollanda radyosuna galatasarayla anlaştım demiş doğruluk payı varmıdır acaba?

55768news.jpg

İngiltere'ye hayır dedi! Aslan oluyor

Galatasaray'ın yakından ilgilendiği Real Madrid'li golcü Ruud van Nistelrooy, Stoke City'e gitmeyi düşünmüyor.

Mirrorfootball'un haberine göre, Real Madrid'den ayrılmasına kesin gözüyle bakılan Ruud van Nistelrooy, Premier Lig ekiplerinden Stoke City'den gelen teklife sıcak bakmıyor.

Real Madrid'de forma şansı bulamayan tecrübeli oyuncu, Çarşamba gününe kadar kararını verecek. Resmi teklifte bulunan Stoke City'nin dışında Tottenham ve Liverpool da Hollandalı'yla ilgileniyor.

Galatasaray Teknik Direktörü Frank Rijkaard yıldız oyuncuyu İstanbul'a gelmeye ikna etmeye çalışıyor.

Rijkaard ile telefonda görüştüğünü belirten tecrübeli oyuncu, "Frank bana 'Türkiye'ye gelmek ister misin?' dedi. Bu konuyu düşünmeliyim. Çünkü Galatasaray çok büyük bir kulüp ve olumlu bir yaklaşımları var" şeklinde konuştu.

Kaynak: Goal

başka bii forumda okudum ruud hollanda radyosuna galatasarayla anlaştım demiş doğruluk payı varmıdır acaba?

evet ben canlı dinliyordum az önce ruthheerenveen ar ims Galatasaray auf 3.5 millions euros, ic allais tur İstanbul gesehen diyordu...

yani galatasarayla 3.5 a anlastım , yarın istanbula ucuyorum

bugün maçtan sonra açıklanır. ama RVN değil babayaro :D :D

takiim sana vermek ekstra bonus :D

RVN'yi beğenmemizin nedenini anladım. Kendimiz Real'le Barca ile bir tutuyoruz. Yani bizi ancak Rooney keser.

bizim yönetim transferleri siteden gece yayınlamasını seviyo :) dikkat etmek lazım...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt