# Ruud Van Nistelrooy

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # Ruud Van Nistelrooy

beyler birisi babayaro diyince aklıma geldi, psvde bir adam var zenci hollandalı zeefuik diye bir bakın derim yaşı 19, şöyle adamlar alsak F.R. torpiliyse forvete..

RVN tabiiki çok iyi tartışmasız ama adam gelmiş 33 yaşına 35 bile diyenler var. Ne kadar katkı verecek orası şüpheli.

Ben bu adamın PSV Eindhoven zamanından beri hayranıyım.Daha o zamanlar kimseler tanımıyordu ama 35 golle kral olmuştu Hollanda Liginde.Sonra Manchester United günleri zaten efsaneydi.Son vuruş konusunda dünyanın son 10 yılında üstüne olabilecek adam sayısı çok azdır.Yaşı falan önemli değil benim için.Sarı-Kırmızı parçalı forma altında görmek ve attığı gollerden sonra "Ruuuuuuuddddd" diye bağırmak bile yeter bu transfer için..

Alisamiyen.net’de Mehmet Şenol cevap yazmış.

’’şifreye bir kişi çok yaklaşmış. yarı yarıya da olsa. tebrikler. bugün yarın olmaz ama. daha halledilecek çok şeyler var. bütün bunlar benim tahminlerim ve dileklerimdir elbet. ben galatasaray’a artık başka türlü isimler yakıştıramıyorum. ayrıca bu işleri beceren isimle de kafamız çok uyuşuyor zaten. ben ona güveniyorum. bugüne kadar beni hiç yanıltmadı. ’’

Böyle bir yazı varmış tam nerde yazmış bunu bilen var mı.

Nistelrooy Galatasarayda...

Kendi resmi sitesine yazmış:D

Ruud considers Gala approach

diger topikde de deim orada koca koca yaziyor en buyuk resmiyet disi taraftar sitesi diye ki haber sky sports da gecen haberin aynisi sadece Galatasaray'in ilgisini onayliyor RVN imza atma diye bisey yok.... Hurriyet sanirim haberi cevirip yayinladi hat da.

Ama siteye girdiğimizde de

The Greatest Unofficial Ruud van Nistelrooy Website

bu yazıyo :)

Umuyorum gelmez. Kewell 32,Neill 32, Ruud 33. Çok fazla bi takım için..

Ruud van Nistelrooy'dan daha iyi forvetler var. Yerli forvetler tercihimdir. Halil alınırsa daha iyi olur..

1.5 senelik bir kontrat imzalarsa olur. Bu süre içerisinde bize çok faydası olacağına inanıyorum. Üstelik genç oyunculara biraz bitiricilik öğretir.

Ama siteye girdiğimizde de

The Greatest Unofficial Ruud van Nistelrooy Website

bu yazıyo :)

Yahu sen benim yazimi okumuyorsun herhalde... o ne demek? en buyuk resmiyet disi Ruud van Nistelrooy sitesi demek... Unofficial resmiyet disi anlamina gelir....

Yahu sen benim yazimi okumuyorsun herhalde... o ne demek? en buyuk resmiyet disi Ruud van Nistelrooy sitesi demek... Unofficial resmiyet disi anlamina gelir....

Ben sana bişi demedim ki niye alındın üstüne :confused: bende biliyorum onun resmi olmadığını :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt