# Ruud Van Nistelrooy

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # Ruud Van Nistelrooy

Vede, fcn'in dedigi gibi, dünya basininda cok haber gecildi Ruud ile Galatasaray'imiz icin.

Linkler verilmisti, transfer nöbeti konusunda.

Vede, fcn'in dedigi gibi, dünya basininda cok haber gecildi Ruud ile Galatasaray'imiz icin.

Linkler verilmisti, transfer nöbeti konusunda.

Unutmadan transfer için %100 bitti gibi bir söylemimiz bulunmuyor. Lütfen bu haberi "transfer bitti, kesin gelecek, geliyor, yarın imzaya geliyor" gibi yorumlayıpta başka yerlere taşımayınız.

İçinde bu yazıyor

?

ŞOK!!! Ruud Van Nistelrooy Sitesi: ''RUUD GALA'YA''

Ruud considers Gala approach

Resmi site degildir başlıkta da öyle birşey belirtilmiyor

Ruud amaçlı bir sitede Galatasaray haberi cıktı amacıyla acıldı konu boş mesajlar yazmayın

Cevap: ŞOK!!! Ruud Van Nistelrooy Sitesi: ''RUUD GALA'YA''

Resmi site değil o

Ufff burası taraftar sitesi :( kafa mı buluyosunuz milletle

Resmi site yazmadım zaten

Arkadaşlar RUUD VAN NİSTELROOY AMAÇLI bir sitede haber cıktı diye actım konuyu

Resmi site değilmiş daha önce de verildi

Forumda gösterin o zaman bu site nerde verilmiş?

Bilmiyorum arkadaşlar yeni düştü bazı yerlere o zaman birleştirirlerse sevinirim RVN konusu ile

Rijkaard’a söz verdiği için Premier Lig ekiplerine kapıyı iyice kapayan Hollandalı Stoke City yönetimini şok etti. ‘Van gol’ kesin kararını yarın bildireceğini açıkladı

Galatasaray’ın yakından ilgilendiği Real Madrid’in Hollandalı golcüsü, Stoke City’e gitmeyi düşünmediği belirterek İngilizleri şok etti. Mirrorfootball’un haberine göre, Real Madrid’den ayrılmasına kesin gözüyle bakılan Nistelrooy, Premier Lig ekiplerinden Stoke City’den gelen teklife sıcak bakmıyor.

Rijkaard faktörü

Real Madrid’de forma şansı bulamayan tecrübeli golcü, kesin kararını yarın akşama kadar verecek. Resmi teklifte bulunan Stoke City’nin dışında Tottenham ve Liverpool da Hollandalı’yla ilgileniyor. İngilizlere göre Galatasaray Teknik Direktörü Frank Rijkaard yıldız oyuncuyu İstanbul’a gelmeye ikna etmeye çalışıyor.

Yeni bir sayfa...

Rijkaard ile telefonda görüştüğünü belirten tecrübeli oyuncu, “Frank bana ‘Türkiye’ye gelmek ister misin?’ dedi. Bu konuyu düşünmeliyim. Çünkü G.Saray çok büyük bir kulüp ve olumlu bir yaklaşımları var” şeklinde konuştu. Van Nistelrooy’un çok yakın dostlarına “İstanbul’a yeni bir sayfa açmak için gidiyorum” dediği öğrenildi.

Fotospor - Tuttuğu Takımdan Emin Olanların Sitesi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt