# Ruud Van Nistelrooy

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # Ruud Van Nistelrooy

resmi siteden aciklandiktan sonra yalanladi

o gün hazirlik maci vardi ve Neeskens bilmiyordu resmi aciklamayi onun icin yalanladiydi :D

Elano transfer edildiği gün İsrail deplasmanındaydık,Netanya ile oynuyorduk.

Atıyor millet. Deco için söyledi. Elano ismi öyle Ruud gibi düşmedi manşetlere.

Ruud demişki beni Rijkaard aradı konuştuk , hal hatır sormak için aradı o zaman ilgilenmemiş isek ki adam beni Galatasaray a çağırdı da demiş ilginç....

Daily Mirror'un haberini kaynak gösterip yazmışlar. Daily Mirror'da Sabah'ı kaynak göstererek yazmıştı.

Yani o konuşulan "Rijkaard beni aradı,..." mevzusu ilk Sabah'tan çıktı.

Biri benim bu 2 gündür söylediğime destek oldu. Şıracınının şahidi bozacı misali alıntılarla-çevirilerle haber yayıldı. Birileri Almancasını, birileri Fransızcasını bazılarıda İngilizcesini koydu aynı haberin ve orda "geliyorum, bitti" gibi bir ifade yok. Görüştüm ve Galatasaray büyük bir klüp diyor ki haber dandik olsa bile:)

İnat ediyorsun o yüzden:)

Deco için öyle bir hadise yaşandı. Elano için değil. Öyle olsa bile "görüşmedik-istemedik" demez.

dedi ama sen duymadiysan ben ne yapam :rolleyes:

evinde dsmart olsa belki sende duyardin mactan sonra muhabir ona sordu Elano hakkinda ne düsünüyorsunuz diye ve o hemen bunu yalanladi sonrada muhabir ona dedi Resmi siteden aciklandini ;)

dedi ama sen duymadiysan ben ne yapam :rolleyes:

evinde dsmart olsa belki sende duyardin mactan sonra muhabir ona sordu Elano hakkinda ne düsünüyorsunuz diye ve o hemen bunu yalanladi sonrada muhabir ona dedi Resmi siteden aciklandini ;)

İzledim diyorsun da "hazırlık maçı" diyorsun sende izlemedin o halde:) Netanyan maçı olmasın sakın:)

İzledim diyorsun da "hazırlık maçı" diyorsun sende izlemedin o halde:) Netanyan maçı olmasın sakın:)

orasini hatirlamiyorum ama mactan sonraydi cok komik bi olaydi aslinda bu

Elano'nun aciklandigi gün mac vardi netanya maci galiba

evet mac dsmart'daydi cok iyi hatirliyorum mactan sonra yalanladiydi

sonrada muhabir dedi ona resmi siteden aciklandini :D

elona transferi maçtan snra gece 3 30 civarı acıklandı. burada olanlar nasıl bi sevinç yasadığımızı hatırlar. ayrıca neskeens elano hakkında hiç bi açıklama yapmadı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt