Hüseyin YILDIZ
Parçalı Üye
- 23 Mart 2009
- 2.756
- 0
- 1.306
Cevap: Van Nistelrooy %80 Galatasaray’da!
Arkadaşlar yorumlarınıza sadece gülüyorum. Kewell bize geldinde sakat sakat oynamaz dendi , yaşlı dendi adam takır takır oynuyor .Nistelrooy'u istemeyen arkadaşlar a soruyorum takımımıza kim gelmeli die. Messi mi Eto mu? Muhalefet olmaktan vazgeçin herşeye bence.
Transfer doğru yada yalan düşünmesi bile güzel.
32 yaşında yeni lincoln vakası olacak oyuncunun ne işi var...
yaw gelmesin ne gerek var 32 yaşında sakatlıktan çıkmış bir adam tekrar dikiş tutturana kadar 35 yaşına gelir ne yıldızı allahınızı severseniz takıma bi faydası olmaz gerçekçi olun böyle transferin yapılmasını bir kenara bırakın bu transferi beklemek bile çok yersiz maddi sıkıntıdan başka bişeye sokmaz takımımızı
ne Nistelrooyu ya pff..
adamın ne kariyeri var ne de genç..
bize işe yarıyacak adam lazım..
33 yaşında ve bulunduğumuz sezonu sakat olarak geçirdi, geçiriyor. Real Madrid'de yıllık 9.6 milyon $ kazanan bir adamdan bahsediyoruz ve sözleşmesinin bitmesine 1 yıl var.
saçma yorumlar olmuş. gerek yok böyle transfere. zaten olmayacak eminim. bize daha ucuz oyuncular gerek. bonservis neyse de, yıllık 9.6 milyon $ kazanan oyuncuları getirmemiz imkansız.
32 yaşındaki adama para verilirmi ya yazıktır ... dedeleri toplayacagımıza kaliteli genç yabancılar alalım...
Arkadaşlar yorumlarınıza sadece gülüyorum. Kewell bize geldinde sakat sakat oynamaz dendi , yaşlı dendi adam takır takır oynuyor .Nistelrooy'u istemeyen arkadaşlar a soruyorum takımımıza kim gelmeli die. Messi mi Eto mu? Muhalefet olmaktan vazgeçin herşeye bence.
Transfer doğru yada yalan düşünmesi bile güzel.