# Ruud Van Nistelrooy

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Van Nistelrooy %80 Galatasaray’da!

Ruud van Nistelrooy, gelir mi bilmem. Haber dogru mu? onuda bilemem.

Real'e, Manu'ya uyan adam bize uymaz yani?

Tabi bize Lincoln lazım. Çakma Dünya yıldızları. Başka türlü tapamıyoruz.

Biraz mantıklı ol ya ???

Derin konulara inmeyelim arkadaşım eğer azıcık matematiğin varsa bu adamın bize en az 2 yıllık maliyeti 20 milyon dolara yakın bi mebla demektir..

bu adam yılda 5 mil dolar para talep etse? Arda Kewell ve Baros un hakkı yenmezmi ?

takım içinde huzursuzluk cıkmaz mı ?

Ruud yerine genç ve 3-5 sene sonra satınca para kazanabilceğin bir forvet daha mantıklı değilmi?

Böyle yıldızlar gelir...gider..parasını alır...halbuki takımda gerçekten o parayı hakkeden futbolculara daha cüzi bi para ödenir..

Ben sadece hersene kombinesini alan en az 3 forma takımını alan bir taraftar olarak(vazifelerimi yerine getirdiğimi düşünüyorum) takımımda 28 den daha yaşlı futbolcu görmek istemiorum.. Ruud elde patlar...

Hayatımda hiç orjinal forma almadım, eğer Nisterlooy gelsin almassam FB'liyim. O kadar diyorum. Forma satışlarında patlamanın patlaması olur.

Ruud gelirse tüm köye Ruud Van Nistenrooy forması alırım :D

Ya espiri olsun diye yazıyorsunuz yada hiç bu adamı izlemediniz ...

Ayrıca takımda zaten çok yüksek para alanlar var Ruud onlardan 1 milyon fazla para alsa bir sorun olmaz sonuçta bu adam Nistenrooy

Adama 7 milyon-10 milyon vermeyecez herhalde en fazla 5 alır

Yaw ben ne diyorum sanki adamı aldıkta parasını konuşuyoruz :D

Hey allahım ya

Hayatımda hiç orjinal forma almadım, eğer Nisterlooy gelsin almassam FB'liyim. O kadar diyorum. Forma satışlarında patlamanın patlaması olur.

Tekrar ediyim bari renkdaş..Ruud kötü demiyorum..Bana göre şuan dünya üstünde en iyi 10 forvetten biri Ruud'dur.Gelsn bende alırım formasını emin olablirsin...Ama ben genç istiyorum..3 sene sonra satınca para kazanalım istiyorum..Bunu yapmadık hiç...Hep milletin eskilerini besledik..Bence enayilik gibi... ;)

Hakan Şükür'den şikayetçi miydin peki ?

Geçen sezon Hakan Şükür-Ümit Karan-Shabani Nonda üçlüsü toplamda 33 33 gol atarken, üçü de bireysel olarak 11 gole imza atmışlardı. Ve geçen sene 6 puan farklık şampiyonluk geldi, kritik maçlar kazanıldı.

Ribery'yi sattıkta çok mu kazançlı çıktık mesela bu işten ? Adam bizden kaçar kaçmaz dünya starı oldu be dünya starı ? Para konusunda da, emin ol Avrupa vitrinine alınmasını talep ettiğin gençlerden çok sunabileceğimiz genç oyuncularımız var.
Tekrar ediyim bari renkdaş..Ruud kötü demiyorum..Bana göre şuan dünya üstünde en iyi 10 forvetten biri Ruud'dur.Gelsn bende alırım formasını emin olablirsin...Ama ben genç istiyorum..3 sene sonra satınca para kazanalım istiyorum..Bunu yapmadık hiç...Hep milletin eskilerini besledik..Bence enayilik gibi... ;)

Biraz mantıklı ol ya ???

Derin konulara inmeyelim arkadaşım eğer azıcık matematiğin varsa bu adamın bize en az 2 yıllık maliyeti 20 milyon dolara yakın bi mebla demektir..

bu adam yılda 5 mil dolar para talep etse? Arda Kewell ve Baros un hakkı yenmezmi ?

takım içinde huzursuzluk cıkmaz mı ?

Ruud yerine genç ve 3-5 sene sonra satınca para kazanabilceğin bir forvet daha mantıklı değilmi?

Böyle yıldızlar gelir...gider..parasını alır...halbuki takımda gerçekten o parayı hakkeden futbolculara daha cüzi bi para ödenir..

Ben sadece hersene kombinesini alan en az 3 forma takımını alan bir taraftar olarak(vazifelerimi yerine getirdiğimi düşünüyorum) takımımda 28 den daha yaşlı futbolcu görmek istemiorum.. Ruud elde patlar...

Merak etme ben mantıklı bakıyorum.

İspanya'da futbolcuların eline sözleşmesinde yazan para mı geçiyor sanıyorsun? Ruud'un sözleşmesinde 8 küsür milyon dolar yazıyor sanırım. Bunun yarısı kadarı vergi. 2 yıllık anlaşma nasıl 20 milyon dolar oluyor anlamak mümkün değil. İspanya'daki vergi olayından dolayı herkesin sözleşmesi yüksek oluyor. Fakat ellerine net geçen para 3.5-4 milyon € falan. Eh top oynamayan, sürekli sorun çıkaran Lincoln'e de bu kadar para veriyorsun zaten. Ayrıca Ruud öyle gol atamayan, kariyeri düşüşte olan biri değil ki.

Bende takımımda Pato'lar görmek isterim fakat şu maddi koşullarda imkansız. Hem bonservisleri yüksek oluyor, hem de zaten 17'sine gelmeden bu oyuncular çoktan bir yere gitmiş oluyor. Bunun için Scout ekibi kurman ve oralarda 5-6 sene boyunca yerleşik bir düzen içinde çalışman gerekli. Bunlar olana kadar Ruud gelse fena mı?

Hayır anlamadığım nedir bu gariplik? Ruud diyorum, sen yok 28 yaş üstü vs. vs. diyorsun. Kewell 17'sinde mi geldi bu takıma? Veya Hagi, Popescu? Hepsini geçeyim Taffarel?

Yaşa takılmayın bu kadar.

Merak etme ayrıca. Gerçek Dünya yıldızı oyunculara o kadar para verirsen sorun falan çıkmaz. Çakma yıldızlara paralar saçtığımız için çıkıyor sorun.

Hakan Şükür'den şikayetçi miydin peki ?

Geçen sezon Hakan Şükür-Ümit Karan-Shabani Nonda üçlüsü toplamda 33 33 gol atarken, üçü de bireysel olarak 11 gole imza atmışlardı. Ve geçen sene 6 puan farklık şampiyonluk geldi, kritik maçlar kazanıldı.

Ribery'yi sattıkta çok mu kazançlı çıktık mesela bu işten ? Adam bizden kaçar kaçmaz dünya starı oldu be dünya starı ? Para konusunda da, emin ol Avrupa vitrinine alınmasını talep ettiğin gençlerden çok sunabileceğimiz genç oyuncularımız var.

Ribery'nin neden kaçtığını bile bilmiyosun..Eski yönetim Ö.Canaydın zamanında yapılan yönetim beceriksizliğidir..

Hakan ve Ümiti beğeniyorum hala da saygıyla izlerim..Hatta bilsayarımın Wallpaper i hakan şükürdür..

Ümit ve Nonda ile yollar ayrılmalı bana geçen senenin istatistiklerini verme.??

Madem bukadar iyiydiler neden Hamburg veya lig maçlarında yoktu bu vatandaşlar??

Ruhsuz olmasın Başarıya doymus olmasın bize gelicek futbolcu..

Anladın mı ?

Ruud gelirse tüm köye Ruud Van Nistenrooy forması alırım :D

Geçende buna benzer birşeyi ben de Kuranyi için demiştim. Biri çıkıp "Galatasaray yönetimine o kadar çok güveniyorsunuz ki kaybetmeyeceğinize emin şekilde iddaya bile girebiliyorsunuz" demişti.

Ruud 'da gerçekleşmesi zor, tatlı bir hayal olur anca... Böylelikle sen de bütün köye forma almak zorunda kalmazsın... :D

Abdullah abi bizim köy küçük yer sorun olmaz :D Ben gelmeyeceginden emin oldugum için demedim

Yeterki Ruud bize gelsin :) Bütün param feda olsun

Herkesın fikrine saygım var..Anladım ki biz bu kafayla bi Arsenal gibi olamıycas..Hep morukları besliyces milletin eskisine para yetiştirices helal olsun bize valla bravo..

Merak etme ben mantıklı bakıyorum.

İspanya'da futbolcuların eline sözleşmesinde yazan para mı geçiyor sanıyorsun? Ruud'un sözleşmesinde 8 küsür milyon dolar yazıyor sanırım. Bunun yarısı kadarı vergi. 2 yıllık anlaşma nasıl 20 milyon dolar oluyor anlamak mümkün değil. İspanya'daki vergi olayından dolayı herkesin sözleşmesi yüksek oluyor. Fakat ellerine net geçen para 3.5-4 milyon € falan. Eh top oynamayan, sürekli sorun çıkaran Lincoln'e de bu kadar para veriyorsun zaten. Ayrıca Ruud öyle gol atamayan, kariyeri düşüşte olan biri değil ki.

Bende takımımda Pato'lar görmek isterim fakat şu maddi koşullarda imkansız. Hem bonservisleri yüksek oluyor, hem de zaten 17'sine gelmeden bu oyuncular çoktan bir yere gitmiş oluyor. Bunun için Scout ekibi kurman ve oralarda 5-6 sene boyunca yerleşik bir düzen içinde çalışman gerekli. Bunlar olana kadar Ruud gelse fena mı?

Hayır anlamadığım nedir bu gariplik? Ruud diyorum, sen yok 28 yaş üstü vs. vs. diyorsun. Kewell 17'sinde mi geldi bu takıma? Veya Hagi, Popescu? Hepsini geçeyim Taffarel?

Yaşa takılmayın bu kadar.

Merak etme ayrıca. Gerçekten! Dünya yıldızı oyunculara o kadar para verirsen sorun falan çıkmaz. Çakma yıldızlara paralar saçtığımız için çıkıyor sorun.

Bu yazıdan sonra başka bir yazıya gerek yok, ki alınmasını istemediğin adam yaşlı diye ? RUUD VAN NİSTERLOOY !?

Necati - Nisterlooy :D:D:D:D

Sen işin parasındasın. Benim yorumum ona.

Böyle konuşursun ancak. Sadece de Hamburg maçını gösterme bana belge olarak.

İstatistikleri veririm tabii ki çünkü sana göstermeyi amaçladığım birşeyler var demek ki.
Ribery'nin neden kaçtığını bile bilmiyosun..Eski yönetim Ö.Canaydın zamanında yapılan yönetim beceriksizliğidir..

Hakan ve Ümiti beğeniyorum hala da saygıyla izlerim..Hatta bilsayarımın Wallpaper i hakan şükürdür..

Ümit ve Nonda ile yollar ayrılmalı bana geçen senenin istatistiklerini verme.??

Madem bukadar iyiydiler neden Hamburg veya lig maçlarında yoktu bu vatandaşlar??

Ruhsuz olmasın Başarıya doymus olmasın bize gelicek futbolcu..

Anladın mı ?

Herkesın fikrine saygım var..Anladım ki biz bu kafayla bi Arsenal gibi olamıycas..Hep morukları besliyces milletin eskisine para yetiştirices helal olsun bize valla bravo..

Valla Arsenal gibi çoluk çocukla takımı doldurup Kupa kazanmak dışında herşeyi yapacağıma Barça gibi, altyapı artı yıldız oyuncularla kupalara koşar adım gitmeyi tercih ederim.

Yavas Yavas Arsenal gibi olacagiz abicim ...

Önce Yildizlari toplamak lazim , adimizi herkes duysun diye (GALATASARAY)

ondan sonra Arsenal gibi olabilirsin

Sen işin parasındasın. Benim yorumum ona.

Böyle konuşursun ancak. Sadece de Hamburg maçını gösterme bana belge olarak.

İstatistikleri veririm tabii ki çünkü sana göstermeyi amaçladığım birşeyler var demek ki.

Senelerdir aynı yüzleri izlemekten bıktım belkide? Yaser Özgürcan Aydın şans bulsun..Ben altyapıma güveniyorum..Ruud a para saçmak şu sırada yersiz sadece bunu sölüyorum...

Yavas Yavas Arsenal gibi olacagiz abicim ...

Önce Yildizlari toplamak lazim , adimizi herkes duysun diye (GALATASARAY)

ondan sonra Arsenal gibi olabilirsin

Ruud gibi başarıya doymuş bi yıldız seni şampiyonlar ligi şampiyonu yapmaz uyanın şu hayalden biraz realist olun!

hic istemem.

Forever Cafercan&Özgürcan.

Cafercan&Özgürcan

ve

Ruud Van Nistelrooy

:asd:

Bu konuya sadece üyeler girebiliyor dimi :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt