# Ruud Van Nistelrooy

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Van Nistelrooy %80 Galatasaray’da!

La ilahe illallah yaeuw :)

Biraz mantıklı ol ya ???

Derin konulara inmeyelim arkadaşım eğer azıcık matematiğin varsa bu adamın bize en az 2 yıllık maliyeti 20 milyon dolara yakın bi mebla demektir..

bu adam yılda 5 mil dolar para talep etse? Arda Kewell ve Baros un hakkı yenmezmi ?

takım içinde huzursuzluk cıkmaz mı ?

Ruud yerine genç ve 3-5 sene sonra satınca para kazanabilceğin bir forvet daha mantıklı değilmi?

Böyle yıldızlar gelir...gider..parasını alır...halbuki takımda gerçekten o parayı hakkeden futbolculara daha cüzi bi para ödenir..

Ben sadece hersene kombinesini alan en az 3 forma takımını alan bir taraftar olarak(vazifelerimi yerine getirdiğimi düşünüyorum) takımımda 28 den daha yaşlı futbolcu görmek istemiorum.. Ruud elde patlar...

Hagi geldiğinde yaşlı değilmiydi? Popescu geldiğinde yaşlı değilmiydi. Bu adam bize gelsin maliyetinin 2 katını çıkarttırmazsa bende adam değilim....

Hagi geldiğinde yaşlı değilmiydi? Popescu geldiğinde yaşlı değilmiydi. Bu adam bize gelsin maliyetinin 2 katını çıkarttırmazsa bende adam değilim....

Hagi Popescu...Evet yaşlıydı ama Ruud gibi ManU da Realda senelerce başarılı başarısız herşey yaşamadılar bizimle uefa ve super kupa kazandılar . ruud artık para kazanmaya oynar..Kımse anlamıyor neyse ya nasıl istiyosanız öle olsun ..

ya arkadaş bir kere şu yaş zihniyetini kaldırın ortadan zaten son yıllarda bize gelen yabancıların bir çoğu ya 1 sezon oynadı yada yarım sezon kaldı kaçtı yani rudd bize gelip 3 bilemedin 4 sezon oynasa süper katkı sağlayabilir fivot özelliği olan bir santrafor lazım bize zaten sarı kırmızı çok yakışır doğrusu bakkalın önünden geçerken fotospor gazetesinin manşetine bi bakayım belki yapmışlardır:D

Hagi Popescu...Evet yaşlıydı ama Ruud gibi ManU da Realda senelerce başarılı başarısız herşey yaşamadılar bizimle uefa ve super kupa kazandılar . ruud artık para kazanmaya oynar..Kımse anlamıyor neyse ya nasıl istiyosanız öle olsun ..

Hagi Barcelona'dan gelmişti bize, hatırlatırım. Ruud gelince Şampiyonlar Ligini alacağız belki, nereden biliyorsun. Sanki, Hagi, Popescu, Taffarel geldiğinde garanti mi etmişlerdi UEFA'yı alacağımızı?

Sahada ki 11 oyuncunda 19-20 yaşında olursa isterse hepsi Bojan gibi olsun başarı gelemez bence. Araya tecrübeli adamları da monte edeceksin ki başarı gelecek. Ruud'u takımda istemeyen adamın aklına şaşarım....

Nerden biliyorsun ? tanıyormusun Ruud'u,Baros ile Kewell'da CL kupasını kaldırdılar ama burda canla başla mucadele edip top oynuyorlar ...

Ki karakterli biri olmasa zaten ManU ve Real'de top oynayamazdı,

Hayatta hiçbir zaman muhalefeti sevmem benim şahsi fikrim buydu bende sizin fikirlerinize saygı duyuyorum fakat bu saatten sonra Ruud konusunu sizinle tartısarak futbol seviyesinin aşşağılarına inmem..Futboldan anlayan adamlarla tartışırım ben tatlı ve sert.. iyi günler

Kimden bahsettiğinizin farkında değilsiniz galiba.Bu adam yaşına rağmen sayılı birkaç golcüden biri.Tek bacağını alsak Lincoln'ün aldığından çok para eder.Oyuncuların parası hala zor ödenerken bir de böyle bir yük binerse klübe olcakları düşünün artık.Bir de beğenmiyorsunuz ya adamı anlayamıyorum.Zaten beğenseniz de bu haber %100 yalan.Hemen gaza gelmeyin.

Nistelrooy'u istemeyenler mi var, yoksa benim gözler mi bozuk.

Dün Radyospor'da dinledim. Teklif Butragueno'dan gelmiş Galatasaray'a Nistelrooy'u düşünür müsünüz diye. Bizimkiler de prensip olarak hem oyuncuyla hem de kulüple anlaşmış, ancak oyuncunun ameliyatından sonra iyileşme durumuna göre Galatasaray kararını verecek dedi Aziz Üstel.

Alıntıdır..

Dün Radyospor'da dinledim. Teklif Butragueno'dan gelmiş Galatasaray'a Nistelrooy'u düşünür müsünüz diye. Bizimkiler de prensip olarak hem oyuncuyla hem de kulüple anlaşmış, ancak oyuncunun ameliyatından sonra iyileşme durumuna göre Galatasaray kararını verecek dedi Aziz Üstel.

Alıntıdır..

Şu ameliyatlardan bu sene cok cektik inş bu sefer hayırlısı olur aurelio'da ameliyatdan sonra kesinleşicek ruud'da demekki hadi inşallah

Ya durun bi sezon bitsin transfer sezonu açılsın o zaman başlarsınız böyle yalan haberler yapmaya. Daha şimdiden ne transferi yav.

Arkadaş ben Galatasaray.org'un giriş sayfasında görmedikten sonra hic bir habere inanmam...

Eğer sakatlığı düzelmişse yaşı falan hiç önemli değil, %50 ile bile oynasa 20 golden aşağı atmaz bu ligde. Ayrıca gelirse de Türkiye'nin gelmiş geçmiş en bomba transferi olur. Malum takım taraftarları yaşlı, sakat vs diye bahane uydururlar ama içten içe kıskançlıktan çatlarlar. Ama alabilir miyiz? Bence çok zor...

İlk gördüğümde heyecanlandımda

bu transfer yalan...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt