# Ruud Van Nistelrooy

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Van Nistelrooy %80 Galatasaray’da!

Dün Radyospor'da dinledim. Teklif Butragueno'dan gelmiş Galatasaray'a Nistelrooy'u düşünür müsünüz diye. Bizimkiler de prensip olarak hem oyuncuyla hem de kulüple anlaşmış, ancak oyuncunun ameliyatından sonra iyileşme durumuna göre Galatasaray kararını verecek dedi Aziz Üstel.

Alıntıdır..

Hadi bakalım hayırlısı...

Yanlıs bilmiyorsam galacticosu kuran baskan geri gelicekmiş ve şimdiden calısmalara baslamıs o yuzden madridde buyuk operasyonlar dönebilir bir cok oyuncusu satarakda el gelir yapabilirler bunlar su isimler olabilir ruud,van der vaart,guti,mamadou diarra,dudek,cannavaro,metzelder,drenthe,saviola gibi

burdan aslında hazır madride el atmısken

dudek bonservisi elinde olacak

van der vaart

ruud o olmazsa saviola

birde diarrayı alsak ne guzel olur grup indirimi:D

Mantıklı ol ya mantıklı :) Nistelrooy'a ver 5 milyon euro ee Arda sı var Baros u var Kewell i var ? Bunlara ne ödüyecen?

Takımda denge kalmaz böle bi transferde ben acıkcası karşıyım her zaman yıldızdan cok başarıya aç yetenekli genç isterim takımımda ....

ama siz bunuda anlamassınız varsa yoksa basarıya doymus k.cındakı kıllar yassı kadayıf olmus adamları alalım diye hayal kurarsınız.:rolleyes:

Biraz mantıklı ol ya ???

Derin konulara inmeyelim arkadaşım eğer azıcık matematiğin varsa bu adamın bize en az 2 yıllık maliyeti 20 milyon dolara yakın bi mebla demektir..

bu adam yılda 5 mil dolar para talep etse? Arda Kewell ve Baros un hakkı yenmezmi ?

takım içinde huzursuzluk cıkmaz mı ?

Ruud yerine genç ve 3-5 sene sonra satınca para kazanabilceğin bir forvet daha mantıklı değilmi?

Böyle yıldızlar gelir...gider..parasını alır...halbuki takımda gerçekten o parayı hakkeden futbolculara daha cüzi bi para ödenir..

Ben sadece hersene kombinesini alan en az 3 forma takımını alan bir taraftar olarak(vazifelerimi yerine getirdiğimi düşünüyorum) takımımda 28 den daha yaşlı futbolcu görmek istemiorum.. Ruud elde patlar...

Lincoln bu takımdan 4.5 milyon € alıyorsa kimse Nisterlroy'a 6M€ verdin diyemez.

Lincoln'ün o kadar para alması sotun olmuyor,ama Nistelroy'a verilen para göze batıyor.Komik.

Herkesın fikrine saygım var..Anladım ki biz bu kafayla bi Arsenal gibi olamıycas..Hep morukları besliyces milletin eskisine para yetiştirices helal olsun bize valla bravo..

Arsenal olup ne yapacağız.Biz en büyük başarılarımızı Hagi'yle,Popscu'yla,Tafarel'le ve paftan gelen futbolcularla kazandık.

Hayatta hiçbir zaman muhalefeti sevmem benim şahsi fikrim buydu bende sizin fikirlerinize saygı duyuyorum fakat bu saatten sonra Ruud konusunu sizinle tartısarak futbol seviyesinin aşşağılarına inmem..Futboldan anlayan adamlarla tartışırım ben tatlı ve sert.. iyi günler

Hagi efsanesini yaşamış bir Galatasaraylı olarak yaş mevzuna bu kadar takman düşündürücü.

Tugay Balackburn'de takım yenikken oyuna girdiğinde alkış tufanı kopuyorda

Ruud'un yaşını ne abarttınız bukadar ? ( Fakat bu transfer haberi traş o ayrı )

Saydiklarindan Diarra bize yeter de artar bile :p) Real Madrid'in 9 kisi kaldigi bir Valencia macina denk gelmistim. Adam resmen 3 kisilik oynadi, insan ustu birseydi bu. Saviola'da bana gore Baros'tan daha iyi bir oyuncu degil. Nistelroy-Baros ikilisi birbirileri icin vucutla beyin. Baros'un defans yipratici stili, Nistelroy'un inanilmaz bitiriciligiyle birlesmis o pozisyon alma kabiliyeti, of of derim.

Biraz mantıklı ol ya ???

Derin konulara inmeyelim arkadaşım eğer azıcık matematiğin varsa bu adamın bize en az 2 yıllık maliyeti 20 milyon dolara yakın bi mebla demektir..

bu adam yılda 5 mil dolar para talep etse? Arda Kewell ve Baros un hakkı yenmezmi ?

takım içinde huzursuzluk cıkmaz mı ?

Ruud yerine genç ve 3-5 sene sonra satınca para kazanabilceğin bir forvet daha mantıklı değilmi?

Böyle yıldızlar gelir...gider..parasını alır...halbuki takımda gerçekten o parayı hakkeden futbolculara daha cüzi bi para ödenir..

Ben sadece hersene kombinesini alan en az 3 forma takımını alan bir taraftar olarak(vazifelerimi yerine getirdiğimi düşünüyorum) takımımda 28 den daha yaşlı futbolcu görmek istemiorum.. Ruud elde patlar...

Yahu arkadaş bu adam 5 alır ötekiler bikbik yapar bu ne ya! Futbolcudan korkup transfer yapamayacaksın arkadaş pazarlığını adam gibi yapsaydın zamanında o kontrata imza atmasaydın silah zoruyla mı imzalattılar.Onun hakkı bunun hakkı söz konu değil herkes kendi parasıyla ilgilensin.

Huzursuzluk çıkaranında canı cehenneme iş yerinde patronuna yap bakalım ben niye az alıyorum diye alacağın cevap budur.

2 yıllık maliyeti bonservis vermezsen 10 milyon dolar bu adam 32 yaşında 4 yıl oynasa 20 milyon dolar eder ama değer.

Necati Ateş'ten, Carrusca'dan Galatasaray'ın para kazanacağını düşünüyorduk ne oldu sıfır.Kendini kanıtlamayan adama yatırılan para herzaman risktir.Genç aldım bedava kaçtı ne olacak? Bu adamın oysa ki son durağı olacaksın.

32 yasindaki bir oyuncuya ustelik uzun suredir oynamayan degil nistelrooy drogba gelse istemem 15 milyon verelim grafiteyi alalim daha iyi.nistelrooy super oyuncu ama GS 'ye daha genc ve daha ucuz biri lazim

Grafite 30 yasinda.

Bence R. Oliviera , Crespo ,ve Djibril Cisse de iyi alternativ ;)

Yanlıs bilmiyorsam galacticosu kuran baskan geri gelicekmiş ve şimdiden calısmalara baslamıs o yuzden madridde buyuk operasyonlar dönebilir bir cok oyuncusu satarakda el gelir yapabilirler bunlar su isimler olabilir ruud,van der vaart,guti,mamadou diarra,dudek,cannavaro,metzelder,drenthe,saviola gibi

burdan aslında hazır madride el atmısken

dudek bonservisi elinde olacak

van der vaart

ruud o olmazsa saviola

birde diarrayı alsak ne guzel olur grup indirimi:D

Gazete başlığı Cimbom Real Madrid'i aldı :D :D :D

ya arkadaş bir kere şu yaş zihniyetini kaldırın ortadan zaten son yıllarda bize gelen yabancıların bir çoğu ya 1 sezon oynadı yada yarım sezon kaldı kaçtı yani rudd bize gelip 3 bilemedin 4 sezon oynasa süper katkı sağlayabilir fivot özelliği olan bir santrafor lazım bize zaten sarı kırmızı çok yakışır doğrusu bakkalın önünden geçerken fotospor gazetesinin manşetine bi bakayım belki yapmışlardır:D

Van Nistelrooy Cimbom'da

"Galatasaray, Real Madrid'in sportif direktörü Butragueno ile Hollandalı yıldız için görüştü ve büyük oranda anlaştı. Sırada Real Betis'li Aurelio var. Teknik direktör olarak da Haldun Üstünel, Frank Rijkaard ile temasta".

C12FDBAFE7392B43A3F68905x.jpg

Galatasaray'ın UEFA Kupası'nı kazandığı en parlak döneminde yöneticilik yapan Aziz Üstel, sarı-kırmızılı taraftarları sevince boğacak bir müjde verdi. Camianın önde gelen isimlerinden olan Aziz Üstel, Galatasaray'ın Ruud van Nistelrooy ile anlaştığını söylerken şu açıklamayı yaptı: "Galatasaray, Nistelrooy ile görüştü ve büyük ölçüde anlaştı. Hollandalı

yıldız, ABD'de başarılı bir diz ameliyatı geçirdi. Şu anda güçlendirme çalışmaları yapıyor. Dizinin eskisinden de iyi olacağını söylüyor. Galatasaray şimdi Nistelrooy için Real Madrid'in sportif direktörü Butragueno ile masaya oturacak. Butragueno ile yapılan ilk telefon görüşmesinde yüzde 80 oranında anlaşma sağlandı."

"Sezon sonu için tüm dünyada ses getirecek hamleler yapmaya kararlı olan Galatasaray, Barcelona'nın eski teknik direktörü Rijkaard ile de yakından ilgileniyor. Yönetici Haldun Üstünel, Rijkaard ile görüşmelere devam ediyor. Ayrıca Real Betis'li Aurelio ile de hemen her konuda anlaşma sağlandı. Aurelio'nun bel fıtığı ameliyatı geçirmesi söz konusu. Galatasaray bu futbolcuyu İstanbul'da detaylı bir sağlık kontrolünden geçirecek. Eğer bir sağlık sorunu çıkmazsa imzalar atılacak. Aurelio, sözleşmesi gereği 2 milyon euro'yu Betis'e verdiği taktirde serbest kalabiliyor. Galatasaray çok iyi bir kaleci ile stoper arayışını da sürdürüyor. Kaleci büyük ihtimalle Alman olacak."

fotomac.

İnşallah bu işi bağlarlar adam müthiş bir profesyonel yeni yetmeler gibi ne bar kavgasına karışmışlığı, ne hız sınırını aşmışlığı ne alkollü yakalanmışlığı var.%80 anlaşılmasının sebebi bence Şampiyonlar Ligi şartı koşması eğer şampiyon olur ya da 2. bitirebilir Şampiyonlar Ligine gidersek transfer daha netleşir...

Bu habere mantığım inanma diyor,kalbim ve duygularım inan diyor.Neye inanacağımı şaşırdım.:D

İnşallah bu işi bağlarlar adam müthiş bir profesyonel yeni yetmeler gibi ne bar kavgasına karışmışlığı, ne hız sınırını aşmışlığı ne alkollü yakalanmışlığı var.%80 anlaşılmasının sebebi bence Şampiyonlar Ligi şartı koşması eğer şampiyon olur ya da 2. bitirebilir Şampiyonlar Ligine gidersek transfer daha netleşir...

Benim duyduğum bir tek olayı var o da Van Basten ile kavga etmişti ve milli takımdan uzaklaşmıştı bir süre.

Bunun dışında attığı goller hariç hiçbir olayını hatırlamıyorum.

keşke fotomaç el atmasaydı .transfer olucak olsa bile bi pürüz çıkar şimdi:D

Biz kendisini alalim,foruma harika bir resim eklicem.

Tamamdır fotomaç yazdıysa herşey kesinleşti.Geleceği olsa da artık gelmez. :D

Van Nistelrooy Cimbom'da

"Galatasaray, Real Madrid'in sportif direktörü Butragueno ile Hollandalı yıldız için görüştü ve büyük oranda anlaştı. Sırada Real Betis'li Aurelio var. Teknik direktör olarak da Haldun Üstünel, Frank Rijkaard ile temasta".

C12FDBAFE7392B43A3F68905x.jpg

Galatasaray'ın UEFA Kupası'nı kazandığı en parlak döneminde yöneticilik yapan Aziz Üstel, sarı-kırmızılı taraftarları sevince boğacak bir müjde verdi. Camianın önde gelen isimlerinden olan Aziz Üstel, Galatasaray'ın Ruud van Nistelrooy ile anlaştığını söylerken şu açıklamayı yaptı: "Galatasaray, Nistelrooy ile görüştü ve büyük ölçüde anlaştı. Hollandalı

yıldız, ABD'de başarılı bir diz ameliyatı geçirdi. Şu anda güçlendirme çalışmaları yapıyor. Dizinin eskisinden de iyi olacağını söylüyor. Galatasaray şimdi Nistelrooy için Real Madrid'in sportif direktörü Butragueno ile masaya oturacak. Butragueno ile yapılan ilk telefon görüşmesinde yüzde 80 oranında anlaşma sağlandı."

"Sezon sonu için tüm dünyada ses getirecek hamleler yapmaya kararlı olan Galatasaray, Barcelona'nın eski teknik direktörü Rijkaard ile de yakından ilgileniyor. Yönetici Haldun Üstünel, Rijkaard ile görüşmelere devam ediyor. Ayrıca Real Betis'li Aurelio ile de hemen her konuda anlaşma sağlandı. Aurelio'nun bel fıtığı ameliyatı geçirmesi söz konusu. Galatasaray bu futbolcuyu İstanbul'da detaylı bir sağlık kontrolünden geçirecek. Eğer bir sağlık sorunu çıkmazsa imzalar atılacak. Aurelio, sözleşmesi gereği 2 milyon euro'yu Betis'e verdiği taktirde serbest kalabiliyor. Galatasaray çok iyi bir kaleci ile stoper arayışını da sürdürüyor. Kaleci büyük ihtimalle Alman olacak."

fotomac.

Ne diyim , bana biraz Inandirici geldi vallah ! :rolleyes:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt