# Ruud Van Nistelrooy

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Van Nistelrooy %80 Galatasaray’da!

Benim gelecek sezon icin bekledigim capta bir isim. son iki transfer sezonuna bakip, gelecek sezonun aslantepeye gecis yili oldugunu da hesaba katarak ancak böyle isimler aklima geliyor. ama bizim yönetim cok gizli calisiyor. beklemek lazim bence.

Kayda değer bulduğum tek konu aziz üstelin yazısı oldu sadece ancak olmayacak transfermi derseniz,neden olmasın derim.32 yaşında olmasına rağmen çok kaliteli ve tam bir profosyonel bir oyuncu van nistelrooy.Asgari 2 sezon daha oynar bu adam ancak temposu ağır ispanya,ingiltere gibi liglerde artık fazla bir varlık gösteremez.Türkiye liginde iyi bir şekilde kullanılırsa teknik direktör tarafından iyi işler yapabilir.Bir zamanlar fenere gelen van hoojdonkun yaptıklarını biliyoruz,onun yaşıda van nistelrooy ayarındaydı ve türkiye ligini kaldırdı dolayısı ile van nistelrooy iş yapar Galatasarayda.

Aurelio ise benim için çok muallak bir konu.Devre arasından beridir bu iddia var gelecek diye ancak benim mantığım pek almıyor.Aurelio kapağı ispanyaya atmışsa yine bir ispanyol klübüne gitmek ister yani ilk tercih yine ispanya yada başka bir yurtdışı takım olacakdır kanaatindeyim ancak Galatasaraya gelirsede çok iyi oynayacağına eminim fakar zor görünüyor.Bence Aurelionun gelişi ,van nistelrooydan daha zordur..

Bu adam TSL'de bastonla 30 gol atar :D

Ayrıca Haberlerde teklif Realden geldi diyince daha inandırıcı olmuş :) Bizimkiler Nistenrooyu isteme teşebbüsünde bulunamazlar :D

Herkes Aziz Üstelden alıntı yapmış başka kaynak yok ortada...

Fox'da anlaştığını söyledi.Aurelio ilede anlaşmışız.

Gelme ihtimali neden %80 ? Benim bildigim 3 ihtimal olur :

-%0 (ki o zaman haber bile yapilmaz)

-%51(somut adimlar atildi, görüsmleler devam ediyor)

-%99 is sadece imzaya kalmis

Yani sirf su %80 bile haberin ne kadar yalan oldugunu gösteriyor.Aziz Üstel "Van Nistelrooy % 79.21 Galatasaray'da" dese anca bu kadar saçma olurdu.

Aziz üstel demin foxtaydı ve aynı açıklamaları tekrar yaotı.

Aurelio Galatasarayda dedi Nistelrooy da da büyük gelişme var dedi.

O kadar ciddi konuşuyorki gelde inanma.Çok sakin ve teker teker garanti bilgiler biliyormuş gibi söylüyordu.

Bir yanım inanıp seviniyor diğer yanım sallamasyondur diyor.

Hayırlısı olsun

O kadar ciddi konuşuyorki gelde inanma.Çok sakin ve teker teker garanti bilgiler biliyormuş gibi söylüyordu.

Hayırlısı olsun

İnsanın aklı karışıyor yönetimdende hiç yalanlama gelmedi...

Gelme ihtimali neden %80 ? Benim bildigim 3 ihtimal olur :

-%0 (ki o zaman haber bile yapilmaz)

-%51(somut adimlar atildi, görüsmleler devam ediyor)

-%99 is sadece imzaya kalmis

Yani sirf su %80 bile haberin ne kadar yalan oldugunu gösteriyor.Aziz Üstel "Van Nistelrooy % 79.21 Galatasaray'da" dese anca bu kadar saçma olurdu.

Güzel tespit :)

Aziz Üstel'in niyeti bizi çıldırtmak galiba :D

Hayırlısı olsun

O zaman söyle bi düşünelim.

Stad için böyle transfer yapılcak diyor iddiasında iyi güzel ama stad gecikicek.

Öbür yandan madrid kardesim yazmıs perezle birlikte yeninden yapılanmaya galacticos olmaya baslıyacak ve cogu oyuncusunu satıcak veya bırakıcak neden olmasın

Cok gelgidi olan bi durum suanda muamma haziran bası gibi bence netleşir.

birakin su adami ya topcumu bu. siz buna topcumu diyosunuz?

:D gelmeez

Adamın bildiği var ki konuşuyor.Bu iki transferin bizim için çok çok önemli olacağını düşünüyorum.

vannistelroygsarayda.jpg

Alıntı :)

Arkadaşlar şaka maka Van Nistelroy'dan bahsediyoruz.

Nistelrooy'un gelmesi Baros'un gitmesine işarettir. Bana kalırsa Baros kalsın. Ama Baros illaki gidecekse böyle bir isme ihtiyacı var Galatasaray'ın.

Nistelrooy'un gelmesi Baros'un gitmesine işarettir. Bana kalırsa Baros kalsın. Ama Baros illaki gidecekse böyle bir isme ihtiyacı var Galatasaray'ın.

İkisi aynı anda çok rahat oynar neden gitsin ki?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt