# Ruud Van Nistelrooy

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Van Nistelrooy %80 Galatasaray’da!

Nistelrooy'un gelmesi Baros'un gitmesine işarettir. Bana kalırsa Baros kalsın. Ama Baros illaki gidecekse böyle bir isme ihtiyacı var Galatasaray'ın.

Ben Nonda'nın yerine düşünüldüğünü tahmin ediyorum.

Sayın aziz üstelin bu transfer konusunda yaptığı haberin tekrar arkasında durması ve gelecek iddialarını güçlendirmesi gerçekten enteresan.Belki yönetimin taktiksel olarak aziz üsteli kullanıp hedef şaşırtmak istemeside olabilir bu olay bilemeyiz ama hakikatten bu adam gelirse Galatasaray jardelden sonra yaptığı en büyük santrafor transferini yapmış olacak.

Bİr kere bu adam gerçek bir profosyonel,lincoln gibi maç seçen yada kapris yapan biriside değil.Milli takımda van bastenle takışması aslında birazda van bastenin egolarından kaynaklı bir durum bunun dışında van nistelrooy oynadığı takımlarda harika performans veren bir oyuncu olmuş.Özellikle manu zamanları muhteşemdi,o gittikten sonra ferguson rooneyi aldı manuya.

Aynı şekilde aurelio transferinide tekrar söylemesi beni bir hayli şaşırttı.Yani benimde aklım gerçekten karışmış vaziyette.Yönetim bu transferleri yaparsa gerçekten çok büyük iş çıkarmış olacaklar.

Aurello'nun gelişi Topal'ın gidişine işarettir.Bir Mehmet gelir, bir Mehmet gider...

Sizin de düşündüğünüz doğru olabilir ama ben Galatasaray'ın hem Baros'u hem Nistelrooy'u hem Kewell'ı hem de Lincoln'ün yerine almaları gereken futbolcunun bedellerini ödeyecek bir bütçeye sahip olduğunu düşünmüyorum. Ayrıca Nistelrooy asla Galatasaray'da yedek klübesinde oturacak bir futbolcu değil. Yani karakterinden bahsediyorum, kendine yakıştıramaz bence. Bu nedenle Nonda'nın yerine alınamaz.

Arda transfer olurken kesinlikle bir rekor fiyatla transfer olacak Avrupa'ya. Ama Galatasaray'ın da borcu ortada.

Ben Nonda'nın yerine düşünüldüğünü tahmin ediyorum.

İkisi aynı anda çok rahat oynar neden gitsin ki?

Bu oyuncuları almayı geçtim,eğer muhabbeti bile geçmezse transfer döneminde Aziz Üstel'i ıslak odunla dövmek lazım.

Nasil aliyoruz bu adami? Kiraliyorlar mi bize ne?:D:m26:

Teklif real madrid'den geliyor deniliyorda.

Osman Senherin bir kac ay önce anlattigi Bombatransfer bu mu yoksa?:eek::D

Nasıl anlattı? Ben kendisini pek takip etmemde...

Senher herseyi ballandira ballandira anlatir.:D

Dediklerini tam hatirlamiyorum ama Tribünleri falan dolduracak diyordu iste.

Osman Senher biraz abartili konustugu icin cogunlukla, fazla ciddiye de alamiyorum.

Senher herseyi ballandira ballandira anlatir.:D

Dediklerini tam hatirlamiyorum ama Tribünleri falan dolduracak diyordu iste.

Osman Senher biraz abartili konustugu icin cogunlukla, fazla ciddiye de alamiyorum.

Evet kendisi öyle abatır ki bir maçtan sonra anlattığı sıradan bir futbolcuyu bile Ronaldinho zannedebilirsiniz.Ya aynı maçı mı izledim acaba diye düşündürür insanı o denli yani.Umarım bu sefer ki tutar izanlı anlatmıştır...

Osman Şenher kadar Galatasaray yalakası, yönetim yalakası yoktur herhalde.Yenildiğimiz maçlarda dahi övecek bir yer bulur.Hiç haz etmediğim bir adamdır kendisi ve zerre kadar da güvenmem kendisine.

Aziz Üstel'in açıklamalarına gelince, bu haberlerinin arkasında bu kadar durması gerçekten ilginç.Aurelio Galatasaray'da diyebilecek kadar ileri gitmesi daha da ilginç.Nistelrooy ve Galatasaray kelimelerinin yanyana gelmesine dahi ihtimal vermiyorum, hiçbir açıdan bu transfere gücümüzün yeteceğine de inanmıyorum.

Nistelrooy'un gelmesi Baros'un gitmesine işarettir. Bana kalırsa Baros kalsın. Ama Baros illaki gidecekse böyle bir isme ihtiyacı var Galatasaray'ın.

Hiç alakası yok.Satarsın Lincoln'ü 3'e 5'e zararın neresinden dönülse hesabı.Basit lig maçlarında 4-1-3-2 oynarsın.Avrupa ve derbilerde 4-2-3-1 oynarsın birini ortaya alırsın.Mis gibi.Hele bi gelsinde Nistelroy'u oynatmak kolay:D;)

Sizin de düşündüğünüz doğru olabilir ama ben Galatasaray'ın hem Baros'u hem Nistelrooy'u hem Kewell'ı hem de Lincoln'ün yerine almaları gereken futbolcunun bedellerini ödeyecek bir bütçeye sahip olduğunu düşünmüyorum. Ayrıca Nistelrooy asla Galatasaray'da yedek klübesinde oturacak bir futbolcu değil. Yani karakterinden bahsediyorum, kendine yakıştıramaz bence. Bu nedenle Nonda'nın yerine alınamaz.

Arda transfer olurken kesinlikle bir rekor fiyatla transfer olacak Avrupa'ya. Ama Galatasaray'ın da borcu ortada.

Bu oyuncuları almayı geçtim,eğer muhabbeti bile geçmezse transfer döneminde Aziz Üstel'i ıslak odunla dövmek lazım.

Haber yalansa arabasını bombalamayı teklif ediyorum.

Aman ha şaka yarın bigün biri birşey yapar adama üstüme kalır:D

vannistelroygsarayda.jpg

Alıntı :)

Yakışmış be..

Bu kadar erken başlanmazki böyle yalan haberlere.Bi sene sonu gelsin yaa.

Aziz üstel e kim söyledi bu haberi ??

arkadaşlar bence doğruda olabilir olmaya bilirde bu haber kim derdiki harry kewell baros meira galatasaray a gelecek van nistellroyda galatasaray a gelebilir gelirse süper olur

Kadroyu düşünemiyorum :D

Gelir veya gelmez.Gelme ihtimalini düşünelim,hani Avrupa'da Galatasaray 9 milyon taraftarı varya o en az 15 olacak,biz nasıl Tugay gitti diye her maçında Blackburn'un yenmesini istiyoruz,nasıl Arda x takıma giderse bizde o takımlıyız diyoruz,dünyadaki Nistelroy hayranlarıda artık Galatasaray'ı takip etmeye başlayacak.Eminim sadece Nistelroy forma satışları 2005,2006 yılınıtoplam cirosu kadar olacak.

İsterse oynamasın yedek beklesin.Severiz veya sevmeyiz ama başarıyı tebrik etmek ve örnek alıp üstüne geçmeliyiz.Fener 34'lük carlostan futbol anlamıda ne aldı?Hiç.Ama özellikle Brezilya'da geniş kitleler artık feneri biliyor.Ama bizde bunları yapabiliriz ki adım gibi eminim dünya da Nistelroy hayranları carlos hayranlarından daha fazladır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt