# Ruud Van Nistelrooy

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Van Nistelrooy %80 Galatasaray'da

bu adamı alacagımıza ordudan Bruno Mezenga yı alalım.. özgürcan - baros - mezenga - ümit bize her türlü yeter...

bu adamı alacagımıza ordudan Bruno Mezenga yı alalım.. özgürcan - baros - mezenga - ümit bize her türlü yeter...

Şaka dimi bu?Yoksa Nistelrooy'u başka bir oyuncu mu sanıyorsunuz? Tek bacağını alsak 30 gol atar.

Hala mi Umit be kardesim. Adam Lucescu'dan sonra bitti, hala farkina varamadinizmi. Hakan, Umit, Hasan gibiler yuzunden senelerdir Sanders'lar, Gerets'ler, Hagi'ler barinamadi bu takimda. Ne zaman akillanicaksiniz.

yüzde 20 yle gelmiyor desenize:2aloh1::2aloh1:

Hala mi Umit be kardesim. Adam Lucescu'dan sonra bitti, hala farkina varamadinizmi. Hakan, Umit, Hasan gibiler yuzunden senelerdir Sanders'lar, Gerets'ler, Hagi'ler barinamadi bu takimda. Ne zaman akillanicaksiniz.

Bu yıl oynatılmadı, fırsat verildi değerlendiremedi ama yiğidi öldür hakkını ver...

Tamam Ümit artık ununu elemiş eleğini asmış olabilir ama Gerets'le şampiyon olduğumuz yıl, ondan sonraki şampiyon olamadığımız yıl ve en son Kalli-Cevat hoca ile yaşadığımız şampiyonluklarda yüksek performans gösterdi şampiyonluklarda büyük pay sahibi oldu.Bu yazdıklarım Hasan Şaş içinde geçerli.Gerets'le şampiyon olduğumuz yıl Hasan'ın ne kadar etkili olduğunu unutursanız ayıp etmiş olursunuz...

sizin gibi bastonlu yıldız meraklıları yüzünden genç futbolcular yetismiyor bu ülkede... bunca senedir altyapımızda olan özgürcanın 28 maçta (17) gol atması da yeterli degil sizin için.. vieri de bosta tam size gore 35 yasında bastonu da hediye alın oynatın tek bacagı 30 atamasada 15-20 atar... )-:

ayrıca hakan şükür gibi ümit karanında oynamaya hakkı var.32 yaşına gelince ümit gitsin , 33 yaşındaki nistelrooy gelsin yok öyle....

Her gençe şans verince Nistelrooy oluyor zaten :)

O zaman hangi oyuncuyu alalım.Hem yıldız oyuncu istiyorsunuz hem de yıldız oyuncuları beğenmiyorsunuz.

yıldız oyuncu istegi benim yazdıklarımın neresinde geçiyor acaba? ben göremedimde :confused::eek::eek::eek::eek:

ben bastonlu yıldız istemiyorum... baros gibi 20-29 yaş arası alınca üç beş sene oynatılabilecek oyuncu alınacaksa alınsın yoksa istemez özgürcan yeter...

Kaleye sırtı dönük şekilde oynayabilen nadir oyunculardan. Ayrıca öylede dönüp attığı çok gol var. Bence Baros ile birbirlerini çok iyi tamamlarlar.

Alabilirsek inanılmaz bir ikili olur. Şimdiden söyleyelim.

Bence orduspor dan Bruno Ferreira yı alalım.Faydalı olur gibi geliyor :)

Nistelrooy a burun kıvıranlara hayret ediyorum. Başka takımın taraftarı bu yazdıklarınızı görse Kedi uzanamadığı ciğere ....... lafını çakardı.

Hooijdonk kaç yaşında geldi neler yaptı. Bazı oyuncular vardır bastonlada tek bacaklada olsa 20 golün üstüne çıkarlar.

Ki biz bu oyuncuyu göremiyeceğiz. Eğer olurda görürsek Baroşla berber 50 golden aşağı atmazlar..

Şampiyonlar ligine gidersek gelir.

yıldız oyuncu istegi benim yazdıklarımın neresinde geçiyor acaba? ben göremedimde :confused::eek::eek::eek::eek:

ben bastonlu yıldız istemiyorum... baros gibi 20-29 yaş arası alınca üç beş sene oynatılabilecek oyuncu alınacaksa alınsın yoksa istemez özgürcan yeter...

Ben genel konuştum.:)İsteyen beğenir isteyen beğenmez.Paranız varsa oyuncuları kendiniz alın .

RVN gelse ancak forma satısı yapar katkısı bi baros kadar olamaz gibime geliyor..Bence politika yanlıs..Voronin alınsın alıncaksa Baros Voronin Kewell Arda forvet hattını seneye taşıyabilcek 4lü

Hayal kurmayın Nistelroy gelmez denmesini anlarım ama Nistelroy'u beğenmemek,gelmesin demek nasıl iş anlamıyorum.

Ben genel konuştum.:)İsteyen beğenir isteyen beğenmez.Paranız varsa oyuncuları kendiniz alın .

33 yaşındaki bir adama 5m-10 m arası bir para verilecekse bu ölü yatırımdır.. ben istemem isterse Ronaldinho olsun... Ha Kewell gibi bedavaya alabileceksek yada max 2-3m euroya buyursun gelsin...

2-3 milyona Nistelrooy :D

Oda güzel :p

nistelrooy baros ikilisi kulağa çok hoş geliyo:D:D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt