Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
millet astrala geçti siz hala lucid takılıyosunuz yıl olmuş 2012 kaçıncı yüzyıldayız yahu
Astral seyahati hiç yapmayı düşünen veya yapan birisi varmı ? Ölme riskin falan varmış .
kimse kontrol edebildimi?
kim uyduriyor öyle seyleri ya... ölme risk fln yok hocam![]()
Bu Rüya Kontrolü'nde istediğiniz kişiyi anında yanınıza getirebiliyor musunuz?
mesela çok ilginçtir.lisedeyken kimya hocamla aram iyi değildi. onun derslerinide sevmezdim. mezun olduktan sonra bile hala onun dersinde olduğum rüyalar görüyorum bazen.o rüyalardan birinde sınıf kalabalık.ve ben diyorumki ulan ben mezun oldum bu rüya olmalı.
sonra bütün sınıfa haykırıyorum . ben bi rüyadayım biz çoktan mezun olduk diye..bi anda bütün herkes bana bakıyo ve uyanıyorum Allah 'tan..korkunçtu..
rüyada olduğunu bilmek ilginç..
Evet. Hersey yapabiliyorsun. Limit, Engel yok.
nerde olmak istiyorsan, ne Olmak istyorsan, yaninda ne olsun ... hersey olur.
Benim o zaman bunu acilen öğrenmem lazımLiv Tyler'a bir çift sözüm var :lol: Sen insan mısın diye soracam.
bosver Lif tyleri... ben olsam, Adriana Lima ile konusurum
bilgi olsun. Lüsid Rüyalar "normal rüyalar" gibi, insana gercek geliyor. Gercek hayat gibi hissediyorsun, algiliyorsun...
Bu rüya kontrolü öğrenilebilir mi, öğrenilebilir bir şeyse nasıl öğrenebilirim ?