Rüyamda Ali Koçla...

Murat Yanut

⭐⭐⭐⭐⭐The Real One⭐⭐⭐⭐⭐
GalataSarayı Efendileri
Rüyamda köy evindeydim, anneannemin evi. Ali Koç eski bir kot pantolonla eski sarı yırtık bir t-shirt giymiş, dayımın tarla elbiselerini, kafada kasket geldi. Yemekler benden bugün dedi. Ben zannediyordum ki güzel bı yemeğe götürecek, başladı tarladan kopardığı soba borusu gibi kabağı kesmeye. Hafif suyla haşlamaya başladı. Çok güzel taze taze yicez dedi. Gel başkan senle bı foto cekilelim, kırk yıl dusunsem Ali Koçla kabak yemeği yiyeceğim aklıma gelmezdi dedim, hem de ben hazırladım afiyet olsun dedi. Başladık yemeye, iğrenç olmuş yemek, zaten kabakta sevmem. Anneannemin 34 ekran tvsinden FB şampiyon yazıyordu, başkan iç çekti, bak dedim sana garezleri varmış, aziz gelince hemen şampiyon yaptılar dedim, dursun sattı sizi, para yedi dedi. Korumasını aradı, anneanneme Arçelik derin dondurucu hediye etti, gitti.

hocam kusura bakma ama bu nasıl bir bilinçaltıdır böyle 😅
Hepsinin açıklaması var, bebeğe kabak alacaktım, annem köyden anneannen göndermiş onu yaparsınız dedi, buzdolabı bozulmuş ona dolap bakalım dedi, baktım Beko falan var, almam koçlara para gitmesin dedim. Forumda dursunun bu sene şampiyonluğu sattığıni konuştuk, fener kesin şampiyon olur diye genel bir kanı var ben de dahil. Belekteki tatilden sonra köye de uğrarım diye düşünüyordum. Hepsini birleştirip önüme böyle bir resital sundu beynim sağolsun.

Alayı dursunun ve okanin suçu ama. Rahat uyutmadilar sagolsunlar

Geri
Üst Alt