Ryan Babel: "Açıkçası istediğim oyunu oynayamıyorum"

Bu dingil giderken bir de bizim takıma laf çakmamış mıydı. Şimdi Galatasaray'da daha iyiydim diyor. Futbolcu omurgasızlığı siyasetçi omurgasızlığıyla yarışır.

Babel şöyle devam etti:
“Ajax’a, iyi futbol oynayan bir takıma geldim. Futbolun, küçükken öğrendiğim biçimiyle oynandığı ve benim de hoşuma giden yerdeyim. Burada elimden gelenin en iyisini yapmak, en iyi futbolumu oynamak istiyorum ve bu iyi oynayan bir takımda daha kolay... Galatasaray’da sezonun ilk yarısı zor geçmişti. Bu transferle Galatasaray’a asıl yardımım mali açıdan oldu. Çünkü kulüp bazı problemlerle mücadele ediyor. Böylece bir kazan-kazan durumu oldu.”

Buradaki hemen hemen tüm arkadaşların aksine ilk yarıdaki leş takımda öyle böyle 5 gol attığı için kendisine ve oyunculuğuna güveniyordum. Bence ilk yarıda bizim takımın felaket kadro mühendisliğinde değil Babel-Onyekuru, Babel-Neymar değişikliği de yapsak geceyle gündüz gibi fark olmazdı. Zaten Ajaxlılar da bunu görmüş olacak ki o felaket takım içinde en azından kiralık olarak Babel riskini oynayacak kadar olabilitesini görmüşler bu herifin. Ama şu su gibi top oynayan Ajax içinde bile ağırlığı ve temposuzluğu benim düşüncelerimi de aksi çıkardı. O gün Getafe maçını izledim Ajax'ın tek kale oynamaya çalıştığı 2. yarıda ayağına top değmedi herifin. Sene sonu Babel-Feghouli'den en az birini elden çıkarmak lazım. İki tane ağırkanlı, ayağına sürekli top isteyen istasyon kanat olunca çekilmez bir takım oluyoruz.

Bu adamı gelecek sene kesinlikle takımda tutmamalıyız.

Kafasını pembe renge boyatmayı marifet sayan bir heriften belki de biz fazla beklentiye girdik. Öyle b.ktan bir tonu var ki rengin hatunlar bile tenezzül etmez. Kafayı değişse belki bir şeyler değişecek ama...

Ulan etrafımda ve burda bu adamı savunan insanlar vardı.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Amerika'da tamda senin istediğin oyun oynanıyor.
Bence hiç zaman kaybetmeden oraya yerleşmelisin.

Ayrıca bu pembe kafayı yalayıp yutanlar nerde?
Hiç ortalıkta görünmüyorlar.

Bunun başlığında; bu herif gidince oyunumuz seviye atlayacak dediğim zaman sürekli benimle dalga geçenleri piste alalım.

Geri
Üst Alt