Ryan Babel: "Galatasaray'da 100. maçımı oynamak çok büyük şeref"

Alper Altun

Haber ve Medya Sorumlusu 📺
Yönetici
Administrator
1653074728472.png

Galatasarayımızda 100. resmi maçına çıkan Ryan Babel, Süper Lig’deki Antalyaspor maçının ardından yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulundu.

Galatasaray’da 100. maçını oynadığı için mutlu olduğunu ifade eden Hollandalı futbolcu, “Galatasaray’da 100. maçımı oynamak çok büyük bir şeref. Bu kadar büyük bir takımın parçası olmaktan dolayı büyük gurur duyuyorum. 100 maç herkese nasip olmayacak bir şey. Ben bunu gerçekleştiren grubun içerisindeyim artık.” diye konuştu.

Sezonu değerlendiren Babel, “Bizim açımızdan ilginç bir sezon geçti. Bütün insanların şampiyonluk ve gol beklentisi fazlaydı ancak bazı sezonlar iyi olmayan zamanlar geçiriyorsunuz. Böyle zor sezonlarda bazı şeyler öğreniyorsunuz. Burada kalan oyuncular bu deneyimlerden yararlanarak geleceğe devam edecekler.” ifadelerini kullandı.

Geldiğinde ne sevinmiştim be yolun açık olsun pinkhead

GscimbomMobile

Ne kadar begenmesekde işine saygılı iyi bir profesyonel sakat olduğunu hatırlamam doğru düzgün beşiktaştaki prime zamanları denk gelmedi bize yinede yer yer iyi işler yaptı özellikle geçen sene çok iyiydi yolun açık olsun sarı kafa

maasi cok yüksekti evet ama bence genelde iyi oynadi

300 bın euroya sözlesmesı uzatılmalı

Ne kadar begenmesekde işine saygılı iyi bir profesyonel sakat olduğunu hatırlamam doğru düzgün beşiktaştaki prime zamanları denk gelmedi bize yinede yer yer iyi işler yaptı özellikle geçen sene çok iyiydi yolun açık olsun sarı kafa
Sakatlanmasi icin sebep yok. Zaten agir cekimde oynuyor, arada rakibin yanindan gecmeye calisiyor.
Bir ihtimal topu stop edip yuzunu tekrar bizim kaleye donerken ayak bilegini burkabilirdi.

Bu sene faydalıydı beğendim ama gitmeli. Sebebi her hoca buna bel bağlayıp oynatıyor parlayacak başka oyunculara yelken açalım. Babıl yolu tıkamasın. Birde geldi gelesi şampiyonluk yok uğursuz mudur nedir!!

Geri
Üst Alt