Ryan Babel İstanbul'da!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ryan Babel: "Yeni videom yakında. Kanalıma abone olabilirsiniz.”

D-FibgmXYAE84i_.jpg

o saçlarını derhal normal renklere boya lan.

takımda ılıman adam istemiyoruz

Babel kaliteli adam, İngilterede iyi bir performans sergiledi. Ceza sahası dışından pek fazla gol bulamıyoruz. Kilit maçlarda anahtar olabilecek bir adamdır.

Babeli fullhamda 5-6 kez izlemiş biri olarak bu transferi en çok isteyenlerden biriyim..Hatta 36lık ribery robbenden daha çok istedim babel tıpkı donk gibi kendine çok iyi bakıyor...33 yaşında olmasına çok takılmayın kafasını futbola verirse 2 yıl temiz oynar...
Taliscalı bjk kadrosunda taraftarı en çok heyecanlandıran 2 isimden biriydi babel.. Bizim takımda topu ayağına alınca boss güveni veren tek oyuncu feghoul,ydi şimdi yanına bir isim daha ekleniyor... Kıyaslandığı onyekuruya göre dar alanda çok daha iyi iş yapabilecek bir isim üstelik uzaktan şut tehdidi de var..Onyekuru gibi geriye yardıma gelemez onu da belirtmek lazım..

Fulhamda geldikten sonra takımın en kilit2-3 isminden biri olmayı başardı..İlk yarı sol kulvarı sessegnon tek başına kullanıyordu babelin gelişi sonrası sessegnon da formdan düşünce sol babel emanet edildi o da gayet başarılı bir performans gösterdi..Beni en çok etkileyen yanı Premier lige fiziki olarak çok hazır girmesiydi hızı mücadele gücü olsun sanki liverpooldan sonra hiç ara vermemiş gibi devam etti...

Umarım kafasını futbola verir ve uygun bir maliyeti vardır..Kafasını futbolaaveren bir babel onyekurudan çok daha iyi bir oyuncudur

Babeli fullhamda 5-6 kez izlemiş biri olarak bu transferi en çok isteyenlerden biriyim..Hatta 36lık ribery robbenden daha çok istedim babel tıpkı donk gibi kendine çok iyi bakıyor...33 yaşında olmasına çok takılmayın kafasını futbola verirse 2 yıl temiz oynar...
Taliscalı bjk kadrosunda taraftarı en çok heyecanlandıran 2 isimden biriydi babel.. Bizim takımda topu ayağına alınca boss güveni veren tek oyuncu feghoul,ydi şimdi yanına bir isim daha ekleniyor... Kıyaslandığı onyekuruya göre dar alanda çok daha iyi iş yapabilecek bir isim üstelik uzaktan şut tehdidi de var..Onyekuru gibi geriye yardıma gelemez onu da belirtmek lazım..

Fulhamda geldikten sonra takımın en kilit2-3 isminden biri olmayı başardı..İlk yarı sol kulvarı sessegnon tek başına kullanıyordu babelin gelişi sonrası sessegnon da formdan düşünce sol babel emanet edildi o da gayet başarılı bir performans gösterdi..Beni en çok etkileyen yanı Premier lige fiziki olarak çok hazır girmesiydi hızı mücadele gücü olsun sanki liverpooldan sonra hiç ara vermemiş gibi devam etti...

Umarım kafasını futbola verir ve uygun bir maliyeti vardır..Kafasını futbolaaveren bir babel onyekurudan çok daha iyi bir oyuncudur
Kelek çıkarsa seni buluruz renkdaș. Sonra bilmiyordum, duymadım deme.

Aynen Galatasaray düsmanlari survivor felan izlerken forumda Adem ve Yusufun iyi transfer oldugunu anlatmaya calisiyor.

Ryan Babel, Galatasaray'da... Hollandalı gazeteci Mike Verweij 32 yaşındaki yıldız futbolcunun sarı-kırmızıl takım ile 3 yıllık sözleşme imzaladığını duyurdu.Dün İstanbul'a gelen ve bugün sağlık kontrolünden geçen Babel için resmi açıklamanın bugün yapılması bekleniyor.

3 yil mi? bu yas daki adam 3 yillik anlasma cok sacma olur 2+1 olsa bile sacma, neyi hesapliyor yönetim? 2020 avrupa sampiyonasin da oynar sonra araplara mi satariz diyorlar?

3 yıllık ne lan! 36 yaşına kadar bunu mu besleyeceğiz

evet dun soyledigim gibi su adami alip 3 yillik sozlesme imzalamak kadar sacma birsey yoktur. ha qatara satarmiyiz seneye bilemem ama hic sanmiyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt