Aydın Aslan
Berlin Panteri
- 24 Kasım 2008
- 42.839
- 24.243
- 728
Ryan Babel: "Yeni videom yakında. Kanalıma abone olabilirsiniz.”

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
o saçlarını derhal normal renklere boya lan.
takımda ılıman adam istemiyoruz
Kelek çıkarsa seni buluruz renkdaș. Sonra bilmiyordum, duymadım deme.Babeli fullhamda 5-6 kez izlemiş biri olarak bu transferi en çok isteyenlerden biriyim..Hatta 36lık ribery robbenden daha çok istedim babel tıpkı donk gibi kendine çok iyi bakıyor...33 yaşında olmasına çok takılmayın kafasını futbola verirse 2 yıl temiz oynar...
Taliscalı bjk kadrosunda taraftarı en çok heyecanlandıran 2 isimden biriydi babel.. Bizim takımda topu ayağına alınca boss güveni veren tek oyuncu feghoul,ydi şimdi yanına bir isim daha ekleniyor... Kıyaslandığı onyekuruya göre dar alanda çok daha iyi iş yapabilecek bir isim üstelik uzaktan şut tehdidi de var..Onyekuru gibi geriye yardıma gelemez onu da belirtmek lazım..
Fulhamda geldikten sonra takımın en kilit2-3 isminden biri olmayı başardı..İlk yarı sol kulvarı sessegnon tek başına kullanıyordu babelin gelişi sonrası sessegnon da formdan düşünce sol babel emanet edildi o da gayet başarılı bir performans gösterdi..Beni en çok etkileyen yanı Premier lige fiziki olarak çok hazır girmesiydi hızı mücadele gücü olsun sanki liverpooldan sonra hiç ara vermemiş gibi devam etti...
Umarım kafasını futbola verir ve uygun bir maliyeti vardır..Kafasını futbolaaveren bir babel onyekurudan çok daha iyi bir oyuncudur
Kelek çıkarsa seni buluruz renkdaș. Sonra bilmiyordum, duymadım deme.
Onlar artık Nirvanaya ulaşmış renkdaș.forumda yusuf erdoğan adem transferlerini bile çeşitli nedenlerle savunanlar varken bana mı taktın kafayı renktaş![]()
3 yıllık ne lan! 36 yaşına kadar bunu mu besleyeceğiz