# Ryan Babel

Cevap: # Ryan Babel

arkadaşlar galatasaray babel ve neill ile büyük ölçüde anlaşmaya varmış..webaslanda yazıyo..ancak kaynak yeni şafak..

Babel 'in ciddi ciddi geleceğini düşünüyorum. 2 hafta önceden beri bu kanaatteyim. Hatta forumda Turkspor.net 'e bu transfer gerçekleşirse böyle kıvırırsın diye bir yazı bile yayınlamıştım.

Cümlemi bağlayayım; bu gün güzel bir gün. :)

Babel 'in ciddi ciddi geleceğini düşünüyorum. 2 hafta önceden beri bu kanaatteyim. Hatta forumda Turkspor.net 'e bu transfer gerçekleşirse böyle kıvırırsın diye bir yazı bile yayınlamıştım.

Cümlemi bağlayayım; bu gün güzel bir gün. :)

Adnan Polat transferler temmuz'a kadar bitecek dedi...Bu Hafta güzel bir hafta olacak...

haldun üstünelde 26 hazirana kadar biticek dedi..ufak pürüzler kalmış..

Liverpool'un Hollandalı forveti Babel ile temasa geçmiş, stoper transferi konusunda da Avustralyalı Lucas Neill ve Gürcü Khizanishvili ile yapılan görüşmelerde büyük ölçüde anlaşma sağlamıştı.

Az kaldı hissediyorum ve sonuçta beklediğimize değecek.Helede dün ki Haldun Üstünel röportajında 007Haldun'un böyle sinsi sinsi gülüşü beni daha da umutlandırdı büyük transfer olacağına .:D:D:D

babel gelmez diye düşünüyodum ama ciddi ciddi ilgileniyoruz galiba..haydi hayırlısı

geçen senede transferler çabuk bitcek dendi sezon başladıktan snra bile adam alındı bu kadar yavaş olmasalar ii olcakta işte gs bu....

Geri
Üst Alt