# Ryan Babel

Cevap: # Ryan Babel

Yıllardır hayaliyle yaşadığım tek adam .. Gelse valla bütün formalarından alcam tüm renkleri .. :o

Quaresma Ronaldo ayarinda bir futbolcu tartismasiz.Hayal olarak da kalir.

Suan bile bonservisi en azindan 20-25 Milyon Eurodur..

Bunu yazanlar fiyata dikkat etmemis sanirim...

Mesela Quaresma´yi bir Bayern Münih bile alamaz..Bu kadar diyorum yani...

arkadaşlar boşa hayale giripte kendinizi kaptırmayın..sonra hayal kırıklığı olmasın.

Şaka maka scoutgs ' de yazıyor...Pek uydurma bir haber yazacaklarına inanmıyorum..

Biz 3 transferle muhteşem bir takım oluruz

1- Neill

2- Biglia yada emana

3- babel

bu 3 ü yeter bunları almak için neill 0€ babel 10-12 m € emana yada biglia da 8-10 m € yani bize 20 m € lazım 8m € servetten geriye kaldı 12 m € 12m € da önceden bütçemiz vardır demi ?

Ben yine surpriz isimler bekliyorum. Gokhan Zan ismi hicbir yerde cikmamisti transfer aciklanana kadar.

1- Neill

2- Biglia yada emana

3- babel

bu 3 ü yeter bunları almak için neill 0€ babel 10-12 m € emana yada biglia da 8-10 m € yani bize 20 m € lazım 8m € servetten geriye kaldı 12 m € 12m € da önceden bütçemiz vardır demi ?

yine söylüyorum Rijkaard da güzel para verdik unutuyor herkes.

Hayallerimin futbolcusu gerçekten inanılmaz olur. Bu adam için Genoa'ya felan gidicek deniyor renkdaşlar paranın ve Haldun'un acamayacağı kapı yoktur. :p

Yıllık 3,5 mio € ver bakalım geliyor mu ? gelmiyor mu ? Tabi hemen akşamı beklemeden Lincoln'ü gönderirsin olur biter. :D

1- Neill

2- Biglia yada emana

3- babel

Geri
Üst Alt