# Ryan Babel

Cevap: # Ryan Babel

bende cok istiyorum..bende umut ediyorum...ama su spekülasyonlar quaresma vs. biraz'da olsun gözlerimi acti ve olaya diger tarafindan bakmaya basladim...

mesela, rijkaardin gelecegini hayallerimde bile görmedim..ama geldi...cok güveniyorum ona...ama bastan taraftar olarak kötü sinerji yaratmamizi istemiyorum, eger istedigimiz transferleri gerceklestiremezsek..babel vs.

cünki rijkaardin uzun süre kalmasini diliyorum...bir ferguson olmasini isitiyorum...skibbedeki gibi medyanin oyunlarina gelmek istemiyorum...sadece bu benim dilegim..

cünki ben Galatasarayliyim..kanimda var :bid:

+1905

Babelin bonservisi 10 milyon euro.Liverpool 17 ye aldı.Çok değer kaybetti babel.Beklenen patlmayı yapamadı...

eminmisin? nerden aliyosun bu binservis bedelini? en az 15mio euro..

10mio ise arsenal milan inter real atl. madrid bayern münih lyon bu tür oyunculari havada kapar...

renkdas ben belki bu tranferin gerceklesmesini en cok istiyenlerdenim...ama coooook zor..olayin su tarafinada dikkat cekerim...milana intere 15e satiyorsa bize 20ye satar veya 10mio + ardayi topali isterler...

Bilmiyorum Babel'in geleceğini hala umut ediyorum.Eğer o gelmez ise ondan daha düşük bir oyuncu getirceklerinide düşünmüyorum açıkcası ;):):):).

Quaresma,Grafite,Sneijder gibi isimler tabiki abartıdır.Ancak bu takıma geçen sene gelen oyuncular Kewell,Baros ve Meira gibi çok ünlü isimlerdir.Bunları gördükten sonra Zurab gibi adamlar beklemek mantıksızdır.Ama tabi o saydığım abartılı isimleri beklemek de yanlış.Alabileceğimiz seviyedeki oyuncular belli.

eminmisin? nerden aliyosun bu binservis bedelini? en az 15mio euro..

10mio ise arsenal milan inter real atl. madrid bayern münih lyon bu tür oyunculari havada kapar...

renkdas ben belki bu tranferin gerceklesmesini en cok istiyenlerdenim...ama coooook zor..olayin su tarafinada dikkat cekerim...milana intere 15e satiyorsa bize 20ye satar veya 10mio + ardayi topali isterler...

Transfermarkt bak. 10 milyon euro yazıyor orada.Hatta orası abartı yazıyo biraz.Mesela biz milan barosu 5.5 aldık orası 8 yazıyordu.Tahmini fiyatları bunlar.Liverpool forumlarındada biçilen paha bu yaklaşık...

Söke söke alacağız başka yolu yok. Aksi durumda taraftar sayımız baya azalacaktır. (Floryada Babeli beklerken Khizanishvili yi gören taraftarlar kalp krizi geçirir benden söylemesi, demedi demeyin)...

Transfermarkt bak. 10 milyon euro yazıyor orada.Hatta orası abartı yazıyo biraz.Mesela biz milan barosu 5.5 aldık orası 8 yazıyordu.Tahmini fiyatları bunlar.Liverpool forumlarındada biçilen paha bu yaklaşık...

barosu babel'le kiyaslama...baros 8mio idi..kimse almak istemiyince 5.5e bize satildi...babele 15mio ödeyecek cok takim var...genoa bile hemen alir..eger bir takim bile 15 ödemeye hazirsa neden bize 10a satilsinki? CR'in fiyati 100mio euro'mu?! hayir..ama o fiyata reale gitti...

Söke söke alacağız başka yolu yok. Aksi durumda taraftar sayımız baya azalacaktır. (Floryada Babeli beklerken Khizanishvili yi gören taraftarlar kalp krizi geçirir benden söylemesi, demedi demeyin)...

iste bundan bahsediyorum...böyle olmasini istemiyorum...cünki her isim medyanin ortaya attigi isimler..h.üstünel dese babeli getiriyorum ve sonunda zurabi önümüze koyuyorsa heh ozaman tepkimi gösteririm ama biz taraftar kitlesi olarak medyanin söylentilerini transfer etmedigimz zaman maclara vs gitmiyoruz...

barosu babel'le kiyaslama...baros 8mio idi..kimse almak istemiyince 5.5e bize satildi...babele 15mio ödeyecek cok takim var...genoa bile hemen alir..eger bir takim bile 15 ödemeye hazirsa neden bize 10a satilsinki? CR'in fiyati 100mio euro'mu?! hayir..ama o fiyata reale gitti...

liverpool daha geçen gün glen johnson'u 24M euro'ya kadrosuna kattı. medya çok şaşırdı çünkü liverpool krizden etkilenen ve transfere fazla para harcamaması beklenilen bir takımdı. ayrıca liverpool torres'i bile satabileceklerini söylemişlerdi çok zor durumda kalırlarsa. böyle bir durumda benitez transfere kaynak yaratmaya çalışıyor. babel iki senedir liverpool'da beklenileni veremedi ve benitez onu satabileceğini döyledi 10M euro gibi bir rakama. babel italya veya ispanyada oynamak istediğini söylemişti ama oralardan şimdilik ciddi bir teklif yok. at.madrid'in ilgilenebileceği söyleniyordu ama bakılırsa at.madrid'in de asıl hedefi giovani dos santos gibi duruyor. yani şimdilik o liglerde kalburüstü takımlardan teklif yok babel'e. "üstünel faktörü" de düşünülürse ben umutluyum bu transferden. en azından babel kalitesinde bir adam alacağımıza inanıyorum, yönetimimize güveniyorum. olmazsa da dünyanın sonu değil biz takımımızı sonuna kadar destekleyeceğiz kim gelirse gelsin, rijkaard en büyük transferimizdir :)

ingiliz gazetesine göre Ryan babel 10 milyon € karşılığında Gs imza attığını söleniyor

belki yeri değil ama f5 etooya yıllık 4.5 milyon euro teklif etmiş oda kabul etmiş.yaw adam senelik net olarak 8-9 milyon euro kazanan adam

kaynak totospor

Geri
Üst Alt