# Ryan Babel

Cevap: # Ryan Babel

Gaziantepli bir oyuncu renkdaş ;).Konumuz Babel ;):).

Sabah Babel'in bizde olduğu manşetlerini göreceğimi ümit ediyorum :).

Gaziantepli bir oyuncu renkdaş ;).Konumuz Babel ;):).

Sabah Babel'in bizde olduğu manşetlerini göreceğimi ümit ediyorum :).

Antep'den baklava çıkar ya,topçu çıkmaz :D

Valla herkes Babel diyo ama,içimden bi ses Afonso Alves'i patlatacaklar diyo :p

Sebebi nedir bilemiyorum ama,6.his diyelim.

Yine ters köşe yapacaklar cümle alemi galiba :D

Baros yedek kalmayı ne kadar içine sindirir emin değilim.Normalde sen mantıklı düşünüyorsun.

Baros'un yedek kalması için takımın forvetlerinin;

Zlatan-Ronaldo-Messi olması lazım bence.Geriye kalan forvetlerin hepsi Baros ayarında zaten.

Baros komple bir futbolcu.Bi golcü olarak eksiği ne diye sorsanız,ben şahsen onda bi eksik yön göremiyorum..

Zlatan-Ronaldo-Messi olması lazım bence.Geriye kalan forvetlerin hepsi Baros ayarında zaten.

Baros komple bir futbolcu.Bi golcü olarak eksiği ne diye sorsanız,ben şahsen onda bi eksik yön göremiyorum..

Katılıyorum.Nerdeyse bütün forvet özellikleri var;).Birde eskisi gibi saçları uzatırsa tam karizma olur ;):).

Baros çok kaçırıyor arkadaşlar.

Son vuruşları daha iyi olmalı.

Mantıklı olan Baros'a yedek bulmak.Çünkü Nonda çok fazla uzun maratonu kaldırır mı bilmiyorum ve Cem Sultan daha çok deneyimsiz.

Katılıyorum.Nerdeyse bütün forvet özellikleri var;).Birde eskisi gibi saçları uzatırsa tam karizma olur ;):).

Saçları uzatırsa tam süper olacak da :D Yeni sezonda bekliyoruz böyle bi sürpriz :007:

Sağ açığa bi Valbuena,yanına da Afonso Alves'i koydukmu,takım tamamdır benim gözümde :D

------------Topal-------------

Valbuena----------------Kewell

------------Arda--------------

Afonso Alves------Baros-------

Saçları uzatırsa tam süper olacak da :D Yeni sezonda bekliyoruz böyle bi sürpriz :007:

Sağ açığa bi Valbuena,yanına da Afonso Alves'i koydukmu,takım tamamdır benim gözümde :D

------------Topal-------------

Valbuena----------------Kewell

------------Arda--------------

Afonso Alves------Baros-------

Valbuena'da aslında sağ açık için bize uygun olabilir.Yanlış anlamayın.Sesli düşündüm sadece.

Bu sene gelecek takviyeler ile bu sezon 25'i geçecektir bana göre ;):).

Valbuena'da aslında sağ açık için bize uygun olabilir.Yanlış anlamayın.Sesli düşündüm sadece.

Ben o adamın hastasıyım.O liverpoola attığı golü hayatım boyunca unutmıycam.

Tanımayanlar olabilir bu futbolcuyu.Okan Buruk'a oyun stili baya benziyor.Arkadan bakınca aynı Okan :D .Boyu falan :D Ama tabiki ondan çok çok fazla teknik bir futbolcu.

Ben ona hayranım..Kap gel onu ey büyük Üstünel :D

Valbuena+4 milyon = Servet takasıyla fitleşelim olsun bitsin :D

Geri
Üst Alt