# Ryan Babel

Cevap: # Ryan Babel

Hayallerin bittiği yerde gerçeklerimiz başlar..:ka19:

Olympique Marseille's attacking midfielder Mathieu Valbuena could leave at the end of the season. He has expressed his disappointment at the fact that coach Eric Gerets is leaving.

Renkdaşlar ne diyo burada?19 mayıs tarihli bi haber..

Benim anladığım Gerets sezon onu onunla yollarını ayıracak diyor.Doğrumudur?

Olympique Marseille's attacking midfielder Mathieu Valbuena could leave at the end of the season. He has expressed his disappointment at the fact that coach Eric Gerets is leaving.

Renkdaşlar ne diyo burada?

Gerets'in gitmesiyle depresyona girmis, tutmayin beni gidecem diyormus kendisi.

Mathieu Valbuena is looking to secure a summer switch away from Marseille after talking with Didier Deschamps.

The midfielder has been informed by the club's new coach that he will not play a prominent part in his plans for the 2009/10 campaign.

The 24-year-old had been a key figure during Eric Gerets' time at Stade Velodrome, but accepts the time has come for him to move on.

"Deschamps told me he knows I have played on the flanks in the past, but he feels I don't fit into his tactical approach. He believes I cannot operate as a winger," Valbuena told L'Equipe.

"I have been told I could play a few minutes towards the end of matches, but I want to leave.

"I have received his message. I understand my future is not at Marseille anymore. I wanted to stay here, but that cannot happen.

"I am very disappointed, considering everything I have experienced here with the fans. They will understand me.

"I won't stay in these conditions. It hurts and I will be leaving against my will."

Valbuena's agent has also confirmed that his client is poised to be on the move over the summer.

Opinion

"Mathieu is a player that needs to be motivated to give his best," said Christophe Hutteau.

"The arrival of Didier Deschamps has changed everything.

"So far the Marseille officials have always been happy with Mathieu and have always rejected the approaches of other teams.

"It seems as though other great European coaches do not have the same opinion as Deschamps."

While a departure in the coming weeks would appear inevitable, Marseille president Pape Diouf claims no player will be sold against the wishes of the club's board.

"Until the situation changes, the club decides who stays and who goes," he said.

Meanwhile, reports suggest that Valbuena's fellow midfielder Lorik Cana could also be heading for the exits in the not-too-distant future.

"I am aware of the situation. I am here at the moment and I have two weeks in which to decide what to do," the Albania international told skysports.com.

Emre sen anlat biraz daha kardeş :D

google translate ile türkçeye çevrilmiş hali :

Mathieu Valbuena yaz uzaklıktadır Marsilya geçiş Didier Deschamps ile konuşurken sonra güvenli bakıyor.

Bu orta saha kulübün yeni çalıştırıcı tarafından da 2009/10 kampanya için planlarını önemli bir parçası çalşmaz haberdar olmuştur.

The 24-year-old Stade Velodrome at Eric Gerets' süre önemli bir rakam olduğunu, ancak zaman kabul onun için devam etmek geldi.

"Deschamps o ben son olarak flanks üzerinde oynadınız, ama onun taktik yaklaşım içine uymaz hissettiğini biliyor söyledi. O bir kanat oyuncusu olarak çalıştırmayın inanıyor," Valbuena L'Equipe söyledi.

"Ben edilmiştir ben maç sonuna doğru bir kaç dakika oynayabilir söyledim, ama ben bırakmak istiyorum.

"Onun mesajı aldınız. Ben geleceği anlamak Marsilya at artık değil. Burada kalmak istiyordu ama olmadı edebilirsiniz.

"Ben, buraya taraftar yaşadığınız herşeyi düşündüğünü hayal kırıklığı duyuyorum. Beni göreceklerdir.

"Bu şartlarda kalmak değildir. Acıyor ve benim iradesine karşı ayrılacaklar."

Valbuena aracısı da müvekkilinin Yaz boyunca hareket için hazır olduğunu onaylamıştır.

Fikir

"Mathieu bir oyuncu gereken elinden gelenin en iyisini vermek için motive olmak", Christophe Hutteau söyledi.

"Didier Deschamps gelişi her şeyi değiştirdi.

"Sonunda Marsilya yetkilileri her zaman Mathieu ve mutlu olması her zaman diğer takımlara ve yaklaşımları reddettiler.

"Bu gibi diğer büyük Avrupa teknik direktör Deschamps ile aynı görüşü yok."

Bu önümüzdeki hafta içinde bir hareket kaçınılmaz görünür, Marsilya Başkanı Pape Diouf hiçbir oyuncu Kulüp yönetim kurulu isterse karşı sevk edilecektir iddia ediyor.

"Durum değişiklikleri kadar, kulüp kim kalır ve gider karar verir" dedi.

Bu arada, raporlarınızın Valbuena's adam orta saha Lorik Cana da değil-çok uzak bir gelecekte bu çıkmaz için başlığı olabilir öneririz.

"Ben durumun farkındayım. Burada şu anda ve ben ne" diyen Avustralya uluslararası söyledi skysports.com yapmaya karar vermek için iki hafta var.

Mathieu Valbuena is looking to secure a summer switch away from Marseille after talking with Didier Deschamps.

The midfielder has been informed by the club's new coach that he will not play a prominent part in his plans for the 2009/10 campaign.

The 24-year-old had been a key figure during Eric Gerets' time at Stade Velodrome, but accepts the time has come for him to move on.

"Deschamps told me he knows I have played on the flanks in the past, but he feels I don't fit into his tactical approach. He believes I cannot operate as a winger," Valbuena told L'Equipe.

"I have been told I could play a few minutes towards the end of matches, but I want to leave.

"I have received his message. I understand my future is not at Marseille anymore. I wanted to stay here, but that cannot happen.

"I am very disappointed, considering everything I have experienced here with the fans. They will understand me.

"I won't stay in these conditions. It hurts and I will be leaving against my will."

Valbuena's agent has also confirmed that his client is poised to be on the move over the summer.

Opinion

"Mathieu is a player that needs to be motivated to give his best," said Christophe Hutteau.

"The arrival of Didier Deschamps has changed everything.

"So far the Marseille officials have always been happy with Mathieu and have always rejected the approaches of other teams.

"It seems as though other great European coaches do not have the same opinion as Deschamps."

While a departure in the coming weeks would appear inevitable, Marseille president Pape Diouf claims no player will be sold against the wishes of the club's board.

"Until the situation changes, the club decides who stays and who goes," he said.

Meanwhile, reports suggest that Valbuena's fellow midfielder Lorik Cana could also be heading for the exits in the not-too-distant future.

"I am aware of the situation. I am here at the moment and I have two weeks in which to decide what to do," the Albania international told skysports.com.

Emre sen anlat biraz daha kardeş :D

Valla özetle Valbuena, Deschamps'la konustuktan sonra kulüpten ayrilabilecegini belirtmis. Deschamps kendisine sistemine uygun olmadigini, gelecek sezonki planlarinda önemli bir rol oynamadigini söylemis. Ancak son dakikalarda kendisine sans verebilecegini söylemis. O da hayal kirikligina ugramis, ve ayrilmak istiyormus. Önümüzdeki 2 haftada ne yapacagina dair karar verecekmis.

Benim anladığıma göre Deschamps valbuenaya yol vermeye çalışıyormuş sistemime uymuyorsun muhabbetine...

Valla özetle Valbuena, Deschamps'la konustuktan sonra kulüpten ayrilabilecegini belirtmis. Deschamps kendisine sistemine uygun olmadigini, gelecek sezonki planlarinda önemli bir rol oynamadigini söylemis. Ancak son dakikalarda kendisine sans verebilecegini söylemis. O da hayal kirikligina ugramis, ve ayrilmak istiyormus. Önümüzdeki 2 haftada ne yapacagina dair karar verecekmis.

aynen renkdas benden hizli davranmissin isin ozu budur, mutsuz ve ayrilmak istiyor.

eller aya biz kaldık yaya ,üc tane futbol hurdası aldık bekliyoruz...

Biktim artik bu isminin surekli ilk siralarda gormeyi. Ya bu adam neyi kanitladi ki bi ajax doneminde iyidi sonra fiss:(

Turkiyedeki renktaslarim icin tabiki heyacanlandirici bir transfer olarak gozikiyor ama bu adam ben takip ederdim ajax doneminde. Hollanda gibi lig de iyidi.

Gel la artık.:p Bir duyum falan alan var mı?:)

Az once kiltlenmis bi baslik gordum Babel pazartesi aciklanacakmis . Haldun Bey'in cok yakin arkadasindanmis duyum falan filan. Ama hep dikkat ediyorum da su duyum uayapn arkadaslarin neden uylelikleri yeni alinmis ya da neden duyum belirtmeden once pek msji yok gibi :m05: Buyrun duyumlarin gerisi size kalmis.

babel uyku tutmuyo gel artık bu taraftar seni kral yapacak !

Biktim artik bu isminin surekli ilk siralarda gormeyi. Ya bu adam neyi kanitladi ki bi ajax doneminde iyidi sonra fiss:(

Turkiyedeki renktaslarim icin tabiki heyacanlandirici bir transfer olarak gozikiyor ama bu adam ben takip ederdim ajax doneminde. Hollanda gibi lig de iyidi.

Hollanda liginin bizim lig'den cok daha iyi ve kaliteli oldugu da bir gercek zira.

Babel iyi oyuncu bunu kimse tartısmaz bile, ama bulunmaz hint kuması falanda degil. Cagliari'li Simone Pepe cok rahat 4-5 miyon'a alınabilir. Haldun Bond'un politikası belli, yine sag gosterip sol vuracak ve bu isim Pepe olursa kimse sasırmasın.

Hollanda liginin bizim lig'den cok daha iyi ve kaliteli oldugu da bir gercek zira.

Babel iyi oyuncu bunu kimse tartısmaz bile, ama bulunmaz hint kuması falanda degil. Cagliari'li Simone Pepe cok rahat 4-5 miyon'a alınabilir ve Haldun Bond'un politikası belli, yine sag gosterip sol vuracak. Bu isim Pepe olursa kimse sasırmasın.

E daha ne işte.Anlaşalım alalım şu adamı.Bundan iyi fırsatmı olur sayın ÜSTÜNEL?

of ya kaçırcaz gül gibi adamı.Kaçırılacak bi futbolcu değil o.Yap bişeyler Üstünel.Hadi lütfen..

Bence adı bu kadar gündemde olan birini almazlar heralde.Çünkü yabancı transferde bu zamana kadar(geçen sene dahil) olmadı.Babel iyi bir oyuncu gelebilir, gelmesinede çok sevinirim orası ayrı tabi.Ama Serveti satarsak ve sponsordu vs. ile bu ayarda bi oyuncu alabiliriz diye düşünüyorum.

Geri
Üst Alt