# Ryan Babel

Cevap: # Ryan Babel

o kadar borç varken geleceğine inanmıyorum :S teşki gelse..

Büyük kulüplerden teklif almamis yaziyor pek inandirici gelmedi bana.

Ciddi olarak Moderasyondan senin için birşeyler yapmasını istiyorum.Mesala bu Harun KORKMAZ THE NÖBETÇİ isim değişikliği ile başlayabilir :)

Haha :D:D:D Renkdaş ''The Nöbetçi'' harika olurdu ya :) valla bak konuş yapsınlar benı ''The Nöbetçi'' çok eğlenceli oluyor nöbet tutması napıyım :D:D

Keşke anlaşsak gelse .. Ama piyasada öne sürülen hiç bir oyuncuyu almayacağız gibime geliyor..

Süpriz isimler çıkabilir ama ben Gudjonsenin olacağıı düşünüyorum büyük bir ihtimalle Babelin olmasını daha çok isterim ama......

İşin içinde Haldun Üstünel olsaydı tamam, ama Adnan Sezgin beceremez yabancı futbolcu ikna etmeyi.

Babel ile herhangi bir görüşme yapılmadığını ve bu pyuncuyla ilgilenmediğimizi söyleyebilirim.

İşin içinde Haldun Üstünel olsaydı tamam, ama Adnan Sezgin beceremez yabancı futbolcu ikna etmeyi.

Zaten isin icinde Haldun Üstünel var...Yabanci transferlere o bakiyor.

Adnan Sezgin yerli transferlere ve takimdan ayrilacak yerlilerle ilgileniyor...

Adnan Sezgin kim Babel´i ikna etmek kim...

Evet yabancılara Haldün Üstünel bakıyo Adnan Sezgin yherli transferlerle ilgili durumda

Babellede görüşme yapıladı dendi kesin nasıl biliniyo

Nerden biliyorsun?

İçeride adamlarım var diyelim :p Şaka bir yana, güvenilir olduğunu söyleyebilirim. Yani burada kimin transfer edileceği konusunda tüyo vermek bana düşmez ama Gudjohnsen'in büyük ihtimalle transfer edileceğini, Deco ve Babel ile herhangi bir görüşme yapılmadığını ve bu oyuncularla ilgilenmediğimizi söyleyebilirim. Ayrıca Leo Franco ile aylar önce ön protokol yapıldığını ve sözleşme imzalama aşamasında olduğumuz da iletiyim buradan, gerçi bugün bütün gazetelerde haber oldu.

Evet yabancılara Haldün Üstünel bakıyo Adnan Sezgin yherli transferlerle ilgili durumda

Babellede görüşme yapıladı dendi kesin nasıl biliniyo

Yabancılarada, yerlilerede Haldun Üstünel bakıyor. Mustafa Sarp'ın imza törenindede Haldun Üstünel vardı yönetici olarak.

Adnan Sezgin yalnızca iç transferde yani mevcut oyuncularımızla sözleşme yenileme vs. gibi konularda görevli.

Alkan renkdaş senin için demiyorum kesinlikle alınma.;);).Ama arkadaşlar valla herkesin bir tanıdığı var herkes ortaya bişeyler atıyor,insanda kafa denen şey kalmıyor hayır artık doğru olsa bile hiç birine inanmıyorum .;):)

Alkan renkdaş senin için demiyorum kesinlikle alınma.;);).Ama arkadaşlar valla herkesin bir tanıdığı var herkes ortaya bişeyler atıyor,insanda kafa denen şey kalmıyor hayır artık doğru olsa bile hiç birine inanmıyorum .;):)

Yok alınmadım Harun, aslında haklısın, herkesin bir "güvenilir kaynak"ı var piyasada :) Ama şöyle bir durum var, ben içeriden duyduğumu söylüyorum, tabi her kulüp çalışanı her transfer gelişmesini biliyor veya bunları doğru aktarıyor diye birşey yok. İnsanlar duyduklarını söylemekte serbest, ama tabi herşeye de inanmamak lazım orada da haklısın :D

Ha bir de, ben en azından görüşülmeyen veya ilgilenmediğimiz futbolcuları söylüyorum, diğerleri gibi şununla anlaştık bununla anlaşıyoruz demmiyorum :D

Geri
Üst Alt