# Ryan Babel

Cevap: # Ryan Babel

off bu günde boş geçecez sanırım.Sabır sabır yaa sabır belkide akıllanır ahhh belkide akıllanır :D

Senin hayallerin sıkıntı yaşarsa ben umutlarımdan takviye ederim seni Harun :)

Şuan çok rahatladım ve ferahladım:).Renkdaşım umudu falan geçtim 3gündür yemek yemiyorum doğru düzgün:).Gelsede rahatlasak.Babel'i geçtim aha bugünde transfer açıklanmadı bekle gene pazartesiyi ;):s.

Ya bir moderator lig tv yi kaynak gosterip , shevchenko ile anlasilmis diyor , bu haber fena olmaz; olmaz falan demeyin ,

anca boyle adamlar gelir !

Ya beyler su halil in isi ne olacak? manajer diyor HALIL bize gelirse vs....... Iyi olur HALIL burayaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!

haldun ustunel tekrar ingiltereye gitmis galiba gorusmek icin. bisiler olsun artik yaw...

Barış başka parça bulamadınmı :D bu 50km yol yapacak jetski ile 50km denize açılan geri gelemeyen adamın parçasını aklına getiriyorsun :D ne insanlar var yaa bu adam para kazanıyor bu işten bide :D

Ya bir moderator lig tv yi kaynak gosterip , shevchenko ile anlasilmis diyor , bu haber fena olmaz; olmaz falan demeyin ,

anca boyle adamlar gelir !

Shevchenko´yu Haldun Üstünel yalanlamis Lig Tv´de..Yalan haber yani...

Yasli adam almayacagimizi söylemis.

Biz genclesmeye calisirken o yasda bir futbolcuyu almamiz dogru olmaz demis

Servet'in gitmemesi bu transferi etkileyebilir.Umarım yönetimin planları bozulmaz..Muhtemelen sıcak para arıyorlar yada sponsor destegi istiyorlar..

servet gitmezse büyük transferler beklemeyin. beklentiler küçültmek gerekir o zaman. eğer servet takımda kalacaksa babael gibi yüksek maliyetli oyuncular hayal olur. tek çözüm sponsor desteğinin bulunması. telekom yap bi güzellik :D

Yeminle kimin geleceğini bile bu kadar merak etmiyorum artık. Haldun nerede kardeşim :D

bazı arkadaşlara bakıyorumda fazla hayal kurmayın iyi oyuncular gelmez gibisinden cümleler kurmuşlar.gecen sezonu hatırlayın.okadar bekledik ama beklediğimize değecek adamlar geldi.yönetim bu kadar beklettiğine göre elbette bildikleri vardiı.kesinlikle iyi oyuncular gelecek

Geri
Üst Alt