# Ryan Babel

Cevap: # Ryan Babel

babel kanatlarda oynayacak zaten. arda orta sahada düşünülüyor ki yıldız forvet bakılıyor. babel-baros-kewell üçlüsü olacak işte. herhangi bir rotasyonda arda iler üçlüye çekilir bir orta saha girer orta sahaya. gerekirse babel ortada baros'un yerine de oynar baros olmadığında.baros cuk oturuyor bu sisteme çok yönlü bir oyuncu. ayrıca ben bu sezon geçen sezondan daha iyi, daha golcü, dsha güçlü bir baros bekliyorum bu sene.

tamam ama bu sistemle de çok gol yeriz gerçekten.o yüzden çok gol atmalıyız.kewell sağda yokları oynuyo.kewell en zayıf halka olcak bu sene

Babel sol forvet veya sağ forvet konumuda düşünülecektir.3 lü forvet oynarsak ki büyük ihtimal öyle olacak.

Sağda yokları oynuyor çünki çizgiden iniyor.Bak Barçanın sistemine Henry sağ ayaklı solda Messi sol ayaklı sağda oynuyor ve kaleye direk giriyorlar.Bu yüzden ben Kewellın seneye çok daha yararlı olacağını sanıyorum.

Birisi Pazartesi aciklanir demisti Babel. hadi insallah diyelim. daha fazla uarsa he taraftar kafayi yiyecek hem de yine gecen sezon yasadigimiz sorunlar yasanacak. baros erken alinsaydi sampiyonlar ligindeydik zira.

renktaş biz adı üstünde forvet alıyoruz forvet.arda forvet değil.siz diyosunuzki 10 tane atsın.10 taneyi lincoln bile atcak nerdeyse.eee lincolnde kaç tane asisti var hareketleri filan.ozaman lincolnü nende yerden yere çaldık.hayır okadar para verceksin karşılığı bu olmamalı.guiza gibi olmamalı.ozaman guizada it gibi koşturuyo asistler yapıyo.neden çamur atıyoz dimi

Birader babeli hiç izlememiş gibi konuşuyorsun.Maçlarını izlemiş olabilirsin ama görememişsin bu adamı...Babel tam anlamıyla ne forvettir nede kanat...Cristiano ronaldonun manu da kaç sene oynadığına bak kaç sene 20 golü geçtiğine bak...Ferguson ne kadar sabretti ona.Benitez okadar sabretmedi babele...Torres imi kesmiş,kuyt ımı demişsin...İkiside oynadığı orjinal yerde değil ama oralardada oynayabilir.Asıl yeri riera nın oynadığı spl kanattır ki bana sorsalar riera mı babel mi diye cevabım 100 kere babel dir.Niçin riera yı kesememiş diyeceksende bir ispanyol olan r.benitezin bir ispanyolun üzerinde ısrarı diyebilirim.Kuyt dersendeşuan manu istiyor onu.Zaten senin dediğin gibi sürekli 11 de oynasa alabilme ihtimalimiz varmı sence?iyi ki r.benitez oynatmamışta şuan gündemimizde olabiliryor babel...

tamam ama bu sistemle de çok gol yeriz gerçekten.o yüzden çok gol atmalıyız.kewell sağda yokları oynuyo.kewell en zayıf halka olcak bu sene

4-3-3'de kanatlarda ters ayaklı adamlar olması daha iyi. babel de arda gibi sağ ayaklı ama sol kanattan içeri katetmeyi seviyor. kewell da eğer bu şekilde oynarsa daha verimli olacaktır. ayrıca ileri üçlünün ileri geri koşmasına da gerek yok, kewell kondisyonunu daha verimli kullanacaktır. arda se bence orta sahada sırıtmaz. defansif yönü bence tahmin edildiğinden daha fazla bir oyuncu, biraz kondisyon yüklenirse arda bizim iniesta'mız olacaktır . ;)

CO'yu falan geçeceğiz gibi görünüyor.Geçmişde olabiliriz,CO'nun sayfa sayısını hatırlamıyorum :).Ama Babel gel artık,sıkıldık Haldun Üstünel açıkla artık bir transferi ya.

2 haftadır bu hafta kesin birşey olur diyoruz,ama ortada hiç birşey yok :S.

Riera'yı romantik sebeplerden ötürü sürekli oynattığı kesin. Riera'dan önce babel daha sık kadroya giriyordu ve inanılmaz formdaydı. Ancak bu sezon Riera'nın Torres ile çok daha iyi anlaştığı kesin, Torres'in bu sezon coşmasının sebeplerinden biri de bu. Milli takımda da beraberler. Bu ikiliyi bozmak istemedi Rafa. Kuyt ise Babel'den çok daha mücadeleci, çok daha güçlü ve sahanın her yerinde oynuyor. Liverpool'un en önemli takım oyuncusu. Babel'in takım oyunuyla pek işi yok, daha yetenekli ama daha şahsi.

Sende mi duyumcu oldun Melih hemde fifadan:D:D

Benim 400 muhabbeti bide gerçek oluyomuş:D amma hava atarım ha ben zaten biliyodum bu transferin 400 sayfaya ulaştıktan sonra olacağını felan ama bunun yanında iyide azar işitirim madem biliyodun forumda sabahlar herkez Babel e yazardı diye:D

Geri
Üst Alt