# Ryan Babel

Cevap: # Ryan Babel

Bu akşam 19:00 GS Tv haberlerinde canlı olarak Hollanda'daki antrenmana bağlandılar. Adnan Sezgin bir sürü açıklama yaptı kamp hakkında. Leo Franco, Kewell, Nonda 1 Temmuzda topbaşı yapacak dedi. Daha neyini açıklayacaklar. Bunun gizlisi saklısı yok artık.

20:00 de olabilir tam hatırlamıyorum.

leo'yu herkes biliyor artık ama sonuçta bir imza töreni olcak ona da, henüz resmiyete dökülmedi.

lugano ve eziktaş ne alaka???

ne meraklı lan bu eziktaşlılar samandıradan çıkan adamla sözleşme imzalamaya...

Pazartesi transfer aciklanabilir. icime doguyor. bence persembe Franco ve Neill imzalar.

Doğrudur heralde.Yani çok garip bişey değil zaten transferlerin açıklanmasına az kaldı.

En fazla 3 tane yabancı transferi yaparız ama bence 2 tane yapacaz.Eğer onlar Perşembe açıklanırsa artı transfer heyecanı biter yada yurt içine döneriz.

Bence leo franco ve lucas neilin işi çok önceden bitti açıklamak için 1 temmuz bekleniyor...yönetimin diğer hedefleri büyük ihtimalle biglia ve babel...lincoln gönderilicek linderoth ve nondada +2 olarak kalacaklar...yani bu kadro düşünülüyor...

leo franco

neil g.zan servet hakan

biglia m.topal arda

babel baros kewell

ya renktaşlar bence yazılanlara bakmayın geçen sene hiçbir gazete kewell ı yazmamıştı bence sürpriz bir isim de olabilir

Transfermarkt.de sitesinden bir arkadas bugün Galatasarayin kampinda esyalari tasimis felan,yane top toplama gibi felan.

Yöneticilerden duymusku,Pazartesi yüzde 90 ihtimalle Transfer aciklancakmis.

Forvet olcakmis,ve dünyanin en iyi milli takimlarindan birindede top oynamisligi varmis bu forvetin!

Hadi bakalim!

o zaman bir yabancılarımıza bakalım;

leo - neill - linderoth -kewell -baros - nonda - (forvet)

7 tane oyuncumuz var elimizde (lincoln'ü saymıyorum).

şimdi bunlardan nonda +1 olarak takımda kalabilir.

1- bir tane forvet alınacak muhtemelen direkt 11 oynayacak.

2- belki bir tane de orta saha alınabilir o da sponsor bulunabilirse, zor yani. zaten eğer linderoth hazır bulunursa (rijkaard ve pujol'un hakkında verecekleri kararı çok merak ediyorum) başka orta sahaya gerek kalmaz. aksi halde sponsor desteği ile orta sahaya belki oyunu iki yönlü oynayabilen bir oyuncu alınır.

yani bu durumda perşembe açıklanacak bu iki ismin (leo-neill) dışında 1 (forvet), gerekli durumda taş çatlasa 2 (forvet+osaha) transfer daha yapılacak.

benim ilgimi çeken bu durumun basında çıkan bir çok aöıklamayla uyuşuyor olması. mesela;

1- adnan polat; "1 veya 2 transfer daha yapacağız."

2- haldun üstünel; "bir forvet, bir o.saha olmak üzere iki oyuncu daha alacağız."

3- rijkaard hakkında çıkan kararını kampta oyuncuları tam olarak gördükten sonra verecek haberleri (linderoth hakkında).

yani demek istediğim perşembe oyuncu açıklanacağı duyumunun gerçekçiliği yüksek gibi duruyor. ayrıca bu oyuncuların da bonservisi olmayan ve önceden anlaşılarak sözleşmesinin bitmesi bekleilen leo ve yüksek olasılıkla yine aynı gerekçeyle neill olabilir. adnan polat ve üstünel'in yaptığı açıklamalarda da bu iki oyuncunun değerlendirilmeye alınmamaması uzun zamandır anlaşılmış olabileceği gerçeğini destekliyor.

biraz uzun oldu ama transferler hakında kendi çapımda bir değerlendirme yapayım dedim, umarım görüntü kirliliği yaratmaz forumda. :)

Geri
Üst Alt